מה יש לך אישה?

הקשר "מה לך אישה" של גנוב2...

קראתי ומאוד כאבתי ואני כאישה שניהלה מערכות יחסים ארוכות יודעת כמה קשה לחתוך קשר, כמה קשה הפרדה, כמה קשה להכהות את הזכרונות הגעגועים למגע, לשיחות,לחוויות שניהלתי איתם בפרט שאם ממסגרת הנישואים יש ילדים ולקיחת אחריות שבלהיות פתאום לבד זה פחד נורא, על אף שאני יזמתי את הגירושים הייתי זקוקה לשמירת קשר קורקטי "לפחות" שיבוא מתוך הבנה ואיכפתיות בקשר אחר שניהלתי על אף שגם שם יזמתי פרידה היה קשה לי הניתוק החד כל חפץ בבית, כל התנהלות בחיי עדיין היתה שזורה בחוויה בזכרון איתו מה אני רוצה לומר כאן גם כשנפרדים, אם מתוך הבנה משותפת, ואם מתוך מריבה חייבים השניים להבין שאחד יתקשה יותר מהשני ויזדקק לתקופת "גמילה" לככול שנהיה אנטים, קרים, אסרטיבים, נחושים לקרוע את הפרידה ללא תהליך גמילה אין פלא שהצד השני מרגיש נטושואין אמה גדולה מההרגשה הזו ועקב כך נכנסים לגלגל האובססיה לבן הזוג לכן בפרידות במיוחד שהם לאחר תקופה חייבים לקחת בחשבון את תקופה הגמילה כמו שאנו מבינים כשאנו מתגרשים עלינו להיות קשובים, ורגישים כלפי ילדנו אין הבדל מדובר ברגשות בנפשות פועלות לתשומת ליבך גנוב ואל תשכח העולם עגול היום אתה למעלה מחר תהיה למטה ושתרגיש את תחושת הנטישה תבין את אותה אישה

למעלה