מה יהיה עם כרמיאל?

orit muki

New member
מה יהיה עם כרמיאל?

שבוע טוב לכולם.... הצליחו להוריד לי קצת את מצב הרוח... מה יהיה עם כרמיאל? הבנתי שכנראה יידחה לסוף אוגוסט?, כל כך הרבה טרחו עמלו להרמת פרוייקט זה, כל כך הרבה חיכו. מי חשב על זה לפני שבועיים? (טוב לגדי יש קצת זמן לשדרג את האירוע- הוא עם הראש שלא נח לרגע...) ואיזה מראות הרוסים יחכו לנו...מנסה להיות אופטימית ו... קשה. דיכאון.... לחיות בהרגשה שכזו, ואתמול בעירי נתניה מהומה, חשש למחבלים, אני בעבודה, בדאגה לבאות... מזל שיש לנו הרוקדים את הצפייה לרקוד, מתעודדת שארקוד לי בערב ואשכח גם ולו לרגע מדאגות. גם אתם מרגישים כמוני? (בתמונה.. החדר שחיכה לי בכרמיאל... סתם)

פסטיבל כרמיאל - ההחלטה לעת עתה:

הפסטיבל נדחה לחול המועד סוכות - 10-11-12 באוקטובר 2006 בתקווה לסיום מהיר ומוצלח של המלחמה הזו ושתהייה האחרונה.

אבישג10

New member
תודה ירון

מזל שאתה כאן... לא באתר של הפסטיבל ולא באתר של עיריית כרמיאל כתוב משהו. טוב נו, בסוכות אני כנראה לא יכולה לבוא... אולי שנה הבאה...

AyeleDance

New member
Hoping that all will be over ...

by then Unfortunately we will probably not be here, but the most important thing is that the operation will succeed, and peace and quiet will be restored . Love, Ayelet

hadas74

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

אני איתך , מקווה שהמבצע יסתיים בהצלחה ובמהרה , אמן . שבוע טוב לכולם הדס

dw2322

New member
תודה על העידכון ../images/Emo45.gif

קיבלתי גם sms מגדי על הדחייה (שימושי לרבים מבין הרוקדים שלא נעזרים באינטרנט)

כשתעלם תרועת הפסטיבלים...

כולנו קיבלנו הודעות ב-S.M.S שהפסטיבל נדחה לחוה'מ סוכות. וכעת ניתפנה סופסוף להתמקד בעיקר, ולחשוב על תושבי הצפון אולי???? לחשוב על המלונות שהיתרוקנו? על הצימרים המיותמים? על אותם אזרחים שמחכים כל השנה לחודשי הקיץ על מנת להציע את מרכולתם? על הילדים שהקייטנות הפכו עבורם לחלום רחוק?? ויקטור גבאי העלה רעיון מופלא של ארוח חינם בהרקדת יום ה אצלו למי שיציג ת.ז. עם כתובת בצפון הארץ. אולי כל מרקידי אזור המרכז ירימו את הכפפה וינהגו כמוהו???

פסטיבל כרמיאל

על פי הודעה ששודרה עתה ברדיו יתקיים הפסטיבל בחול המועד סוכות 10-12/2 זו ההחלטה.

אנדי54

New member
רק רגע, אני רוצה להבין משהו

ה-12.10 נופל על יום שישי. האם צריך להסיק מכך שמופע הנעילה יתקיים ביום זה? לא נראה לי הגיוני. לפי דעתי הכוונה היתה לימים 9-11.10, שליש עד בוקר שישי. תקנו אותי או אשרו את דבריי.

../images/Emo140.gifאנדי-פסטיבל כרמיאל

תבדוק בלוח הנכון זה יוצא ביום שלישי , רביעי וחמישי 10-11-12/06

אנדי54

New member
אני מוכן להשבע שבדקתי בלוח לפני

שרשמתי את זה! רק שבדקתי בלוח של אוקטובר 2007..... טוב, כמו שאמר הילד הקטן לפני שנים רבות בפרסומת לבנק ידוע, 'אני חושב קדימה'...

hanashim

New member
תאריך בעייתי

לא היינו צריכים לחכות להודעה הרשמית בכדי להבין לבד שהפסטיבל נדחה החדשות היחידות הן שיש תאריך אחר לפסטיבל והוא כאמור בחול המועד סוכות שאני מאחלת בהצלחה אבל התאריך יהווה לרבים מאוד קשיים כי חול נמועד סוכות עמוס בפסטיבלים החל מסגול פסטיבל אולסטי כלה בגדולים בובבמה ושנפיטי ורבים נוספים קטנים. כך שהבחירה בפסטיבל כרמיאל תהיה בעייתית הרבה יותר ונראה לי שהפסטיבל יהיה מצומצם וקטן מכפי שהתרגלנו ועוד לא הזכרתי את הלהקות מחול

למעלה