מה לובשות לערב החג?

JulieR

New member
מה לובשות לערב החג?

ראיתי בפורום אופנת גברים שהשאלה כבר עלתה, אז באיחור קל, גם כאן. אתן חושבות על זה שלושה שבועות מראש? בגדים לבנים? ו/או חדשים? שמלה חגיגית או ג'ינס וטי שרט?

Fun Fair

New member
שאלה מעולה!

(ובהזמנות זו, אני אתנצל על הדלילות בנוכחותי בימים האחרונים. הבטן שלי עדיין לא מפוקסת על עצמה, אז אני מבלה המון שעות רחוק מהמחשב...). פעם, הייתי קונה בגדים לפני כל חג. זו היתה מן מסורת "לקנות בגדים לחג" וזה גם היה אחלה תירות לרכישות יקרות יותר מהרגיל ("אז מה אם זה עולה תועפות של כסף?? זה לא ליום-יום! זה לחג!"
) עכשיו, בגלל שהארון שלי גם ככה מלא עד אפס מקום, אני לא קונה כלום אלא מתכוונת להשתמש במה שיש. כמו שזה נראה כרגע- המכנסיים החדשים שרכשתי השבוע אצל רונן חן עם חולצה מעופתרת קצרת שרוולים של "ספוט" (מותג הבית של המשביר) שרכשתי לפני שנה ומעולם לא לבשתי...

וואו, אני מאלה שמחליטות מאוחר

במקרה הטוב, אחליט יומיים לפני החג
מה שכן, כמו בכל שנה גם השנה החג אצלנו, ולכן הבגדים שלי מוגדרים כ"משהו שנראה טוב אחרי ששותים כמו אירים". כמו שאת מתארת לעצמך, זה לא נורא מורכב

JennaJ

New member
אני צריכה לחשוב על זה עוד

יצא שהשנה יש לי כמה אירועים גדולים (חתונה, יום הולדת וכו') קצת לפני ראש השנה, אז הייתי יותר ממוקדת במחשבות על לבוש עבורם מאשר על ראש השנה. מה שבטוח, אני לא הולכת לקנות כלום במיוחד לחג, פשוט כי קניתי המון בגדים (ה-מ-ו-ן) בקיץ הזה, בחלקם הגדול בגדים חגיגיים יחסית שפשוט מצאו חן בעיני והיו במחיר אטרקטיבי, כך שיש לי די והותר בגדים חדשים לבחור מהם בארון. כרגע נראה לי שנלך על סטרפלס שחור מחויט מזארה עם מכנסיים יפות יפות שקניתי השבוע באמיקה. או לחילופין קניתי שמלת וינטג' משנות החמישים בחנות יד שנייה, והיא מקסימה לגמרי, אבל צריך לתקן לה את הבטנה ולחזק כמה תפרים רופפים לפני שימוש, אז זו שאלה של למצוא תופרת טובה באזור השרון לפני ראש השנה. יש המלצות?

JulieR

New member
אני רחוקה מלהחליט עדיין.

מניחה שלא אקנה משהו חדש לכבוד החג כמו פעם וכנראה שלא אלבש לבן. שמלה חדשה שעוד לא הספקתי ללבוש זו אופציה. כנראה שלא ג'ינס... השנה כנראה אין לנו אורחים בניגוד לבדר"כ, רק המשפחה, רק תשעה.

TheSegal

New member
תמיד ג'ינס וחולצה פשוטה כי אצלינו בבית חוגגים

אך ורק בגלל סבא וסבתא. אבל השנה אני עושה עם חמותי מה שתוקע אותי במצב שאני צריכה להתלבש - ואני בכלל לא אוהבת ערבי חג

למעלה