מה? כבר נגמר?

אופנתית

New member
מה? כבר נגמר?

התחלתי קשר עם מישהו מקסים, באמת חמוד, יש כימיה והומור משותף ואני מרגישה הכי בנוח בחברתו. יש בעיה.. גדולה! כלומר במקרה שלו היא קטנה...מאוד...קטנה! בעת זקפה.. יש לו פיצקלעך! אני מדברת על סדר גודל של ...10 סמ' ושלא נדבר על העובי <מונח שאינו מוכר לאיברו>. אז ניחא, קורה, לא כולם מושלמים. אבל מה עושים כש...הבחור גומר מ"פווו"? נשבעת לכם! הייתי איתו לפחות 5 פעמים, מדובר על ליטופים שאורכים אולי 3 דק', הורדת תחתונים, ליטוף קליל ו..."בום", הוא גמר! ואז פעם שניה אחרי כמה דקות שהוא נרגע. שוב... נשיקות, מתחילה ללטף את הכיפה ואז היללות של "אניי גומרר"! מה קורה פה????? אני מודה שאני מאוד מתוסכלת מהעניין , כי סה"כ זה הולך ביננו יפה, אבל הקטע של הסקס מתסכל אותי לחלוטין. ניסיתי לדבר איתו על זה אבל ראיתי שהוא נבוך ומנסה להתחמק, אז עזבתי. בנים, את האמת, קרה לכם מצב שגמרתם לפני שהספקתם להגיד "יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן"? מה אני יכולה לעשות במקרה כזה??

אופנתית

New member
הוא בן 30, ואני בהחלט לא הראשונה

שלו, הוא התהולל בעברו לפי מה שהוא מספר.

לפי מה שהוא מספר...

אם את מחפשת פתרון יותר יצירתי מסתם לזרוק אותו...שיעשה ביד שבעתלפים פעם לפני שהוא בא אליך, שישים שלושה קונדומים בו זמנית (גם לעובי וגם למנוע רגישות) אלא אם כן הוא יגמור מהחיכוך שנוצר מהלבשת הקונדום...

אופנתית

New member
זה גם מה שאני חשבתי תחילה...

אבל אז הבנתי שיש עוד דברים מעבר לסקס והוא באמת מתאים לי בפן האישי אז מה? ישר להרים ידיים? השאלה היא האם יש אפשרות לתקן את המצב או שזהו? נגזר גורלי לעשות סקס עם ממטרה!?

אופנתית

New member
תיראי, מצד אחד הוא נורא נבוך

כי עובדה שהוא מנסה להעלים עין מהבעיה. לפי מה שהבנתי ממנו הוא גם לא חסיד של סקס, אני משייכת את זה לבעיה. השאלה היא איך כן גורמים לו לדבר על זה בפתיחות, בכל זאת, אני יוצאת איתו איזה שבועיים. וחוץ מזה, איזה פתרונות להציע לו? ללכת למרפאה לבדוק? לקחת כדורים מעכבים?

לגרום לו אי אפשר.

אפשר להתחיל את הפתיחות אצלך ולהעלות את הנושא. אי אפשר בכוח. לגבי שפיכה מהירה את יכולה לקרוא בפורום טיפול מיני ומיניות. יש במאמרים מידע. קודם לדבר על זה. אח"כ לבדוק פתרונות.

אם הוא מעוניין בך

אז אולי הוא יקבל בהבנה אם תסבירי לו את העניין בעדינות. תגידי לו שאת מעוניינת להיות איתו בקשר אבל המין חשוב לך ואינו מספק. אם יהיה לו אכפת ממך ומהקשר, הוא יסכים לעשות משהו בעניין. אני לפחות הייתי מסכים.

../images/Emo18.gifתשובה דיי שפויה

אופנתית יקרה, בעיית השפיכה המוקדמת היא אכן בעיה והיא בעיקרה מנטאלית ולכן דרושה טיפול סקסולוגי. תוסיפי לזה רגשי נחיתות בגלל הגודל (לטענתך) ואכן יש לנו בעיה רצינית. תראי, איש חכם פעם אמר שאם מצאת "אהבת אמת" תלחם עליה כי זה נדיר. אם זוהי סתם אהבה...יהיו עוד. אתם רק שבועיים יחד אם הבנתי כך שרק את יכולה להחליט אם את מסוגלת לתת לזה צ'אנס, מסוגלת להיות מבינה ולוחמנית ולעזור לחברך החדש להתגבר על המבוכה ולטפל בבעיה, או לעזוב אותו להתמודדות לבד. זוהי בהחלט החלטה לא קשה ורק הרגש האישי שלך כלפיו יכריע. באשר לשפיכה מוקדמת ישנו חומר מצוין שניתן להשיג בבתי מרקחת (לא צריך לשלם "מליונים" למשחות יקרות בחנויות סקס שמכילות מן הסתם את אותו החומר) הנקרא עזרקאין. זה חומר מאלחש ואפשר למרוח קצת ממנו (דגש על קצת!!!) לפני... בכל מקרה ברור שללא טיפול נאות הבעיה לא תעלם לה. לפחות מהמעט שסיפרת כך אני רואה את פני הדברים.

אופנתית

New member
אין ספק שעזרת לי לשפוך (תרתי משמע)

קצת אור על הבעיה. כמו שאני מכירה את עצמי, אני בטח אשאר ואם לא בגלל החיבה שלי אליו אז בשביל האתגר, לעזור לו להתגבר על הבעיה. (הרי תהינה עוד בנות אחרי, חבל לי שהוא ידפוק את הזוגיות שלו בגלל הביישנות שלו). תודה לך!

tokit

New member
תראי.. לא תקבלי על זה פרס נובל

לשלום. אם אחרי שבועיים את אומרת שלא תהיי האחרונה שלו, אז בשביל מה להשקיע בכלל?? אני, אישית, חושבת שאם על ההתחלה הסקס לא טוב והוא גם לא ממש פתוח לדבר על זה, אז אין סיכוי שזה ישתפר. אולי אין ביניכם כימיה, אולי חסרה משיכה. ברור ש-10 ס"מ זה גם חסרון גדול. אני הייתי אומרת לו יפה ביי ביי, ויפה שעה אחת קודם, לפני שתקשרי אליו רגשית. ואני אומרת את זה מנסיון כואב..

רגשני

New member
חכי עוד קצת

ידוע שהפעם הראשונה (כשגבר מקיים יחסי מין עם מישהי "חדשה") זמן הגמירה שלו מהיר יחסית. יכול להיות ש-5 פעמים זה עדיין מוקדם מכדי לקבוע אם מדובר בבעיה או שמדובר ב-over התרגשות. אבל דרך אגב, נגיד שהוא גמר, הוא מסתובב לצד השני והולך לישון או שהוא מספק אותך בדרכים אחרות - אצבעות, לשון וכו'? השאלה היא - האם את מתוסכלת כי "נדפקת" לך הגמירה מחדירה או אם את מתוסכלת כי נשארת עם הזין ביד ולא גמרת... בכל מקרה, תני לזה עוד קצת זמן. לא כולנו מושלמים.

אופנתית

New member
מתוסכל כי נשארתי בלי כלום!

הוא גומר ו"מתעלף מעייפות" לטענתו, הסברתי לו שזה לא בסדר מצידו והוא התנצל והבטיח שידאג להבא לספק גם אותי. אני רוצה להבהיר פה נקודה, לא הצלחנו להגיע לחדירה כי הוא לא מצליח להחזיק מעמד במשחק המקדים, ברגע שיש לו זקפה ויש מגע קליל באיבר מינו הוא כבר גומר, לא אוראלי, לא חדירה, מספיק התחכחות בשביל שהוא יגמור! תאמין לי שאני נותנת את הזמן לראות אולי הדברים ישתנו, השאלה היא האם באמת כמו שתארת יש מצב שה"פאדיחה" הזו תעבור עם הזמן או שמא זה דפוס קבוע.

Hendrixon

New member
DAMN, אז גם הוא לא גומר ממציצה../images/Emo13.gif

סתם סתם
דרלינג את בבעיה, ואני לא חושב שזה יפתר
לא כדורים ולא זמן ולא נעליים... הממממ נעלי עקב
(תתמקד
) בקיצור בלי הרבה בלאגן, אם את לא פריג'דית אז תחזירי את המברשת שיניים שלך הביתה, אני לא נותן לקשר הזה אורך חיים רב. Sorry sweeite

Quite Storm

New member
מזכיר פרק ב"סקס והעיר"

שנקרא .ShortComings אגב, שם היא נפרדה ממנו עבור זמן מה.

triki

New member
קודם כל..

הרשי לי להתנצל על הבוטות...
(יש לי ימים היפרים כאלה לאחרונה...) אז ...
טוב..יאללה רצינות עכשיו... תראי ברור לגמרי ונכון שיש עוד דברים מעבר לסקס..אין ספק. רק מה... גיליתי דבר אחד מאוד עקרוני.... כשהסקס רע הכל רע....
תראי..לא מדובר בילד...ששם את יכולה לומר:חסר ניסיון,מתרגש... וגם לא מדובר על משהו שאת יכולה לשנות : במבה לעולם תשאר במבה..
(לצערי ולצערך ..) כך..ש.. באמת רק את יכולה לדעת עם מה את יכולה להתפשר ועל מה לא... אני רק יודעת שסקס הוא אחד הדבקים הטובים ביותר בזוגיות... חמודה... אני באמת מאמינה שרק את יכולה לענות לשאלה הזאת...
את יודעת מה...? יש לי עוד מחשבה.... יש סיכוי שהוא בעל ראש פתוח ומשוחרר? כי אם כן..אולי שווה להתאפק קמעה...ולעשות סקס עם ממטרה... ובהמשך להוסיף צעצועים למסיבה....

triki

New member
גל...../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מותק.... פרפר זה יותר גרוע.... לפחות במבה טעימה...

למעלה