מה יש לכם??????????

מה יש לכם??????????../images/Emo4.gif

הפורום יבש לגמרייייייייייייי! תתחילו לכתוב אנשים!!!!!
הנה, פתחתי שרשור, כדי שלא תמותו לי פה!
שרשרו הנה את הדולי הכי הכי הכי הכי... יפה שראיתם אי פעם!!!!! וגם קישור לאתר שממנו מצאתם אותה! אם אתם יכולים כמובן... אז תפסיקו להייבש פה ושרשרו!!!!!!!!!!!
יום נעים!!!!!
ובקשר לדולי, אני אחפש... יש הרבה. או.קיי מי שלא יכול להחליט יכול לשרשר שתיים! או שלוש... אבל לא יותר משלוש!

HoRsEs

New member
טוב הנה חדשה שלי../images/Emo54.gif

מלא זמן לא היו לי חדשות...

HoRsEs

New member
3../images/Emo54.gif

הבייס כמובן של סיגל הרמיוני דיינג´ר

i c y

New member
המממממממ...../images/Emo42.gif

למה השיניים שלה משובצות באדום וירוק¿

חמוד, אבל....

ההצללה בחזה של הבת ובחולצה של הבן לא ממש טובה. אבל זוג ממש ממש חמוד! וגם השרשור עוסק בדוליז הכי יפות שראיתם אי פעם... כאלה שמצאתם באתרים... וגם אלה שהכנתם לבד (אם לדעתכם זאת הדולי הכי יפה שראיתם). את סתם שרשרת לפה דוליז חדשות שלך...

HoRsEs

New member
סורי, אני אתחיל מחדש עם דוליז אחרות

אני אחפש

Alexis14

New member
ניצלו"ש

ותאמינו לי שזה עדיף מאשר לפוח הודעה חדשה ולהיסקל... לא הייתי כאן המון זמן והתגעגעתי... גם לי היה וירוס במחשב כמו שמישי אחרת כתבה (סורי- לא זוכרת שמות...) אז גם לא היה לי כח להכין דוליז... אבל אני מבקרת פה מדי פעם... אז הניצול- אני צריכה בייס (עדיף מנגה) של דולי רוקדת! יפ... דולי רוקדת. עדיף שלא תשאלו למה אבל אם בא לכם אני אראה לכם את התוצאה. אז תודה רבה וגמר חתימה טובה (?)

totsade

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אני בדיוק מכינה בייס של דולי רוקדת
אני ינסה לגמור אותו כמה שיותר מהר ואז תראי אם זה מה שרצית

הייתי אומרת משהו אבל אני אחכה שמ

+ישהי אחרת תגיד את זה כי יתנפלו עליי פה..
השיער אמממ.. נחמד.. רואים שהשקעת אבל אני לא ממש אוהבת...

totsade

New member
תעבדי עליה עוד..../images/Emo80.gif

שפרי ת´הצללה בשיער, בגדים ונעליים. אני מזכירה שבנעליים אין אותה הצללה כמו שבבגדים. אולי תוסיפי גם עוד צבעים ושלא הכל יהיה אותו צבע... בקיצור, תעבדי עליה עוד ואז תפרסמי פה. את יכולה לבדוק בטיוטוריאלים של ענת איך עושים כל דבר

למעלה