מה לבחור?!

מממש הבנת! זה

מפחיד להחליט בדיוק מהסיבה שרואים רק את קצה ההתחלה ולא את כל התמונה . . ! המון חברות שלי שהחליטו לסגור אני באה ואני באמת שואלת... איך עשית את זה?! איך מכולם... דווקא אותו?! ואני מנסה להבין! הם נראות לי תמימות קצת.. אני המון מתפללת ובאמת מקווה להצלחה בהחלטה הכי נכונה בשבילי !

את עוברת דבר נורמאלי.

זה טבעי. אבל אני יכול להבטיח לך שקיים גבר בעולם שהרבה יותר מתאים וטוב לאמא שלך מאבא שלך. אך בשידוכים לא מחפשים משו יותר טוב לא מחפשים למה הוא הכי טוב מכל השאר...! אלא איזה דברים יש בו שהם יעזרו לי כדבר מתאים לעבור כל מכשול שיהיה. שתבנה בית שהוא יהיה השתקפות של שתיכם השתקפות של הצלחה. כוונה טובה מביאה להצלחה. אם תבואי בכוונה טובה ולא למה לא אז תצלחי!!!

לא נולדתי

בשביל להתפשר. מה שאתה אומר שיכול להתאים לי כמעט כל בחור בעולם . אני לא מסכימה! אני לא מתחתנת רק מכורח המציאות , בהחלט אני רוצה את הבחור הכי טוב עבורי ובגלל זה חשוב לי מאוד האופי וכשאני רואה שהוא `עוד אחד` ששואל שאלות ומקבל תשובות כמו בכל פגישה אבל הוא לא מתיישב לי בטוב זה בהחלט בעיה בשבילי! אני רוצה אחד שאיתו ארגיש מושלמת ומאושרת! וזה בכלל לא כל אחד . .

לא הבנת כנראה נכון.

תראי התפשרות זה ויתור על אחד מיסודות העיקרון. מה שאני אמרתי זה לא להתפשר אלא להבין דברים בצורה חיובית. למה כן אני רוצה. כי אם אני בקטע של ויתור אז למה להפגש בכלל??? אבל תביני, גם אם התפשרות זה כביכול דבר מאיים זה הכרחי. כי ככה העולם בנוי.. איפה שבא שלם זה צריך לכסות חסר השאלה איזה חסר את מסכימה לכסות וכן להפך. לכן, קחי קוים מנחים שבהם את מגדירה את החיים שלך שבה תוכלי להסתכל עליו כפרטנר אבל, אם מכאן ללמה הבחור הזה שווה מכל הבחורים בעולם??? זה אבסורד. את צכה להבין טוב זה לא בהכרח מושלמות. יש אנשים שניצלו בזכות החיסרון שלהם. גם בך יש חיסרון שהופכת אותך להשתקפות של המיועד. אז קחי את הקווים של החיים שלך ותפסיקי להתמקד במושלמות רק ככה תגיעי באמת למושלם!

קצת קשה

להסתכל ככה . תמיד יוצא שאני משווה את הבחור למישהו אחר שנראה לי יותר טוב . . ובמיוחד שאני לא מזמן וויתרתי על מישהו שאני אוהבת. ועכשיו אני מחפשת שידוך אמיתי "קר" שאין את אותו רגש שהיה לי עם האחר . מתוסבכת :/ אני יודעת שזה לא טוב!! ובקצב הזה אני לא אתחתן מהר. מקווה שיהיה לי קל לשנות תפיסה.

יאו.. רק אל תשווי! זה אסון..

אנחנו כבני אדם נולדנו שונים! "כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות" וכן כנראה בכל דבר. פשוט תתפללי עלזה כי זו מכה. אמממ.. זה קל לומר אתזה אבל זה נכון. אולי זו קלישאה אך עדיף שתתמקדי בטוב מאשר ברע..

אניו יודעת שזה בעיה אצלי!

אני יכולה להתמקד ולמצוא אצל כל אחד את הטוב ככה אני אמצא שכל הבחורים בשבילי, זה לא המטרה! העיקר זה למצוא את המתאים אצלו בטח הטוב יבלוט מאליו :)

ברור שאצל כולם יש טוב..

אך אם תחפשי את הטוב אני בטוח שתמצאי את האחד שזה בולט אצלו. אבל באמת זה לא חכמה למצוא פסולים..

תאמין לי אני לא אחת

שמחפשת פסולים אני רק בודקת התאמה בשבילי . זה לכל החיים אל תשכח את זה! אם נניח אני בנ"א קליל ושמח אני לא רואה את עצמי בשום פנים עם אחד כבד ורציני ואפילו שיש לא מעלות אחרות. לי זה יכול להיות חיסרון אדיר ואחרת מחפשת בדיוק כזה.. אז קודם צריך למצוא נקדות שחשובות לי שיהיו בבן זוגי על השאר כמו שאמרת אני יכולה להתפשר וגם להצליח איתו!

חחח... נו, אז מה השאלה

ששאלת בהתחלה? מה כ"כ תמוה בעינייך? הרי כל מי שבשידוכים חושב כך! אז הרגעי.. את לא שונה מכולן פשוט חכי לו... הוא יגיע כמו לכולן.

חחח... נו, אז מה השאלה

ששאלת בהתחלה? מה כ"כ תמוה בעינייך? הרי כל מי שבשידוכים חושב כך! אז הרגעי.. את לא שונה מכולן פשוט חכי לו... הוא יגיע כמו לכולן.

קליט

New member
נשמע ש

את אמורה לעשות לך סדר בראש - מה חשוב לך יותר ומה פחות, מה חשוב לך בפנימיות, ומה חשוב לך בחיצוניות, - ואז גם תכילי אותו גם אם יש לו את הנתונים הבסיסיים שחיפשת - גם אם הוא לא חתיך . זה לגיטימי של תצאי אם הוא לא מתאים לך /חיצונית . #נכון, זו החלטה רצינית לכל החיים . אז יש דברים ששמים לב בפגישה . . . ברור שהכרחי לברר ולמצוא מקור מידע אמין . #לפעמים נשוחח על הלבטים שלנו עם איש חכם -תוך כדי הפגישות ולפני שאנחנו סוגרים ענין . בהצלחה !

קליט

New member
אם תעשי עבודה עצמית, תביני למשל

שמאוד חשוב שיהיה לו "לב טוב", וש"לב טוב" אומר הרבה על הפנימיות . ואז תהיה לך את הביטחון לסגור דווקה איתו

קליט

New member
לפעמים לא מוצאים כ"כ מהר

בגילאים צעירים מוצאים יותר מהר כי בוררים פחות

קליט

New member
תלוי איזה "יראת שמים" את מחפשת

ומה ה"סיגנון פתוח" שלו . אם אין התאמה אז קולטים את זה די מהר . ברור שמתעקשים על דברים מהותיים . ואם אנחנו מוכנים לזה ש "שום דבר לא סגור" - אז אנחנו לא חוטפים שוק אם זה נחתך .

סתם דוגמא

מישהו רוצה שאישתו תשים פאה והוא ספרדי. זה מראה על יראת שמיים? לי נראה שכן.. משום מה זה מראה שהוא מחפש מישהי מודרנית כזאת שפחות תשים את הלב שלה לדברים האמיתיים כמו בית וילדים! זה רק דעה שלי או שזה כבר סחף ואפילו בחורי ישיבות יראי שמיים רוצים שנשותיהם ילכו עם פאה ( מסתמכים על רבנים שהתירו ) ?! מה שאתה אומר שצריך להתעקש על הדברים המהותיים.. מה הם?! בחור ישיבה רגיל לומד כל היום כמו כולם , נו . . אז איפה אפשר לשים לב להבדל?

פיאה זה לא יראת שמים!

פיאה זה סגנון! בחורה שלמדה בסמינר ליטאי והחברות שלה שמות פיאה אז על זה היא גדלה והיא תשים אני מאז ומעולם רציתי פיאה כסיגנון, לא כיופי וכאלה.

למעלה