שניכם תועמדו לדין יום אחד בפני בית משפט שדה, ויתלו אתכם בכיכר העיר!!! ואף אחד, אף אחד בעולם לא יוכל לעזור לכם! טוב, נו, מלבד וולטר הכל יכול כמובן. הנה עוד כפפה: וולטר במדי סופר גיבור (אני נותן יד חופשית בעניני המדים וכו'), כשעל החזה יש לו את הסמל של שברון 7 (דה). מי מרים? גם הפגודה עוד ממתינה
אני לא יודעת למה להצביע! אתר אלפא - נשמע די משעמם. סתם להיות בייביסיטר לג'אפה ולטוקרה, שלא יהרגו אחד את השני, או פשוט להשגיח על האתר... מרפאה - מה, סתם להיות אחת מהאחיות האלה שרואים תמיד ברקע מסדרות את האינפוזיה? פרומיתאוס - אני שונאת את קולונל רונסון (המפקד)! לא מוכנה להיות שם. הם כולם שם חושבים שהם יותר טובים מ-SG-1! במעבדה עם סאם - נשמע די מעניין, אבל לא עוברים בסטארגייט... חוץ מזה, שהמדענים שם (חוץ מסאם) מוצגים בדרך-כלל בצורה די מגוחכת... במטבח - בשום פנים ואופן לא! אני מתלבטת בין המעבדה לאתר אלפא...
גם אני התלבטתי אתמול בין המעבדה לאלפא ובסוף הצתרפתי לאלפא... המקום הזה פשוט מדהים! כרגע אני פה לבד <מקווה שנתנו לי את הכתובת הנכונה...>. מזג האויר מצויין ויש הרבה דברים לחקור, כולכם מוזמנים ל PXi-a33
ונעבור למדור גפ"ס (גיוס פרסום וסטיקרים) האלפא-סייט הוא ביתך, שמור עליו הצתרף לאלפא-סייט יא בן *ונה אחרי לאלפא-סייט! ונעבור למדור הדרושים דרושים קופירייטרים מקוריים
אם מחפשים אותי אני בPXi-a33, לא זז אפילו מילימטר! השער ממולכד אז אל תנסו משהו שטותי, תקשורת תעשה בaudio בלבד בתדר הרגיל. אה! ונגמרו לי הכדורים הסגולים נגד הפרנויה אז תשלחו לי מלאי חדש, ואל תנסו משהו שטותי...