מה כדאי לאכול?

nitsansh

New member
בשביל פעמיים בשבוע לא צריך גלוקומטר

ומאז שהפסקתי לקחת גלובן, גם אין סכנה של היפו... אז נראה לי שאני לא צריך גלוקומטר. אני בכל זאת מתפלא איך זה שלא אכפת לו (לרופא) לאיזה רמה הסוכר עולה אחרי הארוחות. אני בפרוש שאלתי אותו: זה לא משנה אם זה 200 או 250? התחושה שלי היא שזה עולה די הרבה... בסביבות שעה אחרי ארוחה גדולה אני בד"כ מתחיל להזיע...

עמית 29

New member
טשטוש ראיה

הי, גם לי עם תחילת הטיפול בסוכרת היה טשטוש ראיה די רציני! הגוף שלך היה "רגיל" לרמות סוכר גבוהות ופתאום היתה ירידה דרסטית וזה מהווה מעין שוק למערכת. הטשטוש הזה יחלוף בקרוב. אגב, יש אנשים שחיים ברמות סוכר גבוהות תקופות ארוכות ולפתע כשהם יורדים לרמות סוכר שך אפילו 150 (גבוה משל אדם בריא) הם חשים בסימפטומים של היפוגליקימיה - שוב הרעיון של הרגל הגוף.... בהצלחה אהה לגבי H1AC שלך ---> אל תדאג הוא ירד במהלך השבועות הקרובים. ביי

לזר

New member
רמת סוכר של 135 איננה רמה נורמלית

ועל תנסה להשלות עצמך. אם 135 היא רמה נורמלית עבורך, סימן שרוב הזמן אתה (את) נמצא(ת) גבוה מזה. שינויים מהירים ברמות הסוכר (למשל ירידה מ-200 ל-100 בתוך שעה) יכולים לגרום לראייה מתושטשת. את(ה) צריכ(ה) לבדוק רמות סוכר בתדירות גבוהה יותר כדי להבין מה קורה בגופך.

צודק , אבל לפעמים אני מעדיף לתת

לסוכר לרדת בעצמו מאשר לנסות להוריד אותו על ידי יחידה נוספת שיכולה לעשות היפו !

nitsansh

New member
זה נורמלי בשלב הזה...

בשביל מי שהיה לו מעל 300 בצום רק לפני 8 ימים... וחוץ מזה היום זה כבר ירד ל-115, וכמה שעות אח"כ היה לי אירוע קל של היפו...

למעלה