מה יהיה?!?!

donkeyshoot

New member
מה יהיה?!?!

כל ספק שאני מוצא בalibaba.com מוכן רק לWESTERN UNION, מה נסגר? אני אומר לכם עברתי על רשימה של לפחות 30 ספקים ואין אחד שמוכן פייפאל, איך אפשר ככה? אתם חושבים שכולם שם נוכלים?

donkeyshoot

New member
מישהו פה מצא ספק מסין שמוכן בPAYPAL?

זה לא ייאמן פשוט כולם מסכימים רק בWU אני כבר שעה מחפש איזה ספק שיתן בPAYPAL אפילו שזה סחורה שאני בכלל לא מתכוון למכור אלא סתם לראות אם זה אצל כולם ככה ואני פשוט רואה שאין אחד שמוכן בדרך אחרת חוץ מPAYPAL (או TNT שאין לי מושג מה זה )

roeeya

New member
בשביל דברים טובים צריך להתאמץ, אין מה לעשות

עכשיו הגעת לשלב המכריע. רוב האנשים מתייאשים כאן זה כמו הסיפור על הבריכות דגים (משל סיני עתיק) בקיצור, יש את הבריכה שכולם הולכים אליה שנמצאת קרוב ואין בה דגים משהו ויש בריכה בהרים שצריך לטפס כמה ימים בשבילה אבל בגלל שהרבה אנשים לא מטפסים אליה יש שם דגים עצומים.

donkeyshoot

New member
לא אבל אני רציני אני מחפש כבר כמה ימים טובים

ולא מעט שעות ביום ועדיין לא מצאתי סיני אחד שמוכן בPAYPAL כולם רוצים WU ויש כבר כמה שבגלל שהם כל כך מפגרים עליתי די בקלות עליהם והבנתי ישר שהם רוצים לסדר אותי. אולי תוכל לעזור לי קצת איך למצוא את הדגים העצומים שדיברת עליהם? איזשהי עיצה או משהו

roeeya

New member
אין לי מושג אחי

אני איתך בחיפושים ועוד לא מצאתי משהו נורמלי אבל יש אנשים שמצאו ועושים את זה אז לא להתייאש זה הכל עניין של זמן ומאמץ. אחרי הראשון כבר יהיה יותר קל אולי תנסה אתרים אחרים חוץ מעליבאבא

evilihi

New member
../images/Emo10.gif

למע כורע לכונדי שלילית

roeeya

New member
זה הכל מדאגה לשלומה

שתחיה הרבה שנים ותוכל לכתוב עוד שנים ארוכות בפורום. אנחנו הפולנים דואגים לכ-ו-ל-ם

nilrozi

New member
שמע חבובון:

יש דרופשיפרים שמקבלים רק ווסטרן וזה מסיבות שהם דווקא לא לרמות. אל תקשיב לכל מה שכותבים כאן על גבי הפורום , אני יכל לומר לך שבעברי עבדתי עם דרופ שיפר מסין , פשוט לא היה לו חשבון פייפל , אבל אני גם יכל לומר לך שבמקרה שלו הוא עשה מעל ומעבר על מנת לרצות אותי , הוא היה עובד מסביב לשעון לפעמים והוא לא עקץ אותי אף פעם! היו לפעמים אי הבנות אבל לא בגלל כסף אלה בגלל משלוחים שלא יצאו בדיוק בזמן וכו אבל ממש לא בגלל כסף. וזה לא המקרה היחידי , שילמתי ל-6 ספקים שונים בסין דרך ווסטרן יוניון , אף אחד מהם לא רימה אותי ואכן שלחו את המוצרים , לעיתים נכנסתי לפאניקה כי לא ענו לי בזמן וחשבתי שזהו ברחו ממני אבל זה ממש לא המצב. תחשוב בצורה הגיונית שלא כמו כל הפרנואדים כאן על גבי הפורום: נגיד ואתה מוכן לעשות דרופ שיפינג , ונגיד ואתה ספק זהב של אלי באבה , העובדה שאתה ספק זהב אומרת שאתה משלם כמה מאות דולרים על הזהב שלך. עכשיו בא אליך פתאום איזה בחור מישראל שמזמין מוצרים בשווי 400-500 דולר, מה האינטרס שלו לרמות אותך ולברוח עם הכסף? מה כבר יוצא לו מכל הסיפור הזה? הרי תוך שניה אתה ניגש לפורום של אליבבה וכותב שם וואחד מכתב בכותרת מודגשת : "תיזהרו XYZ גנב לא להתעסק" בפעם הבאה שמישהו יריץ שם חיפוש עם השם של הספק (דבר שאתה חייב לעשות על מנת לוודא שאין נגדו תלונות ישנות) הוא יראה את זה ולא יתעסק איתו. הסינים לא כאלה מטומטמים ידידי , שלא כמו כמה מחברי הפורום כאן. תרגיש חופשי ותתחיל עם סכומים קטנים , אני פעם שלחתי לספק בסין כמה אלפי דולרים דרך ווסטרן והכל היה בסדר גמור ובלי בעיות.

nilrozi

New member
ותשלח לי בפרטי מה בדיוק אתה מחפש , אם אתה

רוצה , כי אני מכיר כמה ספקים באליבאבא שדווקא כן מתעסקים עם פיי פל .

nilrozi

New member
נ.ב - אני רואה שכל מה שהעלתי לאלבומים בתקופה

שהייתי מנהל הפורום עדיין שם... אני שמח שזה עוזר

PROG3

New member
תקשיב חבובון !

כל עצה שכל חבר פורום נותן כאן , היא על סמך דעתו האישית ולעזרת שאר חברי הפורום , ומי שלא רוצה לקבל את העצה לא חייב , בחירה אישית שלו. אבל , בין זה לבין לקרוא למי שנותן עצה שאתה לא אוהב פרנואיד או מטומטם יש מרחק גדול. אז אני לא יודע אם איי פעם היה בתפוז פורום "איך לפתוח בסטה בשוק" שאותו ניהלת , אבל תאמת זה מעניין לי ת XXX . עכשיו לך חפש תחברים שלך

למעלה