מה,לי לא מגיע דו"ס?????

marko77

New member
מה,לי לא מגיע דו"ס?????

אחרי סוף שבוע מאכזב בכנרת יחד עם חיים WIND B,מחליט לנצל את העובדה שהים ירד אחרי הסערה וממש לפני שהוא עולה שוב בכדי לנסות את מזלי בגיזרת האינטיאסים. מגיע לאכזיב יחד עם שני חברים כבר לקראת השעה 12 בכדי לתפוס פתיונות,לאחר מאמצים מרובים יש בחוץ שתי סבידות ושלושה קלמארים.אני עם שתי החכות הקבועות שלי(צ'מפיון+GG100) ובנוסף מחליט לזרוק גם רולר נוסף(GS100 הישן) שקיבלתי מחבר ומנהל(תודה ענקית מאמון) שמשודך לחכת פתיונות טלסקופית של מיטשל עם משקלי זריקה 80-150 גרם(חיקוי עלוב שעלה לי 60 שקל)אבל זו החכה היחידה שהייתה זמינה לי. אור ראשון שלושת החכות במים וכמובן שהאינטיאס מציץ לחוף ודופק על החכת פתיונות....... אני נזהר מאוד בהוק סט ובמלחמה-משתדל לעייף אותו בחוץ כמה שיותר ולאחר מלחמה מתישה שארכה כ20 דקות שוכב לידי חתיך במשקל 14.5 קילו-שקול. בהמשך עוד אכילה אך ללא נעילה ולפני כן חתול של 8 קילו שהוצא ושוחרר כמובן. תהנו מהתמונות-אסף.

alonps

New member
מברוק אסף!

על איזו חכה הוא נתפס? איזה חוט ראשי ואיזה תלאי? מתי? אל תתקמצן מברוק על הדו"ס

marko77

New member
סליחה על הדו"ח המתומצת אבל הייתי הרוג מעייפות

החכה היא חכה טלסקופית של מיטשל פשוטה מאוד,משקלי זריקה 80-150 גרם שמיועדת לפתיונות או בקיץ לכנרת,חוט 0.70 של סופיקס,תלאי 100 פשוט-האכילה הייתה בערך בשש בבוקר.

shragam

New member
בהחלט שמגיע ../images/Emo13.gif דג חתיך ואיזו פוזה דפקת

בצילום הראשון
אצלינו הבוקר במרכז ללא נגיעה

למי מגיע אם לא לך../images/Emo70.gif

סוף סוף החלטת לוותר על הכינרת ולהפציץ באכזיב, כבוד על ה "פרה" , על מקל של 60 שקל... עוד הוכחה שזה לא הציוד,זה הדייג! אם הוא היה בא על הטיקה והצ'מפיון היית תולש לו ת'ראש
חיזוק חיובי גם למר-מנהל פרופ' מאמון - על הרולר שהביא מזל!!! שימשיכו התפיסות......... אפילו על הציוד של ה- 60!!!! מיכאל.

daniel12121

New member
איזה חתיכה

דוח קצר ולעניין ויופי של תמונות דג בחסד הלוואי עלינו במרכז ... בהצלחה הבמשך העונה !

סחתין אסף על היפיוף ../images/Emo19.gif

בחיאתתתת בחר לך קנה מידה אחר ....הדג פשוט מתגמד
בהצלחה בבאות

botia

New member
קטן עליך הדג :))

אגב איזה חוט....ומה חיקוי עלוב ?? מיטשל או לא ? בטוח שהיה לך כיף.....יותר מעניין אינטיאס על חכת פתיונות מאשר על הצ'מפיון. דג יפיוףףףףף....מברוק ובהצלחה הלאה.

marko77

New member
יכול להיות שזה מיטשל אבל ראשית זו לא חכה

מתאימה לסוג הדייג הזה ואין לי ספק שהיה מעורב פה המון מזל ושנית זה מיטשל תוצרת סין שלא שווה הרבה זו לא הסחורה האיכותית שהייתה מיוצרת בצרפת.

botia

New member
תודה על התשובה

אולי יש לך קצת מזל....אבל צריך הרבה כשרון ואורך רוח כדי להוציא כזה דג על כזה מקל (אל תצטנע :) סחתיקה !

רמי האן

New member
סחתיין, אסף!

כל הכבוד - במיוחד על הוצאת המפלץ על חכה שלא מיועדת לכך (בתיאוריה). אגב, האם ה-GS100 תוקן כפי שדיברנו?

למעלה