מה יהיה עם כרמיאל?

../images/Emo204.gif דווקא מתאים לי כמו כפפה ליד

ואפשר לשלב עם פסטיבל עכו...

dw2322

New member
גם לי זה נראה תאריך טוב

פחות חם, ונקווה שאז עדיין לא יתחיל גשם (די גבולי). לגבי בומבמלה, השנטיפי ושאר הפסטיבלים? תמיד יש משהו חופף ולא יודע גם כמה חפיפה יש בין הקהלים: לפי התדמית שלי נראה לי שקהל חובבי ריקודי העם מבוגר יותר מאלו שהולכים לשנטיפי ודומיו וזה סגנון אחר לגמרי. חוץ מזה אולי אלו שכן אוהבים את שני הסוגים אולי יעדיפו את כרמיאל דווקא? פסטיבל ריקודים יש פעם בשנה בעוד שפסטיבל שנטיפי וכדומה יש כמה פעמים כל שנה.

hanashim

New member
פסטיבלים לכל הקהלים

הקהל המבוגר הרוקד ריקודי עם באמת לא הולך לשנפיטי ובומבומלה. אבל רוב להקות המחול מורכבות מבני נוער בגלאי חטיבה ותיכון והפסטיבלים הללו הם הפסטיבלים בשבילם ופסטיבל ללא להקות מחול הוא פסטיבל חלש ואנמי ביותר אמרתי את הפסטיבלים כי אלה עלו בראשי אבל חג סוכות רווי בפסטיבליפ פסטיבל התמר בים המלח, ועוד רבים שמיועדים בעיקר למבוגרים אבל כנראה שבנה הזאת לאור המצב אין ברירה אחרת ואם השאלה בן ביטול הפסטיבל לבין דחייתו לסוכות עדיף שהוא יתקיים בסוכות תוך התארגנות שאולי הפסטיבל יהיה אחרת

מועד הפסטיבל

למי שבאמת אוהב וחי רקודי עם יעדיף את פסטיבל כרמיאל על פני האחרים כולל אותם בני נוער שמופיעם בלהקות המחול אני מקווה שגם הלהקות המקצועיות תגענה רובן למועד החדש או שהבמקום יהיו לא פחות טובים והעיקר שיבואו ימים של שלום ולא נדע עוד מלחמה בברכה שמוליק

אני דווקא לא חושבת ככה...

חוץ מהעניין שזה חול המועד ולא יודעת איך זה הולך עם המסורת אין שום בעיה, לדעתי. תראו תמיד יהיו האנשים שמתגייסים. זה נכון, גם אני אמורה להתגייס ממש באוקטובר. אבל אני מאמינה שיהיה בסדר, כי תמיד הכל בסוף יוצא על הצד הטוב ביותר. הכל מסתדר. ומבחינת תלמידים- תקופת החגים היא לא תקופה עמוסה בלימודים, אוליי לסטודנטים כן (עדיין לא הייתי) אבל לתלמידי תיכון וכל זה זה בכלל לא אמורה להיות בעיה. אני חושבת שכל הצעירים שהיו אמורים להשתתף בפסטיבל השנה לא יעדיפו, אפילו לא רקדן אחד, ללכת ולהשתתף במשהו אחר. כל מי שבא בשביל משהו במחול לא יפסיד את הפסטיבל הזה! לגביי הקהל אני לא יודעת. אני חושבת שכולם יבינו שחייבים דווקא להפגין נוכחות כשיגיע הפסטיבל. ואם לא יהיה כל כך חם- וואלה ! יותר טוב! ואם יהיה קצת פחות צפוף- מעולה! ואם הבמה תהיה חלקה מגשם -יהיה מצחיק!ואני מוכנה לחכות בסבלנות עוד כמה חודשים. אני יושבת ושומעת חדשות ומקבלת טלפונים ועידכונים לגביי חברים שלי שיושבים עכשיו בגבול הצפוני, ואני רק רוצה לבקש מכולם שיהיה טוב!ותשמרו על החיוך ותמשיכו לרקוד ולכל הצפונבונים שלא זזים מהמעורה- מוזמנים אליי, לפרדס חנה. בכיף. תשמרו על עצמיכם.

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif גם עבור הסוטודנטים...

זו יוצא לפני תחילת שנת הלימודים שמתחילה אחרי החגים... תקופה ללא בחינות וחופשה.... ובכל מקרה - בסוכות לא לומדים, גם לא באונ'.... מה אומר לכם.. ולואי והסיבה לשינוי המועד הייתה אחרת, ולא מלחמה.... אבל עברנו את פרעה... נעבור גם את זה...

נורית30

New member
כל תאריך יהיה בעייתי..

כי כולנו מתכננים את השנה לפי זה שהפסטיבל בקיץ. אבל מה לעשות ומלחמה. נקווה שיש מספיק אנשים שהריקודים חשובים להם, ושהפסטיבל יהיה גדול גם בסוכות.

REUTooT

New member
זה יותר טוב מסוף אוגוסט!

כל תכניותיי לפני הגיוס (אני מתגייסת ב- 2.8) נבנו על פסטיבל כרמיאל... לצערי הרב פסטיבל כרמיאל כבר לא יתקיים בתאריכים של יולי... מה שאומר שאני כבר מפסטיבל כרמיאל יכולה לשכוח. היות ואני מתגייסת בתחילת אוגוסט, האפשרות שלי להגיע לפסטיבל בסוף אוגוסט הייתה אפסית... לכן יותר טוב סוכות... עד אז אולי יתנו לי איזה חמשוש...

aliza rosen

New member
פסטיבל כרמיאל

אל דאגה יקירה, את במיעוט מזהיר, רוב הרוקדים והמבקרים (כ-250 אלף מדי שנה) אינם בדיוק קהל השאנטי. מתגובות שקיבלתי עד עכשיו הרוב מרוצים מאוד מאוד, כי חם פחות וזו תקופה נפלאה כאן בגליל, את זה אני אומרת לך מנסיון. כאן נולדתי וכאן אני חיה.

hanashim

New member
בדקי טוב את מטרת בואם של האנשים לפס

הלוואי שהייתי במיעוט מזהיר כמו שאת אומרת ואם את לוקחת את ציבור הכותבים בפורום כקבוצת ביקורת והשוואה מצבינו רע מאוד ה50 איש שכותבים כאן בפורום זה לא כל ה-250 אלף איש שאת מדברת עליהם וצר לי לנפץ עוד דעה רוב רובם של ה-250 אלף איש המגיעים לפסטיבל אינם מגיעים למגרש הגלגליות לרקוד עד אור הבוקר מרביתם לא יודעים לרקוד כלל ריקודי עם. הם באים לכל ההופעות מסביב אבל כאמור אני מקוה להתאכזב

מה לגבי כרטיסים מוזמנים מראש?!

אני לא אוכל להגיע בסוכות ויש לי בבית כבר שני כרטיסים למופעים שחוייבתי עליהם בכרטיס האשראי. האם היכל התרבות מתכוון עכשיו לזכות את כל המזמינים או שיינתן זיכוי בצורה אחרת?!

מפקדת העורף מודיעה שתושבי ת"א

והסביבה צריכים להכין את המקלטים והממ"דים. אם יקרה משהו ,תהיה התרעה של דקה להיכנס למקומות המוגנים האלה.

shimwein

New member
חדרבמרכז הארץ לרקדן מכרמיאל

שלום אני גר בכרמיאל רקדן 30 שנה ותמיד עוזר בכרמיאל היום אני מבקש את עזרתכם באירוך בימיםהקשים הפלפון שלי0509525123 תודה מראש

anatnoy

New member
ריקודים בכרמיאל

לא נתייאש ,נשמור על מורל גבוה ונעבור את התקופה הזאת במהרה.

למעלה