מה? לא ידענו!

shirli15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אופק ... השגתי משהו מיוחד שרושם על חולצות טוליפ [: בשחור , אחותי תעצב לנו את החולצות משהו א-ש !!! יום שבת את אצלי מוקקדם צריך להיות יפות I LOVE YOU

bibi23

New member
קופיפפהההה

הוו אני רואה אותך הרבה בפורום הזה הגיע הזמןןןן תתחילי להתמכר אחותי...("תתמכר תנסה להגיד שחסר..") יאללה אחותיי מחר א-ש!!! אני אביא את הדדובי שלי??(שנזרוק לו בהופעה??)

bibi23

New member
אני חייבת להגיד עוד משהו קטנטן

כל האנשים שיש להם י' בשם... אני אוהבת יותר..ואין לי מושג למה... אני יודעת ,אני משוגעת..

shirli15

New member
אופקיקי

למה לזרוק לו את ההדובי אם אפשר להביא לו אותו פנים מול פנים?!?!?

shirli15

New member
התחלתי להתמכר לפורום הזה ../images/Emo13.gif

1.אני אוהבת להסתפר , לעשות שטויות בשיער ... אני יכולה להסתפר כל יום מצידי ! יש לי חולשה לשיער . 2. אני מתאהבת ונפגעת בקלות שאי-אפשר לתאר אותה 3.אני ואבא לי לא כ"כ מדברים ... \: 4.אמא שלי מכירה כל בן-אדם אפשרי שקשור ל"סלב" ככה אתם קוראים להם ?!

Arielcohen

New member
אני אנסה../images/Emo3.gif

1. התחלתי פסיכומטרי
2. אני לא יודע לשחות
3. אני אובססיסי למוזיקה, אבל ממש 4. אני אוהב לישון בשק שינה

matanky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אתה לא יודע לשחות?
אוי ואבוי
לך לך תשים שק שינה בסלון
יו הרגת אותי
שב"ש

matanky

New member
אני אציף אתכם ../images/Emo7.gif ואז תטבעו ../images/Emo70.gif

והמבין יבין. מפגש פורום 05.04.2007 לפאנים

ronnin

New member
4 דבריים

1) אני צוללל..!!!! ולא בבריכה.. 2) ניגנתי עם עידן ריכל ועדיין יש לי תמספר שלו.. 3) אני כנרה אקח כמה שיעורי נגינה אצל הראל בן עמי למרות שזה ממש הרבה כסף... 4) שברתי את עצם הזנב שהייתי קטן.. ולמה שלא יודע מה זאת העצם הזאת אז שידע שזאת העצם האחרונה בעמוד השידרה...

ronnin

New member
רק להראות לכם...

כמה באממת אתם לא מתייחסים בפורום ואחרי זה באיים בטענות

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אתה צולל????????????? באמת???????????????????????????????????? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ניגנצ עם עידן רייכל ויש לך את המספר שלו?????????????????????? אפשר לגעת בך??????????? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כנראה תקח שיעורי נגינה אצל הראל בן עמי??????? למרות שזה ממש הרבה כסף????????????????? באמת?????? שברת לעצמך את עצם הזנב כשהיית קטן??????
באמת????
רצית יחס, קיבלת יחס

למעלה