מה יהיה?!?!

nilrozi

New member
אחרי התגובה שלך אני רק מסיק מסקנה אחת

שמה שכתבתי נכון ואכן יש כמה מטומטמים ורפי שכל שעדיף לא להתיחס לדבריהם . תודה רבה שעזרת לי להוכיח את טענתי ועשית זאת בצורה משכנעת ביותר

מי היה מנהל הפורום?

המנהל הקודם נעלם כלא היה (וחבל...היה בחור טוב) ולא היה מנהל לפניו...אז אולי הבחור הנוכחי אולי ניהל פורום אחר אבל לא את הפורום הנוכחי בתפוז

evilihi

New member
תסתכל שוב טיפונת למעלה..

ההודעה שמתחילה בנ.ב.... אולי זה ACE OF SPADES בכינוי אחר?

donkeyshoot

New member
קבלו משהו שכתב לי אחד מYNET באותו נושא

נושא : PS3 לא תמצא בסין ובטוח לא ב אתר שאמרת תאריך : 20/11/07 08:26 מחבר/ת : organicbio בתגובה ל: איך מוצאים ספקים שהם לא נוכלים?! - donkey ================================================ האתר שציינת מיועד ליבואנים וליצואנים גדולים ומבוסס על מצכירה של קוטניירים ולא לבודדים בכלל. בסין מיצרים PS2 מזויף אבל לא PS3 באתר שציינת יש הרבה מאוד נוכלים שפועלים מניגריה בסין ורוסים גם שפועלים בסין לצערי הרב גם בסין יש המון נוכלים למרות שיש גזר דין מוות שם על רמאות . סיני או חברה סינית רצינית בחיים לא תעבוד עם PAYPAL כי זה אסור שם גם בוסטרן יוניון יש להם מגבלות . אם תעביר לסין זה רק לחשבון בנק של אדם בתוך סין עצמה ולא בחשבון בסינגפור או טייאן או לא בסין כי אז הכסף שלך יעלם גם בסין הכסף שלך יכול להעלם לא מומלץ לקנות כלום מהאתר שציינת כי א הוא לא מיועד בכל לאנשים פרטיים ובמיוחד גם לא לחברות ישראליות שמוכרות בישראליות כמויות המינימום הענקיות שדורשים הסינים לא יכולים להמכר בארץ . חברה סינית לא תמכור לך מוצר אחד רק קונטיינטר של אותו מוצר או לפחות כמה אלפים של אותו מוצר . עכשיו באתר הזה רוב הפועלים בו הם סוחרים או מתוכים כלומר ידשנייה וזה כבר יותר יקר מהמחיר האמיתי של המוצר עלות משלוח מסין לארץ מאוד גבוהה דוגמאות של קונטניירים קונטנר 20 רגל קטן 2400 דולר לפני מיסוי מעמ מכס ועלויות שונות רק המשלוח עצמו 40 רגל 4000 דולר 40 גבוהה 4400 דולר מכולה של קירור 4500 ומעלה ככה שאתה מבין שזה לא בשבילך PS3 אן מזויף בסין כי לא ניתן להשיג את החלקים לאהייתי מיעץ לך לקנות גם את המזויף של PS2 זה איכות זבל שיתקלקל לך אחרי מספר חודשים ולא תוכל לתקן אותו בכלל עלות תיקון יותר יקרה מקניית המכשיר תנסה לקנות מארה"ב באמצעות כרטיס אשראי באתר מוכר יש אתרים גדולים שמוכרים אותם בזול אבל לא הייתי קונה עכשיו רק בעוד חודש וחצי כי המחירים ירדו פלאים אחרי חג המולד בחול תחסוך לפחות 100 דולר כי לכולם ישארו מלאים שלא מכרו וירצו להפטר מהם אני לא ממליץ לאף ישראלי להכנס לאתר שצויין אלא רק אם הוא רוצה להפסיד את כספו יש רשמה ארוכה של סוחרים ויבואנים ישראלים שאכלו אותה שם לא קבלו סחורה ושלמו במזומן או שלא קבלו מה שהזימנו שלחו להם דומאה שנראת עשר אבל קוטנינר של סחורה זבל הכסף הלך והקונה תקוע עם סחורה שכמעט לא ניתן למכור בקיצור למי שלא מקצועי לא רצוי להכנס לתחום ליבואנים רצינים יש ננציגויות בסין ןנציגים סינים שבודקים את הסחורה והמפעלים ואת החברה עצמה ובעליה והיכולת הכלכלית שלהם TNT זה אומר 2 דברים 1 זאת חברת משלוח בנלאומית מהירה 2. זה אומר תשלום מחולם ל2 חלקים על פי התקדמות יצור הסחורה בדרך כל 30 אחוז מקדמה ו 70 ברגע שהסחורה על אוניה תמורת מכתב אשראי LETRE DE CREDIT או 10 ואחכ90 כל הסינים רוצים לפחות 30% או כל הכסף מראש אחרת לא מיצרים כלום גם תשלום על משלוח דוגמא מסחרית בברכה

evilihi

New member
../images/Emo122.gif לא היה לי כח לקרוא הכל...

אבל חייבת לציין שעשיתי עסקים עם סינים בעבר - וחייבת לציין לטובה את זה...לפעמים קצת קשה לתקשר (אנגלית סינית למשל) אבל לא נתקלתי בבעיות מיוחדות....הם שלחו מה שצריך, קיבלתי מה שצריך, שלחתי מה שצריך... שווה לנסות - בהתחלה עם סכומים קטנים...(למרות שהיתה לי מישהי שהתחילה באיביי - צברה פידבקים חיוביים בכמויות - ולבסוף נעלמה עם כספי ועם כספי אחרים. דבר שלא מנע ממנה לנסות לפתוח עוד לפחות כארבעה כינויים שונים ולנסות שוב. והתירוצים שלה היו לה בשפע. והיא היתה אמריקאית).

donkeyshoot

New member
אגב 3 יום אחרי ששלחתי כסף לסיני בWU הוא שלח

לי TRACKING NUMBER היום וניראה שאכן הוא שלח את החבילה ועדיין הוא גם מדבר איתי במסנג'ר כרגיל. אם בEBAY אני אתן למישהו TRACKING NUMBER רק אחרי 3 ימים הוא יתחיל לחשוש ? או שזה זמן נורמלי?

donkeyshoot

New member
תודה, בינתיים למרות כל החששות אין לי תלונה

אחת כלפיו. בטח עד שאני אפתח את האריזה ואגלה מוצר מזוייף :)

למעלה