מה? כבר נגמר?

nescafe

New member
../images/Emo6.gif

לא אמרתי שזה טעים אין אין אין כמו במבה

triki

New member
../images/Emo12.gifשמת לב?

בסוף אנחנו נמצא משהו להסכים עליו..בטוח...

triki

New member
מי חנפן? ../images/Emo6.gifמי??../images/Emo9.gif תודה..../images/Emo25.gif

אופנתית

New member
הצעצוע היחיד שיש לו שקשור לסקס

זה המחשב שלו (וגם שם אני לא בטוחה עד כמה הוא צופה באתרי סקס).

nescafe

New member
הממממ....לא מצחיק..

אני ברחתי מאחד כזה... כמובן שהסיבה היא לא הגודל <or shall i say קוטן> אלא היעדר הבטחון הטוטאלי ורגשי הנחיתות בגין בעיה <זעירה> זו...בסוף כבר לא יכולתי להתמודד עם זה ופרשתי.. אני אומרת, אם הזוגיות טובה, ושווה לך להשקיע, אז תתחילו לעבוד על זה..יש הרבה דרכים לעיכוב ההשפרצה...נדמה לי שבמאמרים כאן גם יש משו..

nescafe

New member
../images/Emo163.gif...

יש סיבה מסויימת לשירשור האייקון הזה לכל הודעה

לברוח....

כי מתסכול וחוסר סיפוק לא יוצא כלום טוב....רק "עצ'בים ובעסה" אז גם אם הוא החבר הכי הכייי שלך חברות לא תחזיק במקרה כזה וגם מנוי בדורסל חברת הסוללות לא יועיל

נמצא איתנו ד"ר נאבי ארנבי

נאבי: שלום מי איתנו אופנתית: היי שמי אופנתית נאבי: במה אוכל לעזור ? אופנתית: הפרטנר שלי מקסים אבל... נאבי: אבל...אבל.....מה הבעייה? אופנתית: יש לו קטנטן והוא גומר מהר מאוד נאבי: אני מבין (אמאאאאאאאאא) אופנתיתי: ד"ר אתה איתי ? נאבי: אחמממ כן כן אני איתך,ככה , תראי , תשמעי בקשר לקטנטן תלמדי להסתכל על היתרונות (לא שאני מצאתי) ובקשר ל"גומר מהר" - הגירוי עובר דרך המוח כלומר יש לשחוק את רמת הגירוי שלו כלומר פעילות מינית מוגברת יותר מגע יותר סרטים יותר סקס עם השקעה מצידך אפילו לא יעמוד לו כשתהיי בפוזה הכי מגרה שימי לבל לא למתוח את החבל יותר מדיי איננו רוצים אימפוטנט אופנתית: תודה תודה ד"ר נאבי: על לא דבר חמדתי ( יווו מקרה אבוד)

good to go

New member
גם בפעם השניה?

טוב... זו בעיה. אבל יש כל מיני תרגילים שעוזרים לזה. חבל שאני לא זוכר אבל ראיתי את זה איפשהו, בטח במדריך לאוהבים או משהו כזה. תמליצי לו בעדינות. הוא בטח גם מבואס מזה ולכן הוא ישמח לנסות. אם הוא לא מסכים יש תרגיל נחמד שקוראים לו פותחים את הדלת וזורקים החוצה.

מזכיר את החבר הראשון של נוAה בגיל16

זה יותר אופייני לגיל ההתבגרות או לחסרי נסיון. אולי עם הזמן הוא יתרגל אלייך ולא יתרגש כל כך... בכל אופן זה משהו שאפשר לעבוד עליו ולטפל בבעיה. אפשרות נוספת היא שאולי יש לו בעיה של שפיכה מוקדמת. בקשר לקטן... את צריכה לראות עד כמה זה מפריע לך. אם את חושבת שאת יכולה לחיות עם זה, אז תתני לו את ההזדמנות. אם זה משהו שקשה לך להתגבר עליו - אז אין מה לעשות. רק את יודעת...

למעלה