מה לא עושים בשביל חבר

מה לא עושים בשביל חבר

חברים טובים, יש לי כמה, ממש כמה....יש את רומן ואלון מהטכניון, יש לי את ה-חבר שגר באור יהודה, שהוא החבר הכי טוב שלי...יש עוד כמה חברים מהתיכון, שמדברים מדי פעם, ואפילו עוד אחד מהטכניון, שלמד איתי בתיכון. בצ`אטים אני נוטה להעדיף את בני המין הנשי....כי אני חי בתור בן, ומכיר את כל התופעות בנושא....ומעוניין להכיר וללמוד את בנות המין היפה. למרות זאת, יש לי כמה מכרים מהפורומים בנים, שאני איתם בקשר טלפוני, פעם בכמה זמן. אחד מהם הוא ידידי מפורום רוטר.נט (סליחה על הפירסום מורני), היום הוא התקשר אליי, שאל לשלומי, וביקש לישון אצלי. כבר הרבה חודשים שלא דיברנו, ושאני עזבתי את הפורום שם (תנחשו למה?) אבל בשביל חבר, עושים ה-כ-ל. מיד התקשרתי לחברה של רומן (אחד מאותם חברים), וביקשתי ממנה איזה מזרון, או משהו....רומן שהיה אצלה הקפיץ לי לדירה מזרון שטח בשביל אותו חבר... אז אולי אחרי הכל, כן יקרה היום איזה משהו לא שגרתי...? לא...לא מה שאתם חושבים, סוטים. מה לא עושים בשביל חברים ?

מורני !

New member
הולדן...

אממ.. לא מפריע לי הפרסום... אבל.. למה עזבת שם? ותהנה עם החבר שלך. :)

אההה....

תודה תודה :) עזבתי שם, כי רמת הפורום התדרדרה..... יותר מדי קיצוניים ימנים כתבו שם דעות, במקום חדשות וסקופים. אלו שכתבו סקופים, עזבו למקומות אחרים....והפורום התדרדר... לא הרגשתי שייך...ולכן עזבתי.... ובכלל, מה יעזרו לכם סקופים, של דברים שב-99% תשמעו בחדשות לאחר מכן? היו כמה כאלה עם סקופים בטחוניים, בייחוד בתקופת אינתפאדת אל אקצה... אבל זה נראה לי מפוברק.... לא היה לי את הכוח להתחיל לחקור מי אמין, ומי לא....אז עזבתי מדי פעם אני קורא שם קצת... את מכירה את הפורום המדובר? וד``א רני, יש לך מייל

מורני !

New member
תומר

קודם כל.. כבר יש לך מייל חזרה. דבר שני.. לא אני לא מכירה... לא מתעניינת הרבה בחדשות.. בטח שלא אטרח להיכנס לפורומים הדנים בנושא זה. הפסקתי מזמן לשמוע חדשות ברדיו או לקרוא עיתונים. גיליתי שאין בהם חדש. :)

למעלה