שרדפו את נתניהו לחינם?
עו"ד מיכה פטמן, ששימש בעברו כפרקליטו של רה"מ בנימין נתניהו, שוחח עם ניסים משעל על ההתפתחויות האחרונות בתיק 4000 וקבע: "הוא ספג פגיעה משמעותית"
יהיה מאוחר, שטיפת המוח כבר נעשתה.שרדפו את נתניהו לחינם?
עו"ד מיכה פטמן, ששימש בעברו כפרקליטו של רה"מ בנימין נתניהו, שוחח עם ניסים משעל על ההתפתחויות האחרונות בתיק 4000 וקבע: "הוא ספג פגיעה משמעותית"
אנחנו יודעים מזמן שכל התיקים האלה שהדביקו לו היו בסך הכל מזימה שקרית ובזויה להפיל אותו מהשלטון שלא דרך הקלפי, אנחנו ידענו את זה כל הזמן.שרדפו את נתניהו לחינם?
לא רדפו את נתניהו, נתניהו נאשם בבית משפט.שרדפו את נתניהו לחינם?
אפילו אתה לא מאמין בזהלא רדפו את נתניהו, נתניהו נאשם בבית משפט.
במדינת ישראל לא כל מי שנאשם בבית משפט יוצא אשם, יכול להיות שנתניהו יצא זכאי.
בשביל זה יש משפט, לרדת לחקר האמת.
תספר לי, בישראל כל נאשם יוצא אשם?אפילו אתה לא מאמין בזה
אם לא הבנת הכוונה שלי הייתה שאתה אפילו לא מאמין שירדו לחרא האמת ..אפילו אתה לא מאמין בזה
כנראה שלא,אם לא הבנת הכוונה שלי הייתה שאתה אפילו לא מאמין שירדו לחרא האמת ..
בדיוק מה שחשבתי, ראיה סלקטיבית, אבל התרגלנו..כנראה שלא,
לא הביאו אל בית המשפט את פרשת הצוללות
שום דבר מיוחד. מה קרה כל פעם שהתברר שהימין צדק והשמאל חירטט?מה יקרה כשיתברר
בשיא הרצינות: נתניהו עשה את זה כשכשל בבחירות. הוא התפטר מראשות הליכוד (ואחר כמה שנים חזר בגדול). זה מה שהוא חשב אז.אני חושב שכשהימין יחזור לשלטון הוא יצטרך לחוקק חוק שמנהיג מפלגה שנכשל בבחירות ולא נבחר לראשות הממשלה שילך הבייתה..
ואולי חוק שראש הממשלה הנבחר יבחר את ראשי המפלגה האחרים..
למה רק לשמאל מותר להחליט מי יהיה בראש מפלגת הימין???
הבנתי שהם לא רק מעוניינים לחוקק חוק שמגביל את ביבי להנהיג את הליכוד.למה רק לשמאל מותר להחליט מי יהיה בראש מפלגת הימין???
בהחלט מותר. כשם שמותר לפעילי הליכוד להפגין ליד הבתים של בנט או לפיד. דמוקרטיה.לא לזה התכוונתי אלא לאמירות החצופות של המפלגות האחרות שרצו שלא ביבי יעמוד בראש המפלגה
אז אם להן מותר לקבוע מי יעמוד בראש מפלגה יריבה למה לליכוד אסור לקבוע גם?
חכי, בית המשפט הדגול יחליט שאסור להפגין ליד בתיהם של חוטפי הממשלה הבאים..בהחלט מותר. כשם שמותר לפעילי הליכוד להפגין ליד הבתים של בנט או לפיד. דמוקרטיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.