מה כבר ביקשתי?

יערית

New member
מה כבר ביקשתי?

יום שישי היום נכון? מרבית האנשים לא עובדים בו,זה יום לסקס ולסק"ס מסוג אחר,זה יום לפאן ולכל מה שתבקשו..רק לא ציפיתי שביום כזה,אני אתעורר לקולות של דפיקות וקונגו שחוצב לי במוח!!!!! אני סובלת כאן
התהלכתי בבית הלוך וחזור,מה עושים במצב כזה? עליתי קומה-ככה איך שאני נראית{אל תשאלו איך}, התחננתי להפסקות בין קידוח לקידוח,אמרתי להם שהיום יום שישי וזה לא ממש יום לשיב(פ)וצים, מחכה ליום הזה כל השבוע בשביל לישון טיפה יותר מאוחר, בשביל לקום בסבבה ולבשל ולעשות את הסק"ס השבועי שלי, למה דווקא היום????????????????????????????? ללא הועיל,התנצלו ואמרו שגם הם חיכו ליום הזה בשביל לקדוח! נשבעת לכם שאני סובלת,סובלת סובלת,זה יותר גרוע מהקדיחות של רופא השיניים-תאמינו לי! דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Kטלנית

New member
קונג'ו?? מה הם השתגעו???../images/Emo5.gif

ועוד ביום שישי??....
מה כבר ביקשת...
קצת שקט בבית הזה ..
זה בכלל לא מוגזם...
מה לעשות ויש שכנים שהם אטומים??
אין הרבה מה לעשות נשמה רק להתפלל שזה יגמר ובמהרה
לימי שישי רגועים יותר
מלאים בסק"ס וכמה שיותר
שבת שלום מתוקה

יערית

New member
תודה קטלי../images/Emo8.gif

לא חושבת שהם אטומים,הם פשוט כמוני עובדים כל השבוע וביום שישי הם מתפנים לסק"ס שלהם
שבת מקסימה ושקטה

סובלת איתך../images/Emo24.gif

השכנים שלי כבר 4 ימים רצופים שמשפצים, וכל היום שומעים כאן רק דפיקות,מקדחות ובומים
ועוד בקיר המחבר בין הבית שלי לשלהם
גרררררררררררררררר שימי מוזיקה בפול ווליום, אין ברירה

יערית

New member
שמתיי מוסיקה

זה החריף את המצב,ביקשתי מהם בכל שעה לעשות הפסקה של רבע שעה,בזה הם עמדו,יפה להם:) בהצלחה גם לך שם ברעש הנורא של השיבוצים

ואצלי..

כבר ב6 בבוקר.. יש קולות מתחת לחלון..5 סבלים לבושים בסרבלים.. מעניין כמה זמן יקח לי להחליט..אם השכן החדש.. שווה היתקלות מתוכננת במדרגות.. <למה..למה אין לי מעלית בבנין...>...

יערית

New member
את נהנת שאני סובלת??????../images/Emo46.gif

כבר שעתיים ששורר כאן שקט... ששששששששש לא להעיר את הפועלים! {שני כדורי אדוויל לקחת מאז}

אני?????????../images/Emo12.gif

שאני אהנה כשאת סובלת
חלילה
אני רק נהנית שאני לא לבד מתמוגגת מהקדיחות... שמחה שיכולה להתחלק איתך

יערית

New member
כל יום יש קדיחות

אבל מסוג אחר,אז כן- ישנה היזדהות מלאה!!!! שב"ש מותק{לא לשכוח לגרגר באיזור הרגיש}

maof

New member
ישששששששששששש...

כושלאימאיממממששש'ל הקודח בשוקת

יערית

New member
הז{כ}קרת לי איך

ב|פרדס| ליד השוקת ,בין ערביים וירוקת{סמאלללללללללה} ואת הכוש'לאמאמאש'לו עזוב בצד

maof

New member
../images/Emo12.gif

שוב הרגו ת'דרקון הלא נכון????????? פאקקקקקקקקקקקקק
כולה עין סגולה...בגלל זה להרוג
מעוף

למעלה