מה? לא ידענו!

לא ידעתם עליי..

1. מכורה קשות לשוקולד לבן, כן, אני יודעת שזה לא ממש שוקולד.. 2. ב-31.7 יש לאחי בר מצווה ושובע הבא אני הולכת לקנות בגדים =] 3. אמא שלי עבדה בלפחות 10 חנויות של אותה רשת [הריבוע הכחול], בערים שונות בארץ. 4. אני מתכוונת לדחות את הצבא כדי ללמוד משהו מסביב לפסיכולוגיה..

טרודייי

New member
אני../images/Emo3.gif

דברים שלא ידעתם: 1. יש לי אובססיה חמורה למי תפוחים. [רק שבועיים ויש לי יותר מ30 בקבוקים ריקים בחדר
] 2. יש לי גם אובססיה ליצור האדום עם האף הכתום! [אלמו הקדוש שלי!] 3. בד"כ שאני מדברת במסנג'ר כל הודעה שאני שולחת [משפט, מיךה או כל דבר] יהיה מלווה בסמיילי. 4. אני מעריצה בטירוף את אוונסנס [אובססיה משהו פחד] והיה לי כל כך כיף אתמול

טרודייי

New member
לעמוד ולצחוק עליי כשאני קרובה למות

זה ממש לא להציל אותי
אם הייתי מסתמכת עלייך להציל לי את החיים, סביר להניח שהיית באה לבקר אותי פעם בשנה בבית העלמין

עינוווב

New member
היה לי כלב ביד!!!!11../images/Emo2.gif

חוץ מזה אני אמרתי לך לא ללכת ושאת יכולה ליפול אם היית מקשיבה לי זה לא היה קורה

Dark chocolate

New member
גם אני גם אני רוצה ../images/Emo3.gif

1. בכיתה ג' שברתי את היד כי איזה בן של עז דחף אותי בכוונה. 2. יש לי אובססיה קשה לטב"ע ובמיוחד לדמות של טליה, היא גאונית לדעתי.
3. בטיול השנתי שהיה השנה כתבתי והלחנתי שיר דיכאון על בחור שמתאבד בגלל שלא שמו לו קטשופ בשווארמה. 4. בחופש הגדול של כיתה ו' עלה עליי ג'וק בכתף וחטפתי התקף חרדה..לא אכלתי ולא ישנתי יומיים ואפילו לקחו אותי לפסיכיאטרית, ואחר כך לטיפול פסיכולוגי-קוגנטיבי. היום אני חיה ונושמת ולא מפחדת מג'וקים, ואני כבר לא חושבת שהם יאכלו אותי!!!!!!!!!!!!1111

o r a n o o s h

New member
שיר דיכאון על בחור שמתאבד בגלל שלא שמו לו

קטשופ בשווארמה
מי בכלל אוכל שווארמה עם קטשופ?

Deanb

New member
ארבעה דברים עליי ../images/Emo13.gif

הופעתי בהיכל התרבות דיבבתי הרבה סדרות שחלקכם בטח ראיתם הייתי 4 פעמים בחיי בארה"ב אני בן 18

Deanb

New member
אממ פוקימון דיג'ימון

בילי, צ'ארלי בראון (סנופי.....

למעלה