מה יהיה ? 😢

שמלת תחרה1

Well-known member
כעת ראיינו אישה (אמא חד הורית) מאומתת בפעם השלישית לקורונה! בנה חולה בפעם השניה.
נותר לי רק לקוות שאכן הסיכון של מחוסן לחלות קשה יורד ל- 1/8.
בתקופה הזו בשנים שחלפו ראינו ושמענו על מספרים דומים, אבל במחלות שונות, שפעת, דלקת ריאות.

חבל להכנס לפנאניקה.

משתפרת1

Well-known member
מה זאת אומרת? יהיה טוב כמובן :).
יפה מצד אמצעי התקשורת שהבאת שהוא הציג את מספר הנפטרים. זה חידוש לעומת התנהגות התשקורת מאז כניסת הקואליציה הנוכחית לתפקיד.
לא יודעת על מה אתה מתלונן. אצלנו הטלויזיה פתוחה בבוקר בערוץ 11. בחלונית העדכונים מופיעים מספר המתחסנים (חיסון שני וחיסון שלישי), מספר המאומתים, מספר החולים קשה ומספר הנפטרים.

Harrington

Well-known member
מנהל

משתפרת1

Well-known member
ועל כך בדיוק אני מלין.

גם נדיר ובכל מקרה זה לא מוצג כחלק מהנתונים 'על המסך' כפי שנעשה בימי הממשלה הקודמת דרך קבע.
זה נעשה בחלק מהזמן. בכל מקרה הנתונים גלויים באתר משרד הבריאות לכל מי שמתענין.

כוכבית מצויה

Well-known member
מה זאת אומרת? יהיה טוב כמובן :).
יפה מצד אמצעי התקשורת שהבאת שהוא הציג את מספר הנפטרים. זה חידוש לעומת התנהגות התשקורת מאז כניסת הקואליציה הנוכחית לתפקיד.
אתה חוזר על הטענה השגויה שמספר הנפטרים לא מוצג בתקשורת. נכון לרגע זה ב ynet מוצג מספר המתים הכולל ומתחתיו נכתב שאין שינוי מחצות. מוצג גם מספר החולים קשה הנוכחי ומתחתיו מוצג השינוי היומי....

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה חוזר על הטענה השגויה שמספר הנפטרים לא מוצג בתקשורת. נכון לרגע זה ב ynet מוצג מספר המתים הכולל ומתחתיו נכתב שאין שינוי מחצות. מוצג גם מספר החולים קשה הנוכחי ומתחתיו מוצג השינוי היומי....
אשרייך על אישור דברי. אכן אני חוזר עליהם מעת לעת וזאת מהטעם הפשוט שהם פשוט, איך נאמר בעדינות, אפס, נכונים ומדויקים כמובן. גם לתקוף אותי ו/או את דברי עוד 88 פעמים לא ישנה עובדה זו, שלמקרה שלא שמת לב באה לידי ביטוי ואישור גם בדברייך שלך (ראי מקטע מודגש).

כוכבית מצויה

Well-known member
אשרייך על אישור דברי. אכן אני חוזר עליהם מעת לעת וזאת מהטעם הפשוט שהם פשוט, איך נאמר בעדינות, אפס, נכונים ומדויקים כמובן. גם לתקוף אותי ו/או את דברי עוד 88 פעמים לא ישנה עובדה זו, שלמקרה שלא שמת לב באה לידי ביטוי ואישור גם בדברייך שלך (ראי מקטע מודגש).
זה שמדווחים גם את המצטבר לא אומר שמדווחים, כטענתך, רק אותו. תמשיך לקרוא את המשפט, מחצות עד זמן הדיווח לא היו מתים היום. זה בהחלט דיווח של המצב היומי.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה שמדווחים גם את המצטבר לא אומר שמדווחים, כטענתך, רק אותו. תמשיך לקרוא את המשפט, מחצות עד זמן הדיווח לא היו מתים היום. זה בהחלט דיווח של המצב היומי.
נו טוףף התייאשתי. דברי ברורים כמדומני לכל קורא. הם מייצגים נאמנה את המציאות ואת האמת העובדתית. אם את לא יכולה שלא להמשיך להתעקש כדי להצדיק את עצמך (ליתר דיוק, את הדחף שלך לתקוף את דברי) גם אם אין לזה שום רלוונטיות, צר לי, אבל הערב עייפתי מלהתמודד עם הצורך שלך למשחקים האלה. אולי מחר אשוב לשחק במשחק. עד אז תצטרכי להמשיך בלעדי בל"נ. עמך הסליחה.

כוכבית מצויה

Well-known member
נו טוףף התייאשתי. דברי ברורים כמדומני לכל קורא. הם מייצגים נאמנה את המציאות ואת האמת העובדתית. אם את לא יכולה שלא להמשיך להתעקש כדי להצדיק את עצמך (ליתר דיוק, את הדחף שלך לתקוף את דברי) גם אם אין לזה שום רלוונטיות, צר לי, אבל הערב עייפתי מלהתמודד עם הצורך שלך למשחקים האלה. אולי מחר אשוב לשחק במשחק. עד אז תצטרכי להמשיך בלעדי בל"נ. עמך הסליחה.
בבקשה, לצערינו היו היום מתים נוספים והם, כפי שניתן לראות בצילום המסך המצורף, מופיעים בדיווח. כל מי שעיניו בראשו רואה שדבריך אינם מייצגים נאמנה את המציאות.
כשדבריך יהיו נכונים לא יהיה מה לתקנם.
היחידי שיש לו כאן צורך לשחק הוא אתה... אבל לצערי אתה שחקן גרוע

קבצים מצורפים

• Polish_20220113_225406753.png
    Polish_20220113_225406753.png
    KB 314.8 · צפיות: 3

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
טעות.
לי הדברים שלך לא היו ברורים.
מה שכן ברור לי לגביך זה שאתה אוהב להתווכח עם כל דבר שזז.
פעם חשבתי שזה בא לך ממקום של להראות כמה שאתה יודע הכל (ידעון)
אבל לאט לאט ובבטחה אני מבין שזאת כנראה שריטה עמוקה שהוזנחה ולא טופלה כראוי.

משתפרת1

Well-known member
היום קיבלנו אזעקה והרגעה.
נכדתי החיילת (זו שכבר חלתה בקורונה לפני שנה וקצת) משרתת כעת כחונכת לתלמידי עתודה טכנולוגית בבי"ס/מכללה. בתי הספר הם חממות לוירוס. אתמול אובחנה תלמידה כחיובית לקורונה. נכדתי אמנם היתה בכיתה, אך לא ישבה ממש איתה לטיפול פרטי. הבוקר קיבלה הודעה שרכז המגמה חיובי. אופס, היא עובדת איתו כתף אל כתף כל יום. מיד טסה למתחם בדיקות. לקח לה רק 3 וחצי שעות עד שנבדקה בדיקת אנטיגן, ומדובר בתור רגלי כשהאנשים אמורים לשמור מרחק (אבל הם לא). אמרתי לה להקפיד מאד על המסכה ולהתרחק כמיטב יכולתה, כי לפי אחוזי החיוביים (בימים הקודמים היו מעל 10% חיוביים) אחד מכל 7 או 8 מהעומדים בתור הוא חיובי. אם לא נדבקה עד כה התור הזה מהווה ממש גורם סיכון.
היא יצאה שלילית. נשמנו לרווחה בינתיים. זה לא אומר שביום ראשון היא לא תיתקל בתלמיד/ה אחר/ת.

היום קיבלנו אזעקה והרגעה.
נכדתי החיילת (זו שכבר חלתה בקורונה לפני שנה וקצת) משרתת כעת כחונכת לתלמידי עתודה טכנולוגית בבי"ס/מכללה. בתי הספר הם חממות לוירוס. אתמול אובחנה תלמידה כחיובית לקורונה. נכדתי אמנם היתה בכיתה, אך לא ישבה ממש איתה לטיפול פרטי. הבוקר קיבלה הודעה שרכז המגמה חיובי. אופס, היא עובדת איתו כתף אל כתף כל יום. מיד טסה למתחם בדיקות. לקח לה רק 3 וחצי שעות עד שנבדקה בדיקת אנטיגן, ומדובר בתור רגלי כשהאנשים אמורים לשמור מרחק (אבל הם לא). אמרתי לה להקפיד מאד על המסכה ולהתרחק כמיטב יכולתה, כי לפי אחוזי החיוביים (בימים הקודמים היו מעל 10% חיוביים) אחד מכל 7 או 8 מהעומדים בתור הוא חיובי. אם לא נדבקה עד כה התור הזה מהווה ממש גורם סיכון.
היא יצאה שלילית. נשמנו לרווחה בינתיים. זה לא אומר שביום ראשון היא לא תיתקל בתלמיד/ה אחר/ת.
גם אם לא תיתקל, זה לא אומר שלא נדבקה וחשוב לבדוק שוב לאחר 72 שע' בכדי לדעת בכמעט וודאות שלא נדבקה.

למעלה