מה יש לילד במיטה?

מוצץ ותולי + חיות פלסטיק בראש המיטה

כל ערב הוא בוחר אילו חיות ישנו איתו וישמרו עליו

שיבא2

New member
שני כלבים

שלפעמים היא שוכבת לידם, אבל היא הולכת לישון כשבא לה אז זה ממש שונה מאשר אצלך

אין כמו הצעצוע שנקרא מוצץ...

אצלינו - מוצץ אחד בפה, מוצד שני ביד וביד הנוספת בובת פרווה של הדג נמו (כי הדגים שקטים ואנחנו בשקט כשאנחנו הולכים לישון
)

dididushi

New member
מה אין לנו במיטה...

יש לו בובה של מיקי, מיני, ברני דובי גדול כחול, בובה ענקית בצורת קאובוי דובי פנדה ענק בובה קטנה של פיל כמובן מוצץ + בקבוק מים כל ערב לפני השינה הוא עושה לכולם מסדר ולוודא שלא שכחנו מישהו...

dididushi

New member
תראו איך הוא ישן בלילה

רב הבובות מתחבאות מתחת חשמיכה ונגמר לו המקום...

לא בלבלתי - בחנות של ורדינון (בקריון)

הם נמכרים רק עם הספר (או לפחות זה מה שהיה לה שם, אני יודעת שאחותי קנתה במשביר בלי הספר), וה100% כותנה עולים בדיוק כפול מהמחיר מחירון שמוצג שם

ענבאך

New member
איזה מתוק!

מכירה את הספר "הילד שלא רצה לישון לבדו?" זה הזכיר לי אותו.

Morane Chocolat

New member
נעם ישנה עם חָשִי

זו בובת נחש שאחותי מכינה... נעם מכירה את חשי מגיל מגיל 3 חודשים- ומגיל חצי שנה בערך ישנה איתו במיטה (אולי קצת אחרי- אני לא בדיוק זוכרת) היא מאד אוהבת אותו ומדברת אליו ומנשקת ומחבקת.. בקיצור זה החבר שלה!! כמובן שהיום היא כבר פחות צריכה אותו- פעם היא היתה מבלה איתו גם ביום, היום בעיקר בלילה ואחה"צ. והנה גם תמונה עם חשי כשהיא ישנה וגם כשהיא ערה. לילה טוב!!!

gallish

New member
חשי מקסים!!!

אני מבינה שהכשרון אצלכם הוא בגנים
ונעם... מהממת!! איזה כיף ששמת תמונות

Morane Chocolat

New member
חחח ../images/Emo6.gif כן הכישרון הגיע הישר מאמא

ולא פסח על אף אחת מאיתנו- כל אחד וכישרונה היא.... נעם כבר ממש גדלה ונהנית "גברת" קטנה... היום לדוגמא היינו אצל ההורים לקפה ועוגה ןבדרך חזרה נעם שיחקה עם המשקפיים שלה והצליבה את 2 הידיות של המשקפיים כך נושצר משולש. אז הקופיפה (=במובן חיובי, כחיבה.. היא לא באמת קופקיפה כפי שרואים...) הקטנה אומרת לי: "אוי, אמא שוּלַש" אז אמרתי לה נכון נGם זה משולש- כל הכבוד וכו'.. ואז היא ביקשה לעשות מזה גם ריבוע ועיגול (וגם מעוין) ואז אמרתי לה שזה יהיה קצת יותר קשה- בעיקר ליצור עיגול....

אצלנו....חצי בית ../images/Emo6.gif

אני כמעט חושבת להחליף מיטה רק בגלל זה.....ההעדפות מתעדכנות לפי מי שחביב עליו באותה תקופה/יום, אם יש צעצוע חדש וכדומה.... אבל יש לו את החבר הפרטי שלו שהוא הכי חשוב מכולם (בובת כלב מאיקאה שאיתה הוא ישן מגיל 3-4 חודשים)

gallish

New member
לא הרבה...

אצלנו לכל אחד יש את ה"בובה" שלו, וגם היא לא תמיד שם... נעם ישנה עם כרית "בבושקה" שהכנתי לה והיא מאוד אוהבת. יונתן ישן עם בובת ארנב ורודה (ירש מנעם
) חוצמיזה כל אחד ישן עם חבורה של מוצצים

אוהו! ../images/Emo8.gif

יובל ישנה תמיד תמיד תמיד מחובקת עם הארנב שלה החל מגיל מספר חודשים. חוץ מזה לידה במיטה גם "חיתולי", דובי גדול (אבל באמת גדול, יותר גדול ממנה), ו"בהמשך" המיטה עוד חברים וחברות נוספים (דובים, בובות, לרוב יותר מ- 5). על אדן המיטה בקבוק מים, לפעמים היא מבקשת גם דברים מיוחדים וחדשים שקיבלה כמו ארנב קטן מפלסטיק וכו'. האמת שגם אני בתור ילדה ישנתי עם מלא דובים ובובות, כנראה גם בזה היא דומה לי...

אצלנו זה מתחלק

הבנות נכנסות למיטה עם טלויזיה ולפני שסוקלים אותי באבנים - זו שעת הטלויזיה שלהן (אחר הצהרים הטלויזיה אצלנו כמעט תמיד סגורה) הקטנה נכנסת עם שמיכת חפץ מעבר הגדולה בדר"כ עם 2-3 בובות שהיא בוחרת הם רואות בדר"כ קלטת בדי וי די - ונרדמות תוך כדי אני יודעת שזה לא האידיאלי ולא המומלץ - אבל זה נוח להם ולי וזה פתרון שעובד ומוכיח את עצמו כבר די הרבה זמן וחוץ מזה גם אני נרדמת עם טלויזיה אז למה להן לא?

למעלה