מה? כבר נגמר?! (סקרים)

kinspirit

New member
מה? כבר נגמר?! (סקרים)

כן, אני מפצה את כולכם על שבוע שעבר והפעם אני מפרסמת את הסקר מוקדם מהצפוי (או במילים אחרות - עלה לי רעיון לסקר חדש מהר יותר מאשר בפעמים הקודמות
). וובכן, בהתאם לרוח התקופה, הטרדנו את מוחנו בשבוע החולף בשאלה - כיצד בילו חברי צוות SG1 את ליל הסילבסטר? 18 אנשים הצביעו והביעו את דעתם, והתוצאות ברורות בהחלט... מסתבר שאף אחד מחברי הפורום לא חשב שמסיבת קל נורים בחדרו של טיאלק, או התעלות השמיימה בריקודים סוערים (לאחר קורס מזורז של 101 מדניאל) הם הדרכים המועדפות של חברי הצוות שלנו להעביר את ליל הסילבסטר. במקום השלישי, עם שתי הצבעות בלבד, נמצאת חגיגה פרועה מלאה באלכוהול אצל הנוקס (אל תסתכלו עליי ככה, אתם יודעים מה אומרים - מים שקטים חודרים עמוק). במקום השני, עם 5 קולות, הגיעה האפשרות, החביבה בהחלט, של מרתון פרקי משפחת סימפסון בביתו של ג`ק. אם תשאלו אותי - שם תמצאו את ג'ק בשנה הבאה...ואותי
ובמקום הראשון, עם לא פחות מ11 (!) קולות, הגיעה האפשרות - כולם עמדו בחדר המשקיף על השער, וולטר ספר את השניות אחורה, ובדיוק בחצות הדביק לקרטר נשיקה צרפתית. תקשיבו, הוולטר הזה,זוכה לכל הכיף... אז זהו, עוד סקר הסתיים לו, והחדש כבר בדרך. והפעם שוב, תוצר שיתוף הפעולה הפורה, והמוטרף במקצת, בין מנהלת הפורום לבין Tollan.

Echelon

New member
וולטר שולט

אגב, ראיתי עכשיו את פרקים 15, 16 ו-21 מהעונה השניה, ואין שם את וולטר, ולא רק זה אלא שיש מישהו אחר שאומר שברון 7 לוקד! זה סקנדל! נהרסה לי כל הסדרה! קיצר, תסגדו לוולטר כי הוא המלך האמיתי

Echelon

New member
וולטריזם חברתי!

וולטר לשלטון! (יש פה קצת פרודיה על פרק 8x13, למי שלא הבין.. ומי שלא ראה אז לא משנה, עדיין הציור יפה.)

nzkiwi

New member
../images/Emo6.gif אחלה ציור לאחלה מלך!!!

ובתור מישהו שלא ראה עדיין את עונה 8 ומבין שיש למה לצפות, אני יסתפק בינתיים במשפט שכתבת כפרודיה למוטיב של מל ברוקס: "It's good to be the king"

Echelon

New member
חה! Spaceballs גם!

מל ברוקס אכן שולט. הקטע שהכי הרג אותי בספייסבולז (
..) זה שהם עושים כזה Sensors jammed in 3.. 2... 1... ואז קולטים ריבה על הצלחת של הלווין. (סוף
)

guysoft

New member
ah, it all makes sense now...

WTP?!?!?!?!? אוקי.. כנראה זה יותר מדיי לאיש בעונה ה-4 כמוני.. בכל אופן.. אני בדרך.

Echelon

New member
הטובים לטיס!

Oh yeah, בהחלט הייתי רוצה להיות על הפרומיתי'אוס. צריך להיות כלול משהו כמו "חטיפה על ידי חייזרים אחת לחודשיים מותנית במסגרת התפקיד". ומה קרה לוולטר בסקר הפעם? יצא לפגרה? ברור שלהיות בControl Room זה שולט!

kinspirit

New member
עלתה האפשרות

אבל אז הוא היה מקבל את כל הקולות והאחרים היו בוכים בלילה... החלטנו לתת להם הזדמנות להוכיח את עצמם

[TNT]

New member
הכי טוב להיות על הפרומיתאוס

כי בכל המשימות החשובות וולטר שם

Echelon

New member
הוא גם מפגין יכולות מרשימות

בתור פקיד שקורא "שברונים", בפרק 8x12 (
) הוא ממש טס באל קאש כאילו זה היה טבע שני בשבילו. בטח הוא משחק בסימולטורים בזמן החופשי :p.

jewish master

New member
לא ייאומן!!!

גם כששמתאמצים להרחיק את וולטר מהסקר אתה מוצא דרך לקשר אותו לאחת האופציות!!! אני מניח שמה שאני מנסה להגיד זה שאאה... כבר מאוחר לשנות את ההצבעה שלי?

kinspirit

New member
אתה מתכוון למה זה?

זה האתר הצבאי שהם בנו על כוכב אחר - במקרה של מתקפה על כדור הארץ יפנו לשם את כולם... משהו בסגנון.

subatoi

New member
עוד כמה שנים, תקום ועדת חקירה...

שתברר איך זה שוולטר הפך להיות כזו מפלצת אגו רצחנית, איך הגולם קם על יוצרו ואיך המלפפון היכה את הגנן. הוא ממש משתלט פה על הענינים, עוד מעט זה יהיה "פורום וולטר דייויס הגדול. אה, כן, שכחנו-וגם סטאגייט ואטלנטיס". כל האחראים למחדל, ראו הוזהרתם מעכשיו!

morashtty

New member
לא כדאי להקים כבר עכשיו

לפני שיהיה מאוחר מדי. ואולי זה כבר מאוחר מדי...

למעלה