מה? כבר נגמר?! (סקרים)
כן, אני מפצה את כולכם על שבוע שעבר והפעם אני מפרסמת את הסקר מוקדם מהצפוי (או במילים אחרות - עלה לי רעיון לסקר חדש מהר יותר מאשר בפעמים הקודמות
). וובכן, בהתאם לרוח התקופה, הטרדנו את מוחנו בשבוע החולף בשאלה - כיצד בילו חברי צוות SG1 את ליל הסילבסטר? 18 אנשים הצביעו והביעו את דעתם, והתוצאות ברורות בהחלט... מסתבר שאף אחד מחברי הפורום לא חשב שמסיבת קל נורים בחדרו של טיאלק, או התעלות השמיימה בריקודים סוערים (לאחר קורס מזורז של 101 מדניאל) הם הדרכים המועדפות של חברי הצוות שלנו להעביר את ליל הסילבסטר. במקום השלישי, עם שתי הצבעות בלבד, נמצאת חגיגה פרועה מלאה באלכוהול אצל הנוקס (אל תסתכלו עליי ככה, אתם יודעים מה אומרים - מים שקטים חודרים עמוק). במקום השני, עם 5 קולות, הגיעה האפשרות, החביבה בהחלט, של מרתון פרקי משפחת סימפסון בביתו של ג`ק. אם תשאלו אותי - שם תמצאו את ג'ק בשנה הבאה...ואותי
ובמקום הראשון, עם לא פחות מ11 (!) קולות, הגיעה האפשרות - כולם עמדו בחדר המשקיף על השער, וולטר ספר את השניות אחורה, ובדיוק בחצות הדביק לקרטר נשיקה צרפתית. תקשיבו, הוולטר הזה,זוכה לכל הכיף... אז זהו, עוד סקר הסתיים לו, והחדש כבר בדרך. והפעם שוב, תוצר שיתוף הפעולה הפורה, והמוטרף במקצת, בין מנהלת הפורום לבין Tollan.
כן, אני מפצה את כולכם על שבוע שעבר והפעם אני מפרסמת את הסקר מוקדם מהצפוי (או במילים אחרות - עלה לי רעיון לסקר חדש מהר יותר מאשר בפעמים הקודמות