מה לדעתכם?

מה לדעתכם?

ה-3 דברים הכי יפים בבריטני? לדעתי מקום ראשום החיוך שלה 2.העיינים שלה 3.הבטן

NarihS

New member
לדעתי

גם החיוך מקום ראשון הפנים שלה העיניים שלה יש לה את החיוך הכי מתוק שראיתי!!!! :)

matrixtrinity

New member
שלי

ברור שמקום ראשון זה החיוך!!! חיוך מדהים!! מקום שני - הפנים ( עיניים והכל מושלם שם!! ) ולמען האמת מה שעוקף את הכל זה הדמות של בן אדם, שהיא כל כך טובה מבפנים ונדיבה ויש לה הרבה מה להציע!!! כשרון הריקוד שלה פשוט אלוהי

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifאמ.. שי כל-כך הרבה..

אז במראה החיצוני: 1. את החיוך.
2. את העניים- חומות, רגילות ויחסית פשוטות- אבל אומרות כל-כך הרבה... 3. את התחת
פשוט מושלם
באופי (שמובן איך שהיא מציגה את עצמה). 1. שהיא עוסקת בפעילות התנדבותית (קרן הצדקה וכל זה). 2. שהיא מצליחה להישאר יחסית שפוייה בכל עולם הזוהר הזה. 3. שהיא יודעת לסתום מתי שצריך, ואם כבר תגובה, אז אחת מתונה (ע"ע כריסטינה אגילרה)

i think...

אני אוהבת בה את העובדה שהיא לא אומרת ומלכלכת על אמנים אחרים ושהיא תמיד עם חיוך על הפנים, ואני הכי אוהב שהיה בMTV את "היומן של בריטני" והיא אמרה על עצמה שהיא יכולה לפעמים להיות כזאת חנונית
במראה החיצוני אני אוהבת את החיוך, אני אוהבת איך שהיא מתאפרת, ובעיקר בעיקר את איך שהיא רוקדת! הלוואי שאני ארקוד טיפה'לה כמו שהיא

../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif

1 יש לה עיינים שובות..
אני כבר יודע לצייר אותן בעיינים עצומות
2 יש לה תחת ממש חמוד..
3 כמובן שהבטן הגלוייה לכולם..

GuItAr2

New member
לפי דעתי-----

1. החיוך המדהים! 2. הקול (יווווו איזה קול!!!) 3. הגוף והפנים!

לדעתי..

1. הקול שלה. 2. השירה שלה. 3. הסטייל שלה [[שזה מתבטא בכל המראה החיצוני+הפנימי]]

i4britney

New member
לפי דעתי...

1.הכנות שבה והיושר- כלומר היא מסוגלת להגיד הכל בפנים בלי להתבייש מאף אחד והיא תמיד מחמיאה לאמנים אחרים אפילו כאלה שעויינים לה וכמובן שתורמת המון לקהילה. 2. הקול שלה- יש לה קול מלאכי, הוא כל כך עדין ומטריף. 3. ההופעה שלה-היא פשוט יודעת להפגיז בהופעות חבל"ז לא מהעולם הזה יש לה כזה כישרון וקורדינציה מאוד גבוהה!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני...

קודם כל אני אוהב את השיער שלה...למרות שזה משתנה כל הזמן..עדיין יש לה שיער מדהים אחרי זה אני אוהב את הבטן שלה...אבל לא כשהיא רזה מידי...למשל, הבטן שלה מדהימה בbreathe on me ב-cd:uk
ולבסוף אני אוהב את הצחוק שלה

למעלה