אתה לא בעניינים
הדת, זה מכבר גייסה לשורותיה את כל הממצאים המאוששים את האבולוציה והמפץ הגדול, ומבחינתם הם הוכחה מובהקת להמצאות האל.
שהלא לא מעט מעקרונות האבולוציה ותאוריית המפץ הגדול הוכחו עובדתית, ודי אם נציין את המוטציה המדהימה שעברו קבוצת לטאות תוך עשרות שנים בלבד, מוטציה ששינתה את המבנה האנטומי שלהם, ומהווה הוכחה מוחצת לברירה הטבעית.
יתירה מזו, כבר לפני כשישים שנה שוחזרה בתנאי מעבדה תקופת המרק הקדום, ובתום הניסוי נותר בידי המדענים חומר שהכיל את כל אבני הבניין של החלבונים.
ולכן פרופסורים דתיים ורבנים בעיקר מהמגזר הדתי ופחות מהחרדי, שיודעים דבר או שנים מלבד הלכות ביצה שלא נולדה ביום טוב, ומבינים את הגרוטסקיות בסיפור הבריאה כפי שהוא מתואר בפרשת בראשית, מבחינתם, יהוה ברא את הקוסמוס באמצעות המפץ הגדול, גדש את האוקיינוסים במרק הקדום, ויהי ערב ויהי בוקר יום ראשון, שני, שלישי, רביעי, איזה יופי.
הגרוטסקיות שלעיתים המאמינים גולשים אליה בניסיון לרתום את המדע לאמונה מוציאה אותי מדעתי.
כידוע ניתן לצפות בכוכבים שרחוקים מאות אלפי שנות אור מכדור הארץ, כלומר האור טס בחלל מאות אלפי שנים עדי נחזה לעינינו, ואם ישאל השואל הלא היקום וכל צבא השמים נבראו לפני 5773 שנים, וכיצד יתכן שישנם כוכבים שכבר פלטו אור לפני מאות אלפי ומיליוני שנים?
ובכן, הסכיתו להסברו הגאוני של שלמה בניזרי בספרו השמים מספרים. יהוה ברא את העולם לפני 5773 שנים, הניח חלק מהכוכבים במרחקים של מיליוני ומיליארדי שנות אור, אך את קרן האור שלהם הניח במרחק של 5773 שנות אור...
אתם הבנתם את זה ברוכים? יהוה הניח את גרמי שמים במרחק של מיליוני שנות אור מכדורינו, אך בגין התגלות אלוהית שהוא חוה הוא החליט לתפוס את קרני האור בשפיץ, ולמתוח אותם כמו מסטיק עד למרחק של 5773 שנות אור מכדוה"א ,
ואם ישאל השואל מדוע הוא לא מתח את קרן האור עד למרחק של 5774 שנות אור? ובכן, מקורות יודעי דבר מוסרים שלאחר התייעצות עם האר"י והזייפן משה די לאון, הם שכנעו אותו שלפי תורת הסוד ושאר עניינים נשגבים אשר למעלה מהשגת אנוש ראוי לשתול את קרן האור במרחק של 5773 שנים מכדוה"א.
וזה לא נגמר כאן, משום שיש גרמי שמים שקרני האור שלהם מוקמו במרחק 5772 שנות אור, ויש שאורם נשתל במרחק 5771 שנו"א, בקיצור, הבנתם את העיקרון.
יותר מאשר הסברים אלו מקוממים הם מתסכלים. משום שהם מוכיחים בפעם המיליון שהמאמין לעולם לא ייתן לעובדות לבלבל את אמונתו, וכאשר רואים כיצד פרופסורים דתיים בעלי שם שעפר אני לרגליהם, והם שכחו את מה שאני לא יבין עוד חמישים שנה מכסתחי"ם עצמם לדעת, אתה מבין שהדת כאן בשביל להישאר עוד אלפי שנים.