מה לומר, אני ממש מקנא..

תָּמִיר

New member
מה לומר, אני ממש מקנא..

במי?, תשאלו כמובן, ברב אליאור חן, הלא הוא אבן יקרה, מעין החוכמה הידע והנסתר. איך אפשר שלא לקנא באדם שהוא כולו כליל המעלות, יודע את תורת הסוד והחוכמה. והרבנים? בעדו כמובן. ממש תענוג לקרוא את הכתבה הזו ולהתמוגג..

באהבה1

New member
הרבנים מכחישים!!!!!!!

הרב אלישיב והרב שטיינמן רק ביקשו עזרה לילדיו ואישתו!!! לא עזרה לו!!!!! ובטח לא תמכו בו!!!!! הנה: http://www.kikarhashabat.co.il/אליאור-חן-3.html וכך גם הרב קנייבסקי והרב ליפקוביץ!!!!! הרב קרליץ אומר בכלל שחתימתו זוייפה!!!!!

תָּמִיר

New member
כן בטח..

מסתבר שהרבנים הללו הם לא רק תומכי סדיסטים מופרעים, הוזים ומאחזי עיניים, הם גם שקרנים וצבועים. קרא כאן: http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/081/118.html תָּמִיר

באהבה1

New member
../images/Emo4.gifאפיקורס...

המבזה תלמידי חכמים זה אפיקורס!!!!!! (סנהדרין צט עמ' ב) למה אתה מאמין לעיתון שמאלני ואנטי דתי!!!!! הרי הם לא הביאו הוכחה לדיבריהם, הם לא הראו מכתב או משהו!!!!! סתם בדו מליבם השחור!!!!! לעומת זאת האתר החרדי מביא מכתב מקורי!!!!! שכתוב שחתימתו של הרב קרליץ זוייפה!!!!! וששאר הרבנים רק רצו לעזור לילדיו ואשתו!!!!! תלחץ על התמונה להגדלה... נ.ב: אם אתה לא מאמין שהעיתונאים הם אנטי דתיים ורשעים אז הנה הוכחות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1695&MessageId=147268166

תָּמִיר

New member
אמון ואמונה..

אתה בוחר להאמין לשקרנים שנתפסו וכתבו פתק "זוייפנו" ואני בוחר שלא להאמין להם. במה עדיפה אמונתך על אמונתי? תָּמִיר

באהבה1

New member
תראה את התגובה של alt היחיד!!!

הוא צודק ב-100%!!! אם הם תומכים אז שיתמכו!!!!! למה שיטענו "שיקרו לנו" אם הם כן תומכים????? אין שום הגיון בדבריך!!! אבל יש משפט מפורסם: "אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך"!!!

האמת לא תמנע מתמיר להמשיך לשקר

כדרכם של שונאי הדת מאז ומעולם תמיר דובק בדרך השקר והעלילה. לכל אדם עומדת הזכות האינטלקטואלית לטעות ואחר כך לתקן את דבריו. אילו גדולי הדור היו אכן תומכים באליאור חן, למה הם פרסמו אחרי כך שהם לא תומכים בו? איזה "תומך בסדיסט" מפרסם הודעת אי תמיכה? אבל כפי שנאמר האמת איננה נר לרגליו של תמיר אלא השקר השנאה והעלילה.

לילית36

New member
הקוזק הנגזל

מי שהפך את הדת קרדום לחפור בו הם החרדים. איך אתה מסביר את המכתב המודפס עליו חתימות הרבנים, איך אפשר להוסיף כמה שורות למכתב חתום בכתב יד. תמיר זייף את המכתב שאתה טופל עליו עלילה. בבא מציעה: המלבין פני חברו ברבים לא יצא לעולם מהגיהנום.

לילית חבל שאת לא משקיעה

מינימום של מאמץ לפני שאת פותחת את הפה שלך. זה אופייני לשונאי הדת לקפוץ ולענות בלי שמץ של מחשבה. הרבנים חתמו על מכתב תמיכה באלאור חן כשהם לא ידעו במי מדובר. הם שמעו כמה עדויות עליו שכנראה היו שקריות. אחרי שנודע להם מיהו באמת הם מייד הסירו את התמיכה בו. אילו היית קוראת את דבריי היית רואה שאמרתי את זה בפירוש. לא אמרתי שתמיר זייף את המכתב. אמרתי שתמיר מתעלם מההברה שיצאה אחרי כן. ועד כמה הצביעות שלך יכולה להגיע? את בוכה שאני "מלבין פני חבריי" כנגד אדם שמבזה תלמידי חכמים בצורה הגרועה ביותר שיכולה להיות? עד כמה תעוור שנאת תלמידי החכמים את עינייך?

כל זה כמובן

בהנחה הרחוקה שאכן יוכח מעל לכל ספק שהרבנים המדוברים חתמו על המכתב המקורי. אבל כמובן שתמיר ולילית "שכחו" שכל מה שיש להם זה צילום, שבקלות יכול להיעשות על ידי אי אלו תומכים של אליאור חן. הטקטיקה מאוד פשוטה. מחתימים את הרבנים על מסמך שמדבר על המשפחה, מצלמים את החתימות, ומוסיפים כל מה שרוצים. מעניין איך הטכנולוגיה הזו נעלמה מידיעתם של תמיד ולילית? [או שהם מכירים אותה היטב. אבל כדי לשנוא את החרדים הם מרשים לעצמם "לשכוח" אותה]

לילית36

New member
קשקשן מבית היוצר החרדי

אף זב חוטם מתנשא לא יטיף לי מוסר. כמו שכתבתי בעבר לפני שהגעת להראות לנו את האמת. כת אורתודוקסית חרדית חשוכה לקחה לעצמה מונופול על הדת ומחליטה מי מבזה אותה. אותם רבנים שחותמים על עצומה מבלי לקרוא הם אלה שמבזים את הדת היהודית. אתה רוצה להיות ברור, תכתוב ברור, ולא משפט סתמי "לכל אדם עומדת הזכות האינטלקטואלית לטעות ואחר כך לתקן את דבריו". אחר כך לגלגל עיניים ולכתוב "כתבתי ברור". איפה האינטלקט של רבנים רבי השפעה, שחותמים על מסמך מבלי לקרוא אותו, בתי הכלא מלאים בשרלטנים שחתמו אחר כך אמרו לא קראנו. כתבת שתמיר משקר, מעליל. איפה הוא שיקר, איפה הוא העליל. הרבנים חתמו או לא חתמו. במסכת בבא מציעה לא מצוין את פני מי מותר או אסור להלבין. הרמב"ם אמר "שנא את הרבנות" לפני יום כיפור כמנהג פגאני עתיק תסובב תרנגול מעל הראש, והכול יהיה בסדר, גם אם תמיר לא יסלח לך.

לילית36

New member
תמשיך לפרשן את התורה

בזה לפחות אתה משעשע. תפסיק להביא דברי הבל זבל מבית מדרשו של אמנון יצרח. מראים לך דף תמיכה בנבל אליאור חן עם חתימות של רבנים, איך אתה יכול להגיד שהם תמכו רק בילדיו, ואם תמכו רק בילדיו למה הרב קרליץ אומר שחתימתו זוייפה.

באהבה1

New member
תקראי את המכתב...

מה הקשר לרב אמנון יצחק????? תקראי את המכתב!!!!! כתוב שכשהרבנים חתמו היה כתוב רק עזרה לילדיו ואשתו, ואחרי שהם חתמו הוסיפו שקרים בשמם!!!!! הנה תקראי בתמונה... ואני לא מבין את שאלתך: "אם תמכו רק בילדיו למה הרב קרליץ אומר שחתימתו זוייפה". מה לא מובן? שאר הרבנים טוענים שחתמו רק על עזרה לילדיו ואשתו, והרב קרליץ טוען שבכלל לא חתם אלא חתימתו זוייפה!!!

לילית36

New member
חתימת הרבנים

מראים לך מסמך מודפס עם חתימות רבנים, איך הוסיפו דברים לאחר החתימה. החתימה של קרליץ נמצאת בין החתימות ולא אחרונה. מי זייף את החתימה, יאיר לפיד?

באהבה1

New member
כמו שאמרת: מסמך *מודפס*!!!

כמו שהדפיסו לרבנים, אחר כך הדפיסו שוב מכתב חדש, וצילמו את חתימתם... זה באמת בעיה??? אז מה אם חתימתו של הרב קרליץ נמצאת באמצע???? מה זה מוכיח???? אי אפשר להחתים במרמה כמה רבנים, ואז להוסיף זיוף של חתימתו, ואז להראות לשאר הרבנים, תראו, הרב קרליץ "חתם"!!!!! אל תתנהגי בכזאת טפשות!!! לזה שאומרים שהתעלל בילדים את מאמינה, ולזה שהוא וחביריו מזייפים חתימות את לא מאמינה?????? איפה ההגיון שלך???

לילית36

New member
אם היית מבין איזה שטויות אתה כותב.

אתה לא יודע להבחין בין עובדות, לבין סיפורים. אני מאמינה שהרב התעלל משום שאימא של הילדים העידה, החברים שלו העידו, הילדים אושפזו בבית חולים, אלה עובדות לכן אני מאמינה. אני לא מאמינה שהרב וחבריו זייפו חתימות של רבנים, א. הרב במעצר, (כתבת שטות לא נורא), זיוף כזה יזעזע את עולם החרדי. ולי אתה אומר אל תהייה טיפשה. בינתיים אתה מתעקש להפגין טיפשות קצת כבוד עצמי.

באהבה1

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifיש לך ראייה *סלקטיבית*???

למה לעדויות של האמא והשאר את מאמינה, ולעדויות של גדולי הדור את לא מאמינה???????? הם מעידים שזה בלוף!!!!!!

לילית תפסיקי לבלבל את המוח

אילו היה בידיים שלך המסמך המקורי עם החתימות שלהם מילא. אבל כל מה שיש לך זה צילום. יש לך הוכחה שלא צילמו את החתימות והוסיפו נופך משלהם?

תָּמִיר

New member
מי שמבלבל את המוח זה אתה והבחור השני "אהבה1"

וכמובן שהכי נוח הוא להגיב לגופו של אדם ולא לגופם של דברים. אז מבלי להכיר אותי כלל, הכרזת עלי כשקרן. נחמד. איני מכיר אותך כלל, אבל מדבריך עולה שאינך אדם חכם במיוחד (בהמעטה) ברור שאפשר לזייף בימינו כל דבר. אבל אין זה אומר שכל מכתב אותנטי שכתבו הרבנים הוא זיוף. ואם טוענים הם שהוטעו ולכן תמכו בתחילה באליאור חן, מדוע לאחר מכן טענו שזוייפו? שהרי אין דוֹמָה הטעיה לזיוף. מדובר בשתי טענות שונות בתכלית. מי שטוען בתחילה הוטעיתי ובהמשך זוייפתי חושף עצמו כשקרן. יתרה מכך, זמן רב לפי שנעצר אליאור חן והוסגר לארץ התנוססו כותרות בכל העיתונים על מעלליו, על תוצאות מעלליו, על הפגיעה החמורה בילדים, על חסידיו השוטים שלא להזכיר את אמם של הילדים האומללה (והטיפשה). כל האנשים וכל המעשים נעשו בחצרות העולם החרדי, מקום שבו שמועה וידיעה עוברת כהרף עין מקצה לקצה, אז כיצד ייתכן שהרבנים הללו לא שמעו ולא ידעו? האין הם יודעים מה קורה מסביב? האין הם קוראים עיתונים? האם פרשת אליאור חן לא הרעישה את אמות הסיפים בכל רחבי הארץ? האם מדובר בחרשים וסומים? לא ואלא. כל אדם שמעט בינה בקדקודו מבין שהרבנים ידעו בדיוק על מה הם חותמים ובעבור מי. אלא שבחלוף זמן מה, כשהסתברה רמת התרעומת והכעס כלפי התמיכה בסדיסט הזה, הם מיהרו לשקר "זוייפנו" טלו קורה מבין עיניכם תָּמִיר

למעלה