מה כבר ביקשתי?

vered 37

New member
התעוררתי !

הבן אלף מלמעלה רק גרר כמה רהיטים ..כנראה ניקה את הבית ..אבל יחסית גמר מהר וטוב שכך ! תגידי ג'יין את לא מתעייפת מעצמך לפעמים
..אלהים כמה אנרגיות יש בך ועוד אחרי עבודה קשה כל היום ...את כבר עוברת אותי.... עכשיו אני מחייכת כי נתנו לי לישון אז יש לי כוחות חדשים ומחודשים .. ולגבי הסמיילי אני אתן לך אותו רק אם תהיי ילדה טובה ותתנהגי יפה .. שמעת
ית ??? ועכשיו- אני הולכת להכין משלוחי מנות עם הבננים...

יערית

New member
אההההההההה-2

מי חשב לרגע שהדשא של השכן ירוק יותר??? מסתפקת בדשא שלי,וכל הבנייה מסביב ,הפך מזמן למנגינת שטראוס עבורי
עברתי את זה היום,הבטיחו לי המשך{יאאאאאא ווארדי} תחזיקי מעמד עם השכן שלא ישן עם הזר הטועה עם הפעמונים{דווקא לא רע להתעורר לכל פעמוני רוח
} עם הקומנדו שבכוננות שקט לצהריים בהצלחה מותק
שקט כבר לא יהיה לי:(

jane34

New member
לא המיואש למד....ולא העקשן ישן

אבל אם בייאוש עסקינן אני כבר מיואשת רק מלחכות לך-למה שלא תזנקי לאיזה קפסיטו? מבטיחה הרבה קצף של חלב....

jane34

New member
את הסיר הכי טעים והכי משמין....

למה שלא תביאי ממתקים גלידה פצוחים ומצב רוח? היין /וודקה רד בולםי עליי..... מבטיחה הרבה צחוקים...... כי ג'יין אומרת די לדמעות.....סתם כי בא לי לדבר! ברוכה הבאה......

יערית

New member
בקלילות

נקבע ונראה מה אפשר להעמיס{תשאירי את הפיצוציה ממול הבית שלך פתוחה
} נשמע מבטיח וטעים ומרעיש
!

vered 37

New member
את קוראת טוב?

לא כתבתי דשא ירוק כתבתי אפורררררר... הג'ננה חירפנה לך תראייה נשמה..... אני סומכת עלייך שתתני לכל הבנאים על הראש ושהם יבינו שיש שכנה ששמה יערית וכשהיא רוצה לנוח צריך להיות ש-ק-ט ! מקווה בשבילך מותק שיעבור מהר ואם לו זרקי להם איזה ביצה מידי פעם מה כבר יכול להיות...

יערית

New member
ביטח קראתי טוב../images/Emo9.gif

רק שאני עוד לא פגשתי בדשא אפור
אז זהו,לא נתתי על הראש לאף אחד,הייתי מאד מנומסת והראיתי את הקושי שלי לאור הרעש הנוראי{אמרתי כבר שאל תשאלו אותי איך עליתי אליהם} לפחות כיבדו אותי ובכל שעה עשו הפסקה של רבע שעה בערך, הדפיקות פסקו,הקונגו שתק ואני סוף סוף נתתי יחס מיוחד לדגים שלי
לא זורקת ביצים על אף אחד,הריידוע שאסור להשאיל ביצים ללא החזרה,למה לי לקחת ת'סיכון שיחזירו לי בחזרה?
שב"ש ומקווה שיש מצב רוח!

למעלה