מה יהיה איתי ?

SeazeR

New member
מה יהיה איתי ?

תשמעו את התסריט הבא : נער בן 18 וחצי , אף פעם לא הזדיין (עם בנות , לפחות) ורק קיים מגעים פה ושם .. אתם מוכנים להסביר לי , למה כל כך קשה למצוא סקס ? אני לא מרגיש שזה בלתי נשלט , אני פשוט חייב אחד כזה כדי להרגיש מה זה , כי אני ממש מרגיש עוד יותר בצד כשאחרים בגילי כבר מזיינים בכמויות מסחריות . הגעתי למצב שכבר לא אכפת לי עם מי , העיקר שיהיה .. יש פה מישהו שיכול לעזור לי ? ואל תציעו לי זונה .. זה OFF .

אממ,

אני לא מבינה מה הלחץ. עשיתי את זה כ"כ הרבה שכבר נמאס לי מזה, כמה שזה נשמע מוזר, ואני כולה בת 18. אגב, יצאתי עם מישהו, והייתי הנשיקה הראשונה שלו- שבוע לפני יום הולדת 20... אם אתה כ"כ לחוץ, תתחיל לצאת למועדונים, תתחיל עם נקבות, איך אומרים.. אם ההר לא יבוא למוחמד, מוחמד יבוא אל ההר (או להיפך, הבנץ אץ הנקודה). אל תחכה שהן יתחילו איתך, תתחיל איתן. גבר עם בטחון עצמי עושה את זה לבנות. בד"כ

redrider

New member
נמאס לא הייתי אומר

אבל בשלב מסוים בחיים פשוט הפסקתי לראות את זה כמשהו כל כך חשוב. סקס זה נחמד וכיפי אבל יש כל כך הרבה דברים אחרים בחיים. מבחינתי עכשיו חשוב יותר עבודה ואהבה טובים וסקס... זה תמיד יש. אתה תראה אם הזמן שהחיים כל כך יותר מסובכים מזה. סקס זה משהו נחמד ולא יותר מזה. חוץ מזה הגברת עם הטיפות שמאוננת על הסגל הפיקודי שלה... את בחורה מה את מבינה בכלל? בשבילך למצוא סקס זה לנקוש באצבעות... אנחנו הגברים נלחמים בשביל זה.

זה לא כזה פשוט,

לך תסנן את הערסים וכל האנשים המוזרים שנטפלים לפעמים. ואת כל הזקנים שמנסים להתחיל איתי בחיפה (משום מ, רק שם זקנים מתחילים איתיOo)
אגב, לא, אצלי הוא פשוט נמאס:/

redrider

New member
אוי ליבי ליבי

מסכנה כולם רוצים לזיין אותך. אל מלא רחמים ממש.

../images/Emo26.gif

אני לא אשכח את הקשיש שהתחיל לשרוק לי בדרך ללשכת גיוס לפני איזה שנה. טוב שהוא לא נפל מהמקל
ולא, לא כולם רוצים לזיין אותי, אבל שיצור נושא ציצים אני מהווה פוטנציאל לג'יפות מסויימות.

redrider

New member
ממי תנסי את

להיות מציל כשנשים מכוערות בנות 40+ צועקות לך מהבריכה "מציל תציל אותי אני תובעת" והדבר היחידי שבא לך זה לקחת את הגלגל ההצלה ולדפוק להן בראש. והבעלים מסתכלים עליי בבקשה עיוורת שאני אקח את המפלצות מהם

אני לא אתווכח מי יותר מסכן../images/Emo13.gif

כי זו בהחלט אני, נטולת החבר:/ קיצר. מציל זה מלכתחילה באסה אבל לפחות יש כוסיות:) (תמיד יוצא שאני בבייביסיטר בבריכה, והמציל מתחיל איתי. כבר הייתה פעם שבאנו והילדה אמרה לו שיש לי חבר איך שהוא התקרב, זה היה הכי מצחיק בעולם
) סתם. האמת שנראה לי שקשישים מתחילים איתי כי אני לא נראית 18, כבר שאלו אותי אם אני בחפש"ש ומה עשיתי בצבא וכאלה... אין לי מושג כבר מה אני אומרת, נראה לי שאלך לישון והפעם על אמת
לילה פז

M A R I N A 2 2

New member
אני גם באותו מצב

וזה לא רק בחיפה.....זה לא מעניין אותם כלום,לא גיל לא המצב של הבחורה וגם לא זה שהם מגעילים או זקנים וכל השאר ...פשוט חרמנים מגעילים...
אפילו עם אמא שלי עד היום מתחילים....לפעמים זה כל כך מעצבן...אי אפשר לצאת החוצה פעם אחת בלי שיסתכלו אלי או יתחילו....לפעמים זה כל כך מעצבן שבא לי פשוט לדפוק להם אגרוף בפרצוף או להראות אצבע משולשת.....זה מצחיק אבל עד כדי כך הם מעצבנים אותי.גם כשלא היה לי חבר וגם כרגע כשיש לי

אממ חמוד

אתה רק בן 18 וחצי! לעזאזל אתה צעיר. ונכון אני מבוגרת ממך בשנה בלבד, אבל זה נורמלי לגמרי רק שתהיה מודע, אני מכירה מספיק בני 20,22,23 שעדיין לא שכבו עם אף אחת. מה הלחץ? אכפת לך באמת אם תעשה את זה עכשיו או רק שתהיה כבר בן 19 או 20? מה בוער לך כל כך? ואם אתה חושב שחלק נכבד מהגברים בגילך מזיינים על ימין ועל שמאל אז אתה טועה. נכון, יש כאלו בהחלט לא חסר, אבל לא חסרים גם גברים שיותר מידי מספרים סיפורים שהם לא בהכרח אמיתיים רק כדי לנסות ולצאת "גברים" אז קודם כל תירגע, מצבך ממש לא נורא. ואגב כשמצפים לזה יותר מידי ולחוצים זה לא מגיע... אז קצת סבלנות, ותזרום כבר כשנראה לך מתאים. המון בהצלחה!

למעלה