מה לדעתכם יותר קל.... להוציא מ10 אנשים 1000 שקל או מ100 אנשים 100 שקל ולמה אתם חושבים ככה?
ס סוקרטס פה New member 23/2/14 #1 מה לדעתכם יותר קל.... להוציא מ10 אנשים 1000 שקל או מ100 אנשים 100 שקל ולמה אתם חושבים ככה?
ס סוקרטס פה New member 23/2/14 #2 ואיזה דוחה זה כל הסירטונים של הוואטאפ כל אהבל מעלה סירטון שלו מקבל מציצה ואיך הוא שמח ודואג לצלם את עצמו שכולם יראו כאילו מה ?!?!? מה כבר יש בזה? מה כזה גבורה ? פשוט מחריד
ואיזה דוחה זה כל הסירטונים של הוואטאפ כל אהבל מעלה סירטון שלו מקבל מציצה ואיך הוא שמח ודואג לצלם את עצמו שכולם יראו כאילו מה ?!?!? מה כבר יש בזה? מה כזה גבורה ? פשוט מחריד
ס סוקרטס פה New member 23/2/14 #4 ואני ראיתי זיקפה הבוקר אבל אתה לא רואה אותי דוחף את זה לפרצוף של כולם, נכון ?!
ס סוקרטס פה New member 24/2/14 #10 ועוד איזו זיקפה.... אני אפילו לא יודע איך להתמודד עם הזיקפות של הבוקר אני בכלל לא מבין איך הוא רוצה שאני אתעורר אם הוא שואב לי את כל הדם מהגוף
ועוד איזו זיקפה.... אני אפילו לא יודע איך להתמודד עם הזיקפות של הבוקר אני בכלל לא מבין איך הוא רוצה שאני אתעורר אם הוא שואב לי את כל הדם מהגוף
D dori78 New member 24/2/14 #13 תודה על ההזמנה אבל גם אני ראיתי זיקפה הבוקר, אין לי צורך בזאת שאתה ראית.
ס סוקרטס פה New member 24/2/14 #14 תאמיני לי, לכל אדם מגיע לראות זיקפה כמו שלי בבוקר תענוג להתחיל את היום
ס סוקרטס פה New member 24/2/14 #18 אני מציק לביזי בינתיים לא מצאתי משהו יותר טוב למרות שאם פומה תבוא....