מה יש לך אישה?

G a v ® i e L

New member
../images/Emo45.gif

השמוש הכי חמור בעיני במדיה שכזו היא הלבנת פני אדם ברבים, אנונימית ככל שתהיה, עלולה להכאיב לקרבן במידה איומה. אז לכל המלעיזים למיניהם, אתם מבזים את עצמכם, בבקשה תרגיעו ! ברוח טובה, גבריאל שהולך למעשה.

לב טהור1

New member
מסכים אם גבריאל 100% מבחינתי זה...

נחשב לכבר ולא משנה כמה אתה צודק אבא גנוב ל2

לב טהור1

New member
../images/Emo150.gif אני ממש רחוק מלהחמיא לך...

את המחמאות קיבל גבריאל על מה שכתב ומבחינתי זה אדם שנחשב לגבר לא אתה(אבא גנוב ל2) שמכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ. אם יש לך ילדים מאותה אישה אתה צריך להתבייש לדבר כך על אם ילדייך. תפגין קצת כבוד עצמי מפני שאם אינך מכבד אחרים אז אינך מכבד גם את עצמך

ילדים מאותה אישה???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זאת כולה בחורה שהכרתי פה בסביבה...... בקושי היינו חודש ביחד אתה מבין? אתה מבין? מ ב י ן ?

האמת??... זה כבר מגעיל אותי.../images/Emo5.gif

לא מכיר את הסיפור בינכם , וזה גם לא מעניין אותי. אבל אני לא אוהב וזה בלשון המעטה, את הדרך שבחרת.. לבוא לכאן ולכתוב הודעה בקצב של אחת לשבוע בערך , כמה היא רודפת אותך, כמה היא מציקה לך, וכמה אתה מסכן.. אותי זה מגעיל. מה הודעה כזאת תורמת לפורום??.. כלום !!!
הודעה כזאת דינה אחד, והיא להמיחק. ואנא, חסוך מאיתנו בעתיד את התחושות שלך בנושא הזה. תודה.

a n a t i 3 3

New member
ברגע שהגבת.. נתת לו במה!!!

הגבת.. כנראה שגם קראת.. עדיף פשוט להתעלם.. להגיב ולהקפיץ זה להיות שותף לפשע

malka3

New member
וגם אתה../images/Emo6.gif

הבן אדם כותב ממקום של כאב למה קוטלים אותו ? אבא גנוב קבל

אל תקלקל לי...

עד שיש אקשן... לא שיש לי תלונות על הודעות כגון 'הוא שוב הבריז' או 'היא שוב סוחטת אותי'... אבל הודעות כאלה זו רכילות לשמה.... ואין כמו רכילות חמה... להתעורר בימי רביעי בעבודה. סתםםםם מסכימה איתך

נוגע בך

New member
כמי שספג קיטונות בזמן ההליך

אני חושב שמה שנתן לנו את היכולת לצעוד גם בפרידה יחד זה המקום ממנו הצלחתי להבין כמה היא פגועה ולמרות שלא חושב שיכולתי לעשות האחרת. הורדתי את הראש ונתתי לזמן לרפא, אין קצורי דרך ובטח לא שנאה, אתם הורים לתמיד ויחסייכם יתכן ורק רק החלו בכך. הבנה וכיבוד זה העקרון.

פברואר68

New member
נוגע בך אני מסכימה איתך וגם.......

מוסיפה ש....כמו בנשואים שיש בדרך כלל את האחד המוביל לכיוון החיובי....מושך לכיוון של ההיגיון האחד הדומיננטי נשארה לו עוד עבודה רבה גם בגרושים וגם אחריהם כל החיים לעזור כי מערכת היחסים עם האקס לא נגמרת היא רק מקבלת פנים אחרות .....

וואלה מה אומר ומה אגיד.....

כולכם כאן צודקים כל אחד מצידו, , , את כל העצות שלכם כבר ניסיתי, שום כלום לא עוזר. לא "משתמש" בפורום המכובד הזה כבמה, רק מספר מה מעיק עליי מאוד כמו שלכל אחד יש את מה שהוא רוצה לשתף אותכם ככה גם אני. מראש ידוע לי שלא תהיה תגובה מצידה כאן בכדיי לא להחשף. פשוט בעייה בעייתית ורק שופך כאן עליכם את ליבי...אז תהנו מיזה.

למעלה