עוד אין לי גלוקומטר אישי...
אני מניח שלזה התכוונת... עד עכשו בדקתי גלוקוז בדם רק פעם ביום - בבוקר, אחרי צום, חוץ מב-24 השעות הראשונות, כשהסוכר היה מעל 300... ביום השני היו לי 3 בדיקות - הראשונה בבוקר, השניה בערך 3 שעות אח"כ, ואז הגלוקוז קפץ ל-460, אז קיבלתי אינסולין... וכמה שעות אח"כ כדי לבדוק שהאינסולין השפיע... אמרו לי לפני שלקחו את הדם שאם בבדיקה הזו יהיה סוכר גבוה (אני מניח שהתכוונו מעל 300) ישלחו אותי לאשפוז... אבל לא היה צורך... היום, אחרי 4 ימים של גלוקוז בין 115-135, אמרו לי שאפשר לוותר על הבדיקה מחר (יום ששי) ולבוא לבדיקה הבאה ביום ראשון בבוקר... המרפאה שלי רק 5 דקות מהבית אז בינתיים זה לא טרטור גדול מדי... עוד לא הזכירו בכלל את הענין של גלוקומטר אישי... היום, אגב, גם נסיתי פעם ראשונה לדקור את עצמי... אבל השמחה על 72 שעות ללא דקירות (שזה בסה"כ לא ביג דיל... מתרגלים די מהר...) היתה מוקדמת... בערך 3 שעות אח"כ הגעתי שוב לבדיקה, אחרי אירוע ראשון של היפוגליקמיה... אמרתי לכם שאני חושב שמה שאכלתי בבוקר לא מספיק? גם הגוף חשב אותו דבר... בדיוק כשהגעתי לעבודה ב-11 בבוקר זה קרה... הבדיקה אחרי האירוע הראתה 92... וזה כבר כ-10 דקות אחרי שאכלתי 2 פרוסות לחם ושתיתי מיץ, אז זה בטח הספיק לעלות... חוץ מזה, הייתי היום גם אצל האופטומטריסטית... לא פלא שאני לא רואה ברור... המספר שלי ירד ב-2-2.5 דיאופטריות! אבל היא הציעה לא להחליף עדשות כי עד שהסוכר יהיה יציב זה יכול להשתנות... היא רוצה לחכות עוד חודש, ובינתיים... אני כנראה אצטרך להמשיך לסבול מראיה מטושטשת... זה ממש מבאס!