שמע חבובון:
יש דרופשיפרים שמקבלים רק ווסטרן וזה מסיבות שהם דווקא לא לרמות. אל תקשיב לכל מה שכותבים כאן על גבי הפורום , אני יכל לומר לך שבעברי עבדתי עם דרופ שיפר מסין , פשוט לא היה לו חשבון פייפל , אבל אני גם יכל לומר לך שבמקרה שלו הוא עשה מעל ומעבר על מנת לרצות אותי , הוא היה עובד מסביב לשעון לפעמים והוא לא עקץ אותי אף פעם! היו לפעמים אי הבנות אבל לא בגלל כסף אלה בגלל משלוחים שלא יצאו בדיוק בזמן וכו אבל ממש לא בגלל כסף. וזה לא המקרה היחידי , שילמתי ל-6 ספקים שונים בסין דרך ווסטרן יוניון , אף אחד מהם לא רימה אותי ואכן שלחו את המוצרים , לעיתים נכנסתי לפאניקה כי לא ענו לי בזמן וחשבתי שזהו ברחו ממני אבל זה ממש לא המצב. תחשוב בצורה הגיונית שלא כמו כל הפרנואדים כאן על גבי הפורום: נגיד ואתה מוכן לעשות דרופ שיפינג , ונגיד ואתה ספק זהב של אלי באבה , העובדה שאתה ספק זהב אומרת שאתה משלם כמה מאות דולרים על הזהב שלך. עכשיו בא אליך פתאום איזה בחור מישראל שמזמין מוצרים בשווי 400-500 דולר, מה האינטרס שלו לרמות אותך ולברוח עם הכסף? מה כבר יוצא לו מכל הסיפור הזה? הרי תוך שניה אתה ניגש לפורום של אליבבה וכותב שם וואחד מכתב בכותרת מודגשת : "תיזהרו XYZ גנב לא להתעסק" בפעם הבאה שמישהו יריץ שם חיפוש עם השם של הספק (דבר שאתה חייב לעשות על מנת לוודא שאין נגדו תלונות ישנות) הוא יראה את זה ולא יתעסק איתו. הסינים לא כאלה מטומטמים ידידי , שלא כמו כמה מחברי הפורום כאן. תרגיש חופשי ותתחיל עם סכומים קטנים , אני פעם שלחתי לספק בסין כמה אלפי דולרים דרך ווסטרן והכל היה בסדר גמור ובלי בעיות.