מה לא בסדר אתכם?

מה לא בסדר אתכם?

שלום לכולם... אני חדשה כאן בפורום, וכבר עם השם שלו יש לי בעיה'... מה זאת אומרת "אתאיזם ודת"??? זה מוגדר כאילו מדובר באיזה תחום עניין, כמו פוליטיקה, נושא חברתי וכדומה. מה זה אטאיזם? מה זה דת? יש לכם ספק לגבי העובדה שיש שנבראתם ע"י הבורא, או שיש לי עסק עם אנשים שמאמינים שהעולם נברא מ"בווווום" אחד גדול?....

vizini

New member
מה לא בסדר איתך?

לכי למילון ובדקי מה משמעות המילה "אתאיזם".

או שאולי...

לך לסמינר ובדוק נה משמעות המילה יהדות... זה עשוי להיות די רלוונטי לגביך בהתחשב בעובדה שאתה יהודי, וסביר להניח שאם מישהו ישאל אותך למה אתה חי לא תדע מה לענות לו ערכים: 03-5793035 למשכילים בלבד!

vizini

New member
תסלח לי מאוד, פה זה לא פורום יהדות.

אם אתה מתעניין ביהדות, לך לפורום יהדות.

אין קשר

לא קשור ליהדות... זו הנקודה שלי... אני יהודיה' כמוך ומתעניינת כמוך לא רלוונטי? יש לך בעיה' עם יהודים חס ושלום? אם כן, גם אתה צריך לחפש פורום אחר...

vizini

New member
אם לא קשור ליהדות, למה הכנסת

את היהדות? כאן זה פורום אתאיזם ודת. ואם את עצלנית מכדי ללכת למילון, אז אתאיזם פירושו חסרי דת. וזה בדיוק הפורום שמתאים לי. אין לי בעיה עם יהודים. רק עם טיפשים.

מי אתה בכלל?.?

כמו שאתה שומרת לעצמך את הזכות למלא לי את המסך בבולשיט, בהערות חסרות תכלית שבטח גם אתה לא יודע למה כותב, כך אני שומרת לעצמי את הזכות לפנות ליהודי המדינה... תודה. בבקשה אל תגיב להערה זו אלא אם כן יש לה פואנטה.

vizini

New member
ומי את בכלל?

אני אגיב לכל הודעה שתיראה לי, בכל זמן שיראה לי.

די כבר

רק אל תגיב לשלי בסדר?... אלא אם כן יש לך משהו לחדש לי, אחרת אתה סתם מבזבז לי את הזמן. ברשותך....

vizini

New member
ככה זה בפורומים.

כל אחד יכול להגיב לכל אחד. לא רוצה לבזבז את זמנך? אל תקראי.

vizini

New member
בחורה בצום?

מ זה? זה משהו שאמור להפחיד אותי?

רון סי

New member
בודאי

זה כמו בחורה במחזור. כוח טבע שאינו בשליטה. פורס מג'ור. אף שלי אישית נראה שבמקרה הזה יש לנו שילוב של שני מצבים מפחידים, ומדובר בבחורה בצום שנמצאת במחזור. זה יותר מסוכן מרעידת אדמה באיראן.

L7

New member
הפורום עוסק באלילות הדתית ובהמצאתה

בין השאר.......

רון סי

New member
למשכילים בלבד?

אני דווקא ממליץ למשכילים להתרחק מהסמינרים של ערכים, משום העלבון להשכלה, כמו גם לאינטליגנציה בכלל, שמתחולל שם. במקביל אני ממליץ ל"ערכים" להפסיק להזמין משכילים, ועוד בלבד, כי ההרצאות שלהם מיועדות למעשה לבורים, ומשכילים רק יעשו להם בלגן (אלא אם, מה שקורה למעשה, יהיה להם ממש לא נעים להעמיד יהודים טובים על טפשותם).

למעלה