אני דווקא לא חושבת ככה...
חוץ מהעניין שזה חול המועד ולא יודעת איך זה הולך עם המסורת אין שום בעיה, לדעתי. תראו תמיד יהיו האנשים שמתגייסים. זה נכון, גם אני אמורה להתגייס ממש באוקטובר. אבל אני מאמינה שיהיה בסדר, כי תמיד הכל בסוף יוצא על הצד הטוב ביותר. הכל מסתדר. ומבחינת תלמידים- תקופת החגים היא לא תקופה עמוסה בלימודים, אוליי לסטודנטים כן (עדיין לא הייתי) אבל לתלמידי תיכון וכל זה זה בכלל לא אמורה להיות בעיה. אני חושבת שכל הצעירים שהיו אמורים להשתתף בפסטיבל השנה לא יעדיפו, אפילו לא רקדן אחד, ללכת ולהשתתף במשהו אחר. כל מי שבא בשביל משהו במחול לא יפסיד את הפסטיבל הזה! לגביי הקהל אני לא יודעת. אני חושבת שכולם יבינו שחייבים דווקא להפגין נוכחות כשיגיע הפסטיבל. ואם לא יהיה כל כך חם- וואלה ! יותר טוב! ואם יהיה קצת פחות צפוף- מעולה! ואם הבמה תהיה חלקה מגשם -יהיה מצחיק!ואני מוכנה לחכות בסבלנות עוד כמה חודשים. אני יושבת ושומעת חדשות ומקבלת טלפונים ועידכונים לגביי חברים שלי שיושבים עכשיו בגבול הצפוני, ואני רק רוצה לבקש מכולם שיהיה טוב!ותשמרו על החיוך ותמשיכו לרקוד ולכל הצפונבונים שלא זזים מהמעורה- מוזמנים אליי, לפרדס חנה. בכיף. תשמרו על עצמיכם.