מה לחשוב?מה להבין?

meytaltal

New member
מה לחשוב?מה להבין?

חבר שלי ואני בני 24 ובני 28 חברים שנה ותשע.חברים טובים נפגשים הרבה ישנים אחד אצל השני .עם הזמן זה רק הלך והתגבר,יוצאים מטיילים עושים קניות יחד,ארוחות משפחתיות ,נוסעים לטיולים בארץ וזה עתה חזרנו מחופשה ברומא.במהלך הקשר אני זו שמאוד רומנטית מפנקת וקצת יותר קיטשית ואילו חברי יותר טיפוס סגור.אך אין לי ספק באהבה שלו אלי.מבחינה מינית הכול מצוין וכיף לנו מאוד יחד. במהלך הקשר מספר פעמים העליתי את נושא המגורים יחד עוד בתחילת הקשר לאחר 9 חודשים בערך,בזמנו חבר שלי טען שזה מוקדם מידי בשבילו למרות שהתאכזבתי הבנתי אותו מאוד... לפני חצי שנה עבר חבר להתגורר לבד לאחר שגר כשנתיים עם שותף.ולאחרונה שוב רציתי להעלות את הנושא אך שתקתי,למרות שזה היה באווירה וכל הזמן אמרתי שקשה לי עם העובדה שכל הזמן הוא צריך לסחוב אלי דברים ואני צריכה להעביר אליו דברים וכו'. סופ"ש הזה עבר על שנינו סופ"ש סוער רגשות,הוא בא אלי וטוען שאני עצובה בזמן האחרון ומרוחקת( וחלק מזה באמת נכון) שהוא לא רוצה להעיק עלי וכו' וכו',ואז שוב טענתי שעכשיו אני חושבת במצב שלנו היום אנחנו צריכים לעבור לגור יחד.כל הסופ"ש הוא מנסה להסביר לי למה הוא לא מרגיש מוכן ואני באמת לא מבינה כל כך למה ??הוא לא אומר זאת במפורש.שאלתי אותו אם הוא רוצה להיפרד והוא אמר שלא.מבחינתי אני לא חושבת שצריך כי אין בינינו מחלוקות וכאלו.הוא טוען שהוא לא רואה אותנו עדיין יחד תחת קורת גג אך עש עכשיו זה מה שקורה אנחנו נפגשים מלא כמעט 5 פעמים בשבוע!!! מה אני צריכה לעשות?להרגיש?האם ליזום אני את הפרידה למרות הצער שבדבר?האם לחכות לו?אני פשוט מתה עליו לא יכולה לחשוב על להיות בלעדיו בייחוד שאין לנו שום בעיה יחד,האם בשלב זה עדיין להמשיך ולחכות שאולי עוד שנה יחליט וירגיש זאת?אני ממש לא יודעת איך לאכול את זה ואיך להמשיך בשבוע זה?

גארוטה

New member
האם את יכולה לתת

הסבר למה כל כך חשוב לך שתגורו יחד ולמה כמו שהמצב כרגע ביניכם, נפגשים בתדירות גבוהה ונמצאים הרבה ביחד, למה זה לא מספיק לך? אולי מבחינתו מגורים משותפים זה שלב אחד לפני מיסוד הקשר, ומכיוון שהוא עדיין לא מוכן לכך אבל מרגיש שאת חותרת לשם, הדרך היחידה שיש לו היא לחכות עם המגורים המשותפים. בכל אופן, בעיני זו לא סיבה להיפרד ממישהו שאת כל כך אוהבת, אוהב אותך ושטוב לכם ביחד.

I C E M A N 7

New member
../images/Emo45.gif

קנדי, הנה המירוץ של שטרית. הבחור כאן עדיין לא מתבלבל ונופל

chenby

New member
:)

היתה לי חברה ממש טובה בצבא, שהאירה את אוזניי למשמעות של המילים. היא בזמנו דיברה על סקס.. אולי סחבתי איתי את האמונה הזאת מאז. אתה יודע מה? איזה כיף שגבר (ועוד אתה) מאיר את תשומת ליבי למשמעות אחרת , עמוקה יותר. מתהעליך!

את כמובן יכולה לעשות

גלים גבוהים וסוערים להשיג את מבוקשך, אולי מתוך לחץ הוא ייכנע, ואולי לא. מה שזה אמור להגיד לך זה שכמו שזה עכשיו נוח לו מאוד, ולעומת זאת לחלוק איתך את אותה טריטוריה באופן טוטלי יהפוך למחניק מדי. מה כל כך דחוף לך לראות לו את הכביסה המלוכלכת?
אני, אגב, בעד שתי מדינות לשני עמים, ולאחרונה עובדת על פיתוח דגם שכזה גם בחיי הנישואים

meytaltal

New member
יחסים עם משפחה בסדר גמור.פשוט לאחרונה כל המצב

הזה קצת מערער לי את הבטחון.

זה מה שמערער לך את הבטחון?

חמודה, נראה לי שזה הפוך. הבטחון שלך מעורער ולכן את מחפשת לחזק אותו, ע"י כך שתגורו ביחד. מבחינתך, אם הוא מסכים לעבור לגור איתך זה אישור ממנו לרגשות שלו כלפייך. השאלה האמיתית היא האם את סתם חיה בסרט והבחור פשוט איטי, או שבאמת יש בסיס לחוסר הבטחון הזה- יכול להיות שהוא פחות מתלהב מכל הקשר הזה ממך?

meytaltal

New member
אני באמת לא יודעת אם מישהו שלא מתלהב יכול

לחלוק עם מישהי כל כך הרבה דברים....כל כך הרבה שעות יחד.

לרנה

New member
אפשר להתלהב עבור צורך א' ולא עבור צורך ב'

(למשל אם מישהי מלהיבה לקשר זמני, אך לא מלהיבה לקשר קבוע) אני מצטרפת הן לאלו שאמרו שהנושא כאן הוא לא רק מגורים משותפים אלא האם יש פער בהדדיות הקשר ובציפיות שלכם ממנו, והן להמלצה לא לקבל החלטה על סמך ניחוש אלא על סמך תשובותיו ללמה לא עכשיו, ומתי כן. כתבת שאת מקווה שזה לא יפגע ברגשותיך כלפיו. אם ההדורים לא מיושרים, מדוע שמצב המאותת על כך שישנה בעיה בתיאום ביניכם לא יפגע? מי שלא רוצה בגילאי העשרים המאוחרות לחייו גם אחרי כשנתיים של קשר לגור ביחד צריך גם לקחת בחשבון שזה עלול לפגוע ברגשות הצד השני. את לא מוצר מדף לשליפה בתיזמון שנוח לצד השני, ואין שום דבר שתלטני בלרצות שבן זוגך ירצה שתגורו ביחד ותתחילו לבנות חיים ביחד. אם בן זוגך לא רוצה לבנות איתך חיים ביחד, בזמן שאת כן רוצה לבנות איתו חיים ביחד - זה פער ששווה לאתר אותו ויפה שעה אחת קודם.

seeyou

New member
מה אני חשוב?מה אני הבין?../images/Emo12.gif

ראשית,את מוכנה לקשר "ממוסד" - הוא עדיין לא(כמו רוב הבנים
) דבר שני יש התנגשות במה שאת כותבת: " האם ליזום אני את הפרידה למרות הצער שבדבר? האם לחכות לו? אני פשוט מתה עליו לא יכולה לחשוב על להיות בלעדיו בייחוד שאין לנו שום בעיה יחד,האם בשלב זה עדיין להמשיך ולחכות שאולי עוד שנה יחליט וירגיש זאת? " אם באמת אתם מסתדרים וכייף לכם ביחב ויש באמת "אהבה" אז בכלל יתר השאלות מיותרות הוא לבד אמור להבין לאן זה מוביל הקשר איך היחסים שלך עם משפחתו? יוסי

restart2

New member
פרשנויות

היי ההתפתחות שלך בזוגיות מדברת על רמת מחויבות ויצירת גבולות שונים מבנזוגך. האפשרות שלך לשוחח איתו ול ה ק ש י ב לו יוצרת אפשרויות... לקבלת החלטות. הפרשנויות שלך לאי רצונו להתגורר איתך גורמים לך לחוש חוסר בטחון עמימות ובהתלבטות. בדקי עם עצמך למה את רוצה לגור איתו? רוצה בטחון בקשר? יש דרך אחרת להשיגה? זאת רק דוגמא. שקפי לו את האהבה והרצינות. בני את מערכת היחסים עם התחשבות והכלה, בהצלחה אירית שעל iritshaal.co.il

nowonder

New member
האמת, שנה ותשע

ועדיין הוא לא מוכן ובשל ורוצה לגור איתך, לא ברור לי מה עוד צריך לקרות כדי שיהיה מוכן. כך או כך, לך ולו, יש כנראה מטרות שונות מהקשר (את רוצה נישואין וילדים, והוא עוד לא יודע מה הוא רוצה) ויש לכם קצב שונה לקשר (את רוצה לגור איתו אחרי 9 חודשים, הוא אחרי שנה פלוס עוד לא רואה אותכם תחת קורת גג אחת). העובדה שהוא לא רוצה לגור ביחד אינה סיבה מספיק טובה לפרידה. אבל אם הפערים ברצונות שלכם הם כאלו גדולים, זה רק עניין של זמן עד שהקשר יהרוג את עצמו ממילא.

מלודי6

New member
גם אני בדעה שנוח לו כמו שזה עתה

בכדי לרצות לשנות את המצב. אם אתם נפגשים כמעט 5 פעמים בשבוע, הוא לא מסביר לך בצורה ברורה וממוקדת למה הוא לא רואה אתכם תחת אותה קורת גג ולמה הוא לא מרגיש מוכן, אז כנראה שהוא לא בטוח בקשר לטווח ארוך או שפשוט כרגע יותר מידיי נוח בשבילו על-מנת לבצע שינוי. קשה לך להעביר אליו דברים? תבקשי ממנו להשאיר דברים אצלו או שתצמצמו את כמות המפגשים או הלינה המשותפת או שתפחיתי את הקושי בדרך אחרת. רק מה שלא מובן לי זה המשפט "קשה לי עם העובדה שכל הזמן הוא צריך לסחוב אלי דברים". למה זה צריך להפריע לך שהוא סוחב דברים אליך? אולי הקושי בסחיבת הדברים סתם תירוץ בשביל הרצון שלך שהקשר יתקדם. ואולי הצורך שלך בהתקדמות כל-כך חזק, שכל עוד זה לא יקרה את תמשיכי להתעצב ולהרהר על פרידה עד שזה כן יביא לכך.

meytaltal

New member
זה הדבר שאני הכי מפחדת ממנו שההרגשה הזו

שהו אלא רוצה לאחר השיחה של הסופש תרחיק אותי רגשית.וזה משהו שאני ממש לא רוצה שיקרה.

yellow feather

New member
בטח יהרגו אותי כאן בפורום

אבל, מה שאני מבינה זה שהוא פשוט לא סגור לגבייך (כמו שאמרו לך בעדינות: "נוח לו במצב הקיים"), לו הוא היה מעוניין בך ב-100% הוא היה לוחץ עלייך לעבור לגור איתו כבר מזמן, אבל, כנראה שהוא מעדיף להשאיר את האופציות שלו פתוחות. אני, ושוב, זו רק אני, אני לא הייתי ממשיכה להמתין, אלא הייתי אומרת "היה שלום ותודה על הדגים" וממשיכה הלאה, למישהו שירצה אותי בלי שום ספקות ופקפוקים
.

אייבורי

New member
../images/Emo4.gif

מי אמר שהוא לא סגור, הוא פשוט לא רוצה לגור איתה יחד. והשאלה למה בחורה בת 24, צעירה כלכך, לחוצה כטמפון משומש ביום חמסין להתגורר יחד

למעלה