מה לא בסדר אתכם?

הי ליטל..

גם אני בתשובה, ברוך השם, אבל לא ברור לי איזה חלק מוסיפים היום למנחה, תוכל/י להרחיב?

באהבה1

New member
../images/Emo85.gifלא קוראים לי ליטל, חשבתי שלך-

חשבתי שלך קוראים ליטל... בכל מקרה במנחה מוסיפים: 1. לפני שמונה עשרה: קריאת התורה (הפטרה: "דרשו ה' בהמצאו, קראוהו בהיותו קרוב"). 2. בתוך שמונה עשרה: בברכת-"שמע קולנו"-"עננו". 3. אחרי שמונה עשרה: אבינו מלכנו! ...טיסה נעימה...

preacher

New member
ובתור חלק מתהליך ה"תשובה" שלך

אמרו לך להיכנס לפורומים ולקלל אנשים? כי זה כל מה שאת עושה כאן. את חרא של בן אדם ולפני שאת מתחילה למלמל תפילות השכם והערב במחשבה שזה מה שיעשה אותך אדם טוב יותר, כדאי שתסתכלי טוב טוב בעצמך ותתקני את עצמך. תשאלי את הרב שלך אם זה דבר טוב להיכנס לאינטרנט ולקלל אנשים, נראה מה הוא יגיד.

Dark Muse

New member
דווקא המוח שלך נראה לי מצומק...

הרי איך בן אדם יכול להאמין שרוח בראה אותו אמא זה מפחיד!!! חוץ מזה שאתה כותב בסגנון של ילדה בת 13 מעריצת מייקל גקסון אחרי שהוא נגע בה שם למטה...

לצימוק...

ההודעה מעידה על הקורא. מאחר והבנתי שאתה אדם נחות מאוד, אין לי כל חשק להמשיך ולבזבז עלייך אנרגיה', כרגע הכל מסתכם ברחמים. אני רק מקווה שמעולם לא חשבת לכנות את עצמך גבר. ההגדרה הראשונה לגבר היא כבוד לאישה. אבקש שלא תגיב להודעתי זו. אין לי שום רצון לקרוא הודעות שלך יותר. שלום.

Dark Muse

New member
טוב דיבלית אני לא מגיב

עוד פראדוקס מבית היוצר של DARK MUSE

Dark Muse

New member
דרך אגב, אני שם כסף על זה שיש לי

IQ ו EQ יותר גבוהים משלך ככה שנחותים פה הם את ובאהבה1 אנשים מסכנים ופתטים...

SupermanZW

Well-known member
בוודאי שיש ספק

רק לטפשים אין ספק בדבר שמעולם לא הוכח (ובמקרה זה גם אי אפשר להוכיח), מתי תקלטי שאמונה מעצם מהותה מנוגדת לידיעה?

../images/Emo41.gif חבר'ה, משעמם לכם ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

אין לכם מה לעשות, אלא להגיב לכל פרחח\ית מטומטמ\ת? מה ששמתי לב אליו, הוא שינוי הטקטיקה של מדריכיהם של אותם פרחחונים. קודם הם שילחו את תלמידיהם בניסיון "להתווכח", "להוכיח", "לשכנע", "להפריך". היום הם (המדריכים) הציבו בפני תלמידיהם משימה חדשה: להשתולל, להתחצף, להרגיז, לעצבן בכוונה, כמשימה לכשעצמה! מה אפשר לומר על כך? זה אתגר מעניין: בחירת הטקטיקה לתגובה הולמת. דרך אפשרית אחת, בה אתם מנסים ללכת, זה כאילו לנהל אתם "דו-שיח": לסתום את האף ולהגיב עניינית על גיבוב ההבלים של הפרחחים הללו, כאילו הכל בסדר. לא להתרתח ולא להתרגש מהעובדה, שהם כלל אינם קוראים את תגובותיכם, כי מטרתם מוגדרת מראש - להרגיז בכוונה. דרך אחרת היא פשוט להתעלם מהם, כמו מיתושים טורדניים. טכנית אפשר להיאבק נגד ההצפה גם מבלי למחוק את הזבל שלהם: פשוט לשרשר אותם ביחד לאשכול אחד. למנהל הפורום יש אפשרות לעשות זאת. ובאפשרותנו - פשוט לא להגיב. איזו דרך עדיפה, לדעתכם? או האם ישנן אפשרויות נוספות?

רון סי

New member
יש אפשרות נוספת שהיא גם הזדמנות

לחשוף את פני המחב"תים ומאמיניהם העיוורים. מי שעמד למעשה, בחיים האמיתיים, בפני מחב"תים, מקצועיים וחובבים, יודע שהתקפות אישיות וזלזול בגופו של אדם הוא טכניקה מקובלת ושימושית אצלם. נסה נא להשתתף בהרצאה של מחב"ת, ולקום ולטעון נגדו טענה לגופם של דבריו, ותראה מה תחטוף. תגובה ענינית לדבריך עשויה לבוא רק אם התשובה להם מוכנה ומזומנת בידי המחב"ת. אבל אם תציג טענה שאין לו תשובה לה, שלא לדבר על כזו שהוא יודע שלא ניתן לו להגיב לה עקרונית, תחטוף מתקפת זלזול, גיחוך והשפלה מיידית. זו הזדמנות להראות לכל מי שחשב ללכת ולעמוד מול פני עלובי הנפש האלה במציאות, מה צפוי לו.

כן, אבל אינני חושב

שיש בפורום הזה מתלבטים
נדמה לי שכל מי שנכנס לכאן, נכנס למטרה מסויימת כלשהי, אולי סתם כדי להפיג את השעמום. בכל אופן הדבר נעשה, כלנו ראינו ושמענו. מה הלאה?

למעלה