מה? כבר נגמר?! (סקרים)

subatoi

New member
זה אתה, אתה והמנהלת פה,

שניכם תועמדו לדין יום אחד בפני בית משפט שדה, ויתלו אתכם בכיכר העיר!!! ואף אחד, אף אחד בעולם לא יוכל לעזור לכם! טוב, נו, מלבד וולטר הכל יכול כמובן. הנה עוד כפפה: וולטר במדי סופר גיבור (אני נותן יד חופשית בעניני המדים וכו'), כשעל החזה יש לו את הסמל של שברון 7 (דה). מי מרים? גם הפגודה עוד ממתינה

Tollan

New member
אם אתה מתכוון להמשיך לזרוק כפפות פה

נתחיל לחייב אותך גם לטאטא את הריצפה. תראה איזה בלאגן פה...

subatoi

New member
פעם וולטר היה מטאטא את הרצפה.

מאז שהוא קודם להיות ליד המחשב של שער כל היום, האף שלו כל הזמן בעננים. שערוריה. ועכשיו אני צריך לטאטא... אני לא ממורמר, בכ-לל! |מטאטא את הרצפה|

nzkiwi

New member
רגע לפני שאני מצביע...

חשוב לי דעת אם מקבלים אפטרים באלפה סייט... אוף, הסקרים האלה קורעים אותי מבפנים!!!

Tollan

New member
אני אישית, כחייל...

לא יכול בלב שלם לסרב לאפשרות של שבוע-שבוע.

nzkiwi

New member
ואני אישית כמישהו שנמאס לו...

לא יכול בלב שלם לסרב לאפשרות לעבור למקום שיש בו יותר ירוק ושהאפור בו הוא צבעם של הסלעים... מצטער על הדרמתיות...

Chelnak

New member
אבל אני רוצה להיות ב-SG-1!../images/Emo7.gif

אני לא יודעת למה להצביע! אתר אלפא - נשמע די משעמם. סתם להיות בייביסיטר לג'אפה ולטוקרה, שלא יהרגו אחד את השני, או פשוט להשגיח על האתר... מרפאה - מה, סתם להיות אחת מהאחיות האלה שרואים תמיד ברקע מסדרות את האינפוזיה? פרומיתאוס - אני שונאת את קולונל רונסון (המפקד)! לא מוכנה להיות שם. הם כולם שם חושבים שהם יותר טובים מ-SG-1! במעבדה עם סאם - נשמע די מעניין, אבל לא עוברים בסטארגייט... חוץ מזה, שהמדענים שם (חוץ מסאם) מוצגים בדרך-כלל בצורה די מגוחכת... במטבח - בשום פנים ואופן לא! אני מתלבטת בין המעבדה לאתר אלפא...

nzkiwi

New member
אין על אלפא 33 ../images/Emo8.gif

גם אני התלבטתי אתמול בין המעבדה לאלפא ובסוף הצתרפתי לאלפא... המקום הזה פשוט מדהים! כרגע אני פה לבד <מקווה שנתנו לי את הכתובת הנכונה...>. מזג האויר מצויין ויש הרבה דברים לחקור, כולכם מוזמנים ל PXi-a33
ונעבור למדור גפ"ס (גיוס פרסום וסטיקרים) האלפא-סייט הוא ביתך, שמור עליו הצתרף לאלפא-סייט יא בן *ונה אחרי לאלפא-סייט! ונעבור למדור הדרושים דרושים קופירייטרים מקוריים

nzkiwi

New member
שמתי לב... אני עדיין היחידי פה...

והמחשבה שאולי בכל זאת נתנו לי כתובת שגוייה מתחזקת מרגע לרגע...

Chelnak

New member
אני חוששת שהכתובת באמת שגויה...

אתר האלפא הוא P3X-984... אל פחד, נשלח אחד מהצוותים לחפש אותך...

nzkiwi

New member
אין צורך התאהבתי במקום... לא מתפנה!

אם מחפשים אותי אני בPXi-a33, לא זז אפילו מילימטר! השער ממולכד אז אל תנסו משהו שטותי, תקשורת תעשה בaudio בלבד בתדר הרגיל. אה! ונגמרו לי הכדורים הסגולים נגד הפרנויה אז תשלחו לי מלאי חדש, ואל תנסו משהו שטותי...

kinspirit

New member
תגיד...

לא למדת לקח ממה שקרה לג'ק ומייבורן?! לא אוכלים צמחים שמוצאים ככה סתם צומחים בכוכב זר ולא מוכר.

deathcaster

New member
המלצה לצ'ל-נאק

מטבח !!! סתם סתם ! הייתי רואה אותך יותר בתור לוחמת ג'אפה

Chelnak

New member
../images/Emo6.gif

אולי הייתי לוחמת ג'אפה - אילו הייתי ג'אפה, ואילו היה לי פרופיל מתאים...

למעלה