מה יהיה הסוף??

מצב
הנושא נעול.
מה יהיה הסוף??

מה יהיה הסוף??
ארופה, אסיה , ת"א ממשיכים בירידה עקב חשש מהעלאת הריביות של הפד מישהו רואה אור בקצה המנהרה??

אלוני.

New member
האור של הרכבת ממול

מה יהיה הסוף??
ארופה, אסיה , ת"א ממשיכים בירידה עקב חשש מהעלאת הריביות של הפד מישהו רואה אור בקצה המנהרה??
האור של הרכבת ממול
ולעצם שאלתך, אף אחד לא יודע מה יהיה, אבל להתייאש מתל אביב בגלל ירידה של 3-4% משערי השיא של כל הזמנים ???

קרלטון

New member
אלוני אתה קורע ../images/Emo6.gif

האור של הרכבת ממול
ולעצם שאלתך, אף אחד לא יודע מה יהיה, אבל להתייאש מתל אביב בגלל ירידה של 3-4% משערי השיא של כל הזמנים ???
אלוני אתה קורע

רק תוריד את הנקודה מהניק. אתה מזכיר לי את יואב טוקר. פריז.

טוב, אחרי שגמרנו לצחוק

אלוני אתה קורע

רק תוריד את הנקודה מהניק. אתה מזכיר לי את יואב טוקר. פריז.
טוב, אחרי שגמרנו לצחוק
יש מישהו שיכל לשער בצורה רצינית? לא מחפשת נביאים אבל הערכות, היכן המקצוענים כולם? ואני לא מדברת רק על ת"א אלא בעיקר על המצב העולמי

lionardo11

New member
יש רק אדם אחד קטן שיכול להושיע

בשבוע הבא יהיה טוב
נקווה.
ושמו בן ברננקי. אם האדון יואיל בטובו להוציא הודעה על כוונתו בקשר לריבית ,יחזור הסדר לשווקים ,אחרת נמשיך באי ודאות הקיימת שבה משקיעים מעדיפים לקבל ריבית קבועה ובטוחה מאשר להסתכן בשווקים מתפתחים כמו סין,הודו,תורכיה ,ישראל וכו... אני אישית מכרתי מחצית מהשקעתי בשווקים מתפתחים עד שנראה לאן נושבת הרוח.

mimamu

New member
גם אני מכרתי את כל המתפתחים...

ושמו בן ברננקי. אם האדון יואיל בטובו להוציא הודעה על כוונתו בקשר לריבית ,יחזור הסדר לשווקים ,אחרת נמשיך באי ודאות הקיימת שבה משקיעים מעדיפים לקבל ריבית קבועה ובטוחה מאשר להסתכן בשווקים מתפתחים כמו סין,הודו,תורכיה ,ישראל וכו... אני אישית מכרתי מחצית מהשקעתי בשווקים מתפתחים עד שנראה לאן נושבת הרוח.
גם אני מכרתי את כל המתפתחים...
לצערי התעוררתי מאוחר מידי.

קרלטון

New member
תראו חברים

תראו חברים
אם ברננקי לא יעלה את הריבית כשצריך, הגרעון של ארה"ב יגדל יותר ויותר, הצרכנים האמריקאים ימשיכו לקנות ולקנות כנגד הבתים שלהם, תהיה אינפלציה מאוד לא נחמדה בארה"ב וזה יהיה הרבה יותר כואב כשהבועה הזאת תתפוצץ.

אם כך אז מתפתחת מגמה

תראו חברים
אם ברננקי לא יעלה את הריבית כשצריך, הגרעון של ארה"ב יגדל יותר ויותר, הצרכנים האמריקאים ימשיכו לקנות ולקנות כנגד הבתים שלהם, תהיה אינפלציה מאוד לא נחמדה בארה"ב וזה יהיה הרבה יותר כואב כשהבועה הזאת תתפוצץ.
אם כך אז מתפתחת מגמה
ואם ברננקה נחוש אז יש לנו מגמת ירידה עולמית תצרפו לזה את ההוריקנים שיגיעו ,את הלאמות הנפט של וונצואלה ובוליביה ובכלל נקבל חגיגה אזביב כדאי לקנות זהב אבל גם הוא מרקיע שחקים והדולר...כדאי לא להזכיר אותו גם הוא עם פניו דרומה מה נשאר ? להשקיע בשוק הקנדי... מישהו יודע איך עושים זאת?

buffet101

New member
פששששש

אם כך אז מתפתחת מגמה
ואם ברננקה נחוש אז יש לנו מגמת ירידה עולמית תצרפו לזה את ההוריקנים שיגיעו ,את הלאמות הנפט של וונצואלה ובוליביה ובכלל נקבל חגיגה אזביב כדאי לקנות זהב אבל גם הוא מרקיע שחקים והדולר...כדאי לא להזכיר אותו גם הוא עם פניו דרומה מה נשאר ? להשקיע בשוק הקנדי... מישהו יודע איך עושים זאת?
פששששש
הסקת מסקנות מדהימה. יומיים ירידות זה התחלת מגמה והשוק היחיד שישאר עומד זה הקנדי. איך לא חשבתי על זה קודם ?

new user1

New member
מצב העולמי על הפנים ,בארץ למרבה ,

טוב, אחרי שגמרנו לצחוק
יש מישהו שיכל לשער בצורה רצינית? לא מחפשת נביאים אבל הערכות, היכן המקצוענים כולם? ואני לא מדברת רק על ת"א אלא בעיקר על המצב העולמי
מצב העולמי על הפנים ,בארץ למרבה ,
הפלא ,יותר טוב,כרגע מוטב להתרכז במניות ואופציות בארץ,האפשרויות יותר אטרקטיביות,ואז אולי גם תראי אור חזק בקצה המינהרה,,,שיהיה לך בהצלחה,,,נ,ב.למה לך לרעות בשדות זרים, שהשדות בארץ ירוקים יותר,,,

eshco

New member
לא נביא

מה יהיה הסוף??
לא נביא
אבל, מי שבנה את תיקו נכון, התכונן לימים אלו ולכן יכול לישון בשקט. מי שלא בנה את תיקו נכון והיה משוכנע שבורסות רק עולות, צריך להוריד סיכון מהתיק. איך עושים זאת...הורדת המרכיב המנייתי,פיזור, פיזור ושוב פיזור לא רק של מניות שונות בשווקים שונים אלה גם השקעה באפיקים שונים כגון אג"חים מסוגים שונים, אופציות גידור,נזילות גבוהה יותר, צמודי מדד/מט"ח וכד'. לדעתי אנחנו בתחילת שוק דובי. הריבית עולה, מחירי הנפט וחומרי הגלם/זהב עולים, הדולר יורד, המומנטום נגמר, האפקט העונתי מראה על נטיות לירידה, ולדעתי כשהכל מראה על ירידה זה אומר שהשוק יירד אבל מכיוון שאינני נביא אינני מהמר על זה. מה שאני עושה זה מוריד סיכון. אין לראות בדבריי המלצה!

aviy009

New member
דווקא ההרגשה שלי היא שהירידות

מה יהיה הסוף??
דווקא ההרגשה שלי היא שהירידות
הם בגדר תיקון טכני בלבד (בארץ לפחות) שכן עוד לפני הירידות בחו"ל הייתה הרגשה של מימוש. עם זאת הריבית העולה בהחלט עלולה להשפיע לרעה אך לא בטווח המיידי, אולי לקראת הדוחות של סוף השנה בהם יהיה ניתן להעריך את הנזק שנגרם לחברות עקב העלאות הריבית...

anavi131

New member
אירופה כנראה תמשיך לרדת

מה יהיה הסוף??
אירופה כנראה תמשיך לרדת
אתמול צפיתי בראיון של כלכלן ב CNN שטוען שכנראה אנו עדים בימים האחרונים ל'אפקט 4 השנים'. דבר שמתרחש אחת ל 4 שנים מן הסתם של מימושים כבדים של 15% לערך תוך 3 חודשים עד חצי שנה.לטענתו השווקים האירופאים ימשיכו לדשדש או לרדת בתקופה הזאת אלה אם יצוצו פתאום נתונים כלכליים ממש אבל ממש טובים. אני מאוד מקווה שהוא טועה.

kieverdi

New member
הרעיון של לעשות בניגוד למה שאומרים

אירופה כנראה תמשיך לרדת
אתמול צפיתי בראיון של כלכלן ב CNN שטוען שכנראה אנו עדים בימים האחרונים ל'אפקט 4 השנים'. דבר שמתרחש אחת ל 4 שנים מן הסתם של מימושים כבדים של 15% לערך תוך 3 חודשים עד חצי שנה.לטענתו השווקים האירופאים ימשיכו לדשדש או לרדת בתקופה הזאת אלה אם יצוצו פתאום נתונים כלכליים ממש אבל ממש טובים. אני מאוד מקווה שהוא טועה.
הרעיון של לעשות בניגוד למה שאומרים
לא תקף כאן? אם להקשיב לכולם אז צריך לצאת מאירופה, השקעות בדולר, ... בסוף ישארו לי רק שקלים ואז אפשר לסמוך בבטחון מלא על מדינת ישראל שתנגוס לי באיזה 10% מהתיק (זה במקרה הטוב שאני אפסיק להקשיב למומחים ולא אעביר את הכסף שלי בין אפיקים בקצבים מטורפים). סומך רק על באפט, רק בתווך הארוך וגם רק ב 50%.

א Ron

New member
עד מתי?

אירופה כנראה תמשיך לרדת
עד מתי?
ראיתי הודעה על עליות שערים באירופה וגם באמת מוזכר שם עניין המימושים כסיבה.

א Ron

New member
נכון, תודה על התיקון

זה מהצהריים, עכשיו באירופה שחיטה
נכון, תודה על התיקון
עכשיו מצאתי קישורים של בורסות עולם, ואירופה כמעט כולה אדומה. להעביר כסף לעו"ש או שבטווח הקצר יהיו תיקונים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה