מה לבחור?!

מה לבחור?!

אני לא מבינה איך ככה מחליטים לכל החיים? כל פעם שיש לי איזה שידוך שמתקרב לווארט אני פתאום מתרצת את עצמי עד כמה הוא לא בשבילי כשיש סיכוי טוב שכן! זה מבלבל ברמות כבר אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא מה עיקר ומה טפל, ובכלל תמיד רציתי בחור בהיר גבוה ופתאום כהבחור כשפחות או יותר הפגישות איתו זורמים יופי, בכלל רחוק מהציפיות שלי. . . וגם באופי הוא נחמד אבל להגיד שהוא החצי השני?! קשה, קשה לומר ! מה עושים???

הרבי אומר

שצריך להסתכל על העיקר שזה על היר"ש והמידות טובות ולא להתעסק בטפל דטפל....העיקר שיהיה משיכת הלב(אחרי משיכת השכל כמובן)

לפי

בירורים ולפי זה שאת רואה עלמה הוא מדבר בהתלהבות ו"חיות" וככה את מבינה איפה הוא מונח.וכמובן שצריך לשאול אותו שאלות או לספר ב"מקרה"משו ולראות מה התגובה שלו על דברים שחשובים לך.....

מדבר

בהתלהבות וחיות??? בלה בלה בלה... דיבורים Out מעשים In להביט על המעשים- איך הוא מברך? איך הוא נוטל ידיים? איך הוא נוהג ליד השולחן? איך ההליכה שלו? קולני או דיבור מתון? וכו' וכו' וכו'....

קליט

New member
הרבי הבטיח

שמי שמחפש פנימיות גם יקבל חיצוניות ! . כך שמעתי מאיזה שדכנית . (טוב, זה לא חכמה, בחב"ד לא חסר חיצוניות נראה לי...)

אממ אולי אצל הבנות

אך אצל הבנים קשה למצא אחד שנראה טוב וגם חסידי...ועוד באים עם זקן ארוך בלי להתבייש(לא מקפלים קצת)

קליט

New member
מיס, את מגזימה קמעה

נכון שהחסידים לא בדיוק מסדרים את הזקן ואת השפם . דווקה בחב"ד לא חסר בחורים חמודים ויראי שמים שמודעים להופעה שלהם

שםאנילא

New member
אני אגיד לך למה את לא מקבלת את אלו שציינת זה

בגלל שהם אומרים עלייך שאת לא מקפלת את הבטן... כך שזה איכשהוא משתוה לאלו שלא מקפלים זקן... לכן את מקבלת רק אותם...

אני מזה מבין אתזה..! אך

אני לומד בישיבה שבה הראש ישיבה הוא נחשב כאחד מ"גדולי הדור" נגשתי ושאלתי אותו את השאלה הזו הוא הסתכל עלי ואמר לי אתה חושב שאם הייתי מודע למה שאעבור בחיי הנישואים הייתי מתחתן? לא. אלא מה.. מסתכלים במבט כללי.. במבט של הקטנת ראש. האם הלב מרגיש שזה היא/הוא האחת/ד??? אם כן אז בעזרת ה` על כל מכשול תתגברי כמו שלבסוף כולם מתגברים על ההחלטה הקשה.. העולם בנויי בטבע שדברים באים בחלקים. צריכים להסתכל על הדברים שקרובים אלינו איפה שאנחנו.. ובע"ה יהיה הרבה הצלחה!

למעלה