מה כבר ביקשתי?

יערית

New member
תוהה יחד איתך

מה קורה כששניהם קודחים יחד?

גנוב אתה

אם כבר את שוטי הנבואה בפול ווליום. אם הם סובלים שלפחות אנחנו נהנה....

בגלל שהם לא עובדים היום הם עובדים

כותרת מוזרה נכון?... בגלל שביום שישי הם לא עובדים, אז הם יכולים לעבוד עבודה שנייה.. בד"כ פועלים זרים שמנצלים גם את יום החופש שלהם להגדיל את ההכנסה.. ולגבי רעש, ובחיי שאני לא רומז כלום.. אבל מזמן כבר שמתי לב שיש קשר ישיר בין שקט פנימי לרעש חיצוני.. שבת שלום

יערית

New member
רגע רגע גרע

מממממממממממממממ קולטת אותך ג'נטל, קודם כל אלו לא היו פועלים זרים,שנית ממממממ שקט פנימי אמרת? גם האדם הכי שלו שיש וששקט פנימי שורר אצלו היה משתגע מהקידוחים כאילו שנעשים בדירתו!!!!!!
זה היה רעש בגובה 10 בסולם הקידוחים נשבעת לך
שבת מקסימה גם לך

Rinattt

New member
מה הבעיה?

היית מפעילה את הקונגו שלך, מחזירה להם קונטרה - שיקנאו

מצוטטת

New member
אויייייייייייייייייייייייייייייייי

מעניין כמה שזה מוכר לי מענין ב'מת למה
מטאפורה ממש לא צ'כה בכדי להבין את מה את מינEת להמחיש לי PO........... הגיט שבסססססססססס)))))))

יערית

New member
פעם אחת ולתמיד

עושים אוורול כללי ואז פעם בחצי שנה מתראים לכוס קפה
{אבל לא היה בין השורות נשבעתתתתתתתתתת} שב"ש

jane34

New member
אוי יערית מה קורה בשרון בימי ו?

אם לא ורד היא זו שאוכלת אותה בימי ו אז זו את? והני תוהה לעצמי האם זה מנבא על ששי הבא כאלו - זה יהיה תורי? לא אל תעשו לי את זה!!!!!!!!!!! יערית - ליבי ליבי איתך אבל בינינו אחותי-לא עדיף קונגו על עופר לוי???????

יערית

New member
תני לי עופר לוי../images/Emo6.gif

אני מעדיפה אפילו אום כולתום על קדיחות שכאלו
נראה לי שמישהו מחפש נפט בדירות{סטארט אפ},אחרת איך אסביר את הקידוחים באיזור השרון?

חמודה שלי -תתנחמי,

מחודש אוגוסט (קיץ אחרון)- סוללים לנו כביש (ענק)- "פיתוח שכונות"- משהו----האמת- יוצא מקסים! אבל הרעש...עונש! "פתרונים?" מוסיקה , דיסק מן, והרבה ביקוריי פתע אצל חברים ומשפחה- (ברגעייי משבר קשים). אותותו מסיימים-כמה מעריכה את השקט.

יערית

New member
7 בבוקר ביקורי משפחה וחברים?

יהרגו אותי
,עברתי את זה גליה,מקווה שבפעם הבאה אברח מהבית למקום שקט ולא אצטרך לקחת כדורים בכדי להרגיע את המוח. בהצלחה לכם שם עם האבק

vered 37

New member
אההה

ואני סובלת מהקונגו הזה כבר חצי שנה..בבניין שבונים לידי... מהגרוש שגר מעליי ששואב אבק כל יום שישי בשעה 14:00 בצהריים ..שואב ושואב ולא מפסיק...אם הוא היה שווה הייתי סולחת לו
אבל הוא כזה חננה מעצבן ...!!! אז .... ו..........._______________ בלילה הוא עושה טיפול 10,000 באמבטיה אני שומעת המון חחחחחחחחח ... הוא מגרגר את האמאמשל גרון שלו... סעמקקקק. כבר כתבתי כאן שגם צלצול פעמון העיר אותי יום שישי אחד כשישנתי ..והשליח של הפרחים פשוט התבלבל בדירה... לפחות אם הפרחים היו בשבילי ...(חולת פרחים שכמוני )
בקיצר יערית ...תחשבי שהדשא שלי אפור יותר משלך...מהחתיכות של הבטון שהקונגו גורם... אני הולכת עכשיו לישון ..כולם כאן עומדים דום למסדר המפקד.. אחרי שבוע שנקרעתי בעבודה בחיי שמי שמפריע לי לישון ..... מת !!!!!

jane34

New member
ורד? אני בשוק אני בחלם אני חמומה...

וזה כמובן במבטא חונגרי כבד...... מה נסגר אתך אחותי? כל השבוע את מזרימה ומקבלת רק אנרגיות חיוביות,הרבה פרחים נשוקים ואהבה ועכשיו מה? אני לא מבינה מאיפה העצבים האלה? מה קורה פה? כל השבוע חגגת ובילית נשמת לך ים של אנרגיות חיוביות(יש אנרגיה יותר טובה מאהבה?) בחיי שאני לא יודעת מה קורה אתך.... בכל מקרה רוצה להזכיר לך שקבענו להיום זוכרת? מחכה לזה בכליון עיניים(ולא רק אני מחכה....יש עוד מישהי שצריכה אותנו זקוקה לנו נואשות.....לקיים כזו מצווה של עידוד חברה במצוקה ועוד ביום שישי? איזה כיף אלוהים מוסיף לנו מדבקה של סמיילי בספר החיים..... 3 המוסקוטריות בפעולה... אולי עדיף המלאכיות של טרזן בפעולה.... שבת שלום.....!!!!

למעלה