מה יש לילד במיטה?

shan26

New member
מה יש לילד במיטה?

הבן שלי בן שנה וחמש, נרדם בד"כ לבד במיטה ודי בקלות, אבל זה אחרי ששתה בקבוק על הספה בחדר שלו דקה קודם לכן. הוא לא נרדם עם הבקבוק, אבל נכנס לסוג של נמנום. החלטנו להפסיק עם זה, מכל מיני שיקולים וזה כמובן גורם לכך שלוקח לו הרבה זמן להרדם. בינתיים הוא שוכב במיטה, רב הזמן רגוע ורק לפעמים בוכה אבל זה נראה לי באמת משעמם... המיטה שלו ריקה לגמרי, מרצונו הוא לא מבקש אף דובי או בובה. בעבר כשהייתי מנסה לתת לו דובי לישון איתו הוא היה משתעמם ממנו די מהר ולא נעזר בו כדי לישון. אין לו איזה חפץ מעבר והוא די "מסרב" לחפצים שניסיתי לתת לו כחפץ מעבר אז מה יכול להעסיק אותו במיטה עד שנרדם? אשמח לשמוע מה יש לילדים שלכם במיטה - בובים, דובות, שמיכות מיוחדות? אולי אקבל רעיון שיראה לי מתאים לבן שלי... תודה ולילה טוב!

אביגיל הולכת לישון עם ארנבי (בובת החיתול שלה)

אבל זה ככה מגיל כלום. עם הזמן הכנתי לה שיכפולים שלו (אחד לגן ועוד אחד ספייר) וגם השכפול איתה במיטה. לפעמים אנחנו נותנים לה בובת כלב שהיא אוהבת, אם קשה לה להתנתק ממנה לפני השינה, או בובת כבשה (היה שלב שהיא הייתה אוהבת לדחוף את הפנים שלה לתוך הצמר של הכבשה, אז חשבנו שזה יהיה נעים לה איתה במיטה).

xxss1

New member
כלום

הבן שלי (שנה חודשיים) בשעה 20.30 עושה באנג'י למיטה ונירדם לבד.

עונה

שנתיים וכמעט 4 חודשים - במיטה יש נחש של מילגה , כרית קטנה ובובת קוף שאני תפרתי מגרב שעונה לשם צ'יקו והוא החבר הכי טוב בעולם. לא כל כך אכפת לו שאיזה שמיכה הוא מתכסה אבל חייב שמיכה. שנה ושבועיים - נחש כמו של מילגה ושמיכה. אוהבת להרדם מחובקת עם בקבוק המים שלה אבל אני לוקחת לה אותו אחרי שהיא נרדמת.

משאית (באמת!)

בן שלוש, אוהב לישון עם... המשאיות והמכוניות שלו. מרשה לו רק שתיים בכל פעם, הוא צריך לבחור. וקורה שהוא בוחר משאית ענקית שתופסת את רוב המיטה....

dasi9

New member
יש לא מעט חברים

דובי פדי בפינה אחת, טיגר ופו הדב בפינה שנייה (כולן בובות לא גדולות). באמצע יושב פוקיו אחר כבוד. ליד הבן שלי יש בובת חתול קטנטנה שהוא אוהב, אבל הבובה הכי אהובה היא "איה" החמור והוא לא מוכן ללכת לישון אלא אם הוא לצידו (זו בעיה כשצריך לכבס את איה). אולי כדאי לתת לבן שלך לבחור את הבובה בעצמו? אולי בובה של חיה שהוא מאוד אוהב? קחו אותו לטויס אר אס ותראו במי הוא בוחר. לפעמים יש גם בובות של דוממים כמו בובת מטוס למשל, בובות בלתי מזוהות, דינוזאורים וכו'. אולי דווקא בובת אדם יאהב? חוץ מזה שלא תמיד הם רוצים בובה לידם.

aila10

New member
הבת שלי

לפעמים לוקחת בובה, לפעמים את המכוניות שלה, כמעט כל לילה היא שמה כמה ספרים במיטה איתה ולפעמים כלום, היא לא קשורה לכלום באופן מיוחד, זה בא לה בתקופות בעייני, עדיף להתרגל להרדם אחרי שיעמום מאשר להתחיל להתעסק בדברים שיעכבו את ההרדמות.

shani74

New member
הגדולה (4) עם ספר

וכשהיא הייתה קטנה נתתי לה בובה קטנה של מיני בתור חפץ מעבר (כזאת שהכל תפור בה ואף חלק לא יכול ליפול בטעות). הקטנה בלי כלום - לא מצאתי בובה נוספת שעונה על הדרישות הנ"ל, ומיני כבר מלוכלכת מדי לטעמי מכדי לתת לה אותה.

muga

New member
כלום...

באזור הרגליים יש דובי חום ונעים, אבל היא מתייחסת אליו רק בבוקר כשהיא קמה. היא אוהבת להתכרבל עם שמיכה, אבל אין העדפה לשמיכה מסוימת. אין לה ולא היה לה מעולם חפץ מעבר.

p i n o k y o

New member
אצלנו זה....

המאסט: שני חיתולי טטרא, אחד לכל יד ומוצץ ובנוסף מחכים לו באופן קבוע במיטה: בובת כרית / חיבוקי טיגר (מפו הדב) כלבלב קטן ורך מפרווה בשם באבי על התקרה, מעל למיטה מחכה המפלצת שהוא החליט שהיא חברה שלו והוא מזמין אותה מידי ערב, אחרי סיפור הלילה, לרדת למטה להצטרף אליו למיטה בתוך השמיכה.

חמודבה

New member
כלום

קורה שהיא מבקשת את הבובה שלה או את הדובי אבל זה די נדיר ולפעמים גם מבקשת שניקח אותם עוד לפני שהיא נרדמת

לעמית אין כמעט מקום בשבילו במיטה../images/Emo6.gif

עמית ישן עם שמיכי, בד"כ שלוש או ארבע, דובי (הידוע בכינויו דובי תולי), טיגר, איה, קלאודיו (זחל ארוך וירוק עם המון רגליים), רכבת, כוכב, בובספוג וקפיץקפוץ (מין קפיץ גדול וצבעוני)
ויש כל ערב מסדר, אבוי אם משהו חסר במיטה, עמית הופך את הבית עד שכל בני בריתו איתו במיטה
הוא מדבר ומשחק איתם עד שנרדם.

דובי . הילד בן ארבע וחצי, הדובי היה של אחותו

הגדולה והיא ירשה אותו מילד חאר ככה שהדובי בן 13 בערך.

לסהר יש את דורי,ולדורי את סהר../images/Emo13.gif

הם ישנים ביחד על מזרן זוגי לפעמים לוקחים איתם אחד מהבובות הפרוותיות אבל לרוב לא זקוקים לכלום משחקים יחד עד שנרדמים

למעלה