מה יש לי?

מבורכת6

New member
מה יש לי?

שלום. אני חדשה פה. יש לי שאלה, ואשמח למענה. אני הייתי אצל רופאים רבים אבל אף אחד לא נתן לי פיתרון. מה שקורה זה לאחר המחזור אחרי שזה נגמר, אחרי יומיים בערך מתחילים לי כאבים בפי הטבעת ובאזור למטה. זה לוחץ יותר כשיש לי שתן. הכאבים נמשכים לי כ3-4 ימים. מה זה יכול להיות? האם מישהי חוותה דברים כאלו לאחר המחזור? זה כמו דקירות וכאבים למטה שנורא חזקים... אני כ"כ מפחדת. אני עדיין לא נשואה, ולא מקיימת יחסי מין. אני באמצע שנות העשרים לחיי... גם לרופאים קשה לדעת כי הם לא יכולים לבצע בדיקה ידנית... מישהי מכירה תסמינים כאלו??

galim29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני לא יכולה לתת לך תשובה וודאית אבל בהחלט כדאי לבדוק את האפשרות של אנדומטריוזיס. אולי גם לפנות לד"ר אנדריי נאדו, אורולוג בכיר שמקבל בתל השומר. הייתי מתחילה במרפאת האנדומטריוזיס בשיבא וממשיכה את הבירורים דרכם. כמה זמן כבר זה קורה לך? יש עוד סימפטומים? מה רמת הכאבים שלך במחזור? פנית לרופא הנשים והעלית את השאלה האם זה אנדו? אילו בדיקות עשית עד היום? אני מכירה מקרוב את הנושא של בדיקה ידנית או אולטראסאונד וגינלי אבל יש פתרון להכול. מה שחשוב זה שתדעי שאת לא לבד בזה. אני הייתי בדיוק במצבך ואני בת 32 היום. את פשוט צריכה גניקולוג עדין מאוד שיידע איך לבדוק אותך. אני אישית ממליצה על ד"ר דוד סוריאנו שמנהל את המרפאה בתל השומר וגם מקבל פרטי אם את יכולה להרשות לעצמך לשלם (פגישה עולה לא מעט כסף) הוא עדין מאוד. עדיף דרך תל השומר..

זואילי

New member
מצטרפת לגלים ../images/Emo140.gif

תרגישי טוב

שלום לך

נשמע שאת צריכה לפנות לפרוקטולוג.... אבל לא יזיק לעבור במרפאת אנדו....לא פעם הם הצליחו לאבחן בעייה שהיא לא בהכרח אנדו'..... שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב

אני מכירה מישהי עם אנדו

שסובלת "רק" מכאבים ברקטום.כאבי תופת. אין לה בעיות פיריון,אין לה כאבי בטן,אין לה מחזורים קשים-אבל היא סובלת מכאבים איומים 24/7 ורק עם דקא יש אצלה הטבה. מציעה לך לפנות לתה"ש לאיבחון וכבר לבקש מהרופא שלך בדיקת דם לביצוע מרקר. תרגישי טוב

זואילי

New member
מבורכת, את מוזמנת לקרוא פה

על רקטומים ודקא..
דקא זה דקאפפטיל, מה שאנחנו קוראות לו פה דיכוי, כדי למנוע מעצמנו ווסת. רקטום... טוב..
זה החלק הסופי של המעי הגס עד לפי הטבעת. יש עליו כמה ס"מ טובים. רבות מאיתנו סובלות מהאיבר הזה אם יש מעורבות אנדו במעיים. גם לשם האנדו יכול להגיע. כדאי לקבוע תור למרפאת האנדומטריוזיס בתה"ש, ובינתיים תקראי חומר בנושא. הסתכלת בטאגליינס על הקישורים? ראית את השאלון?

למעלה