מה יהיה איתי ?

king211

New member
אחי....

למה אתה אוכל תסביך אחושרמוטה נו אז מה קרה עוד לא זיינת??? צא למועדונים אחי תתחיל עם בחורות צא לפאבים תבלה תכיר בחורות ויאלה קדימה תשחיז ברבבות אחי ואל תתבייש ומה שבטוח אל תמיין כי מי שממיין לא מזיין!!!!!!!!!!

b0redavid

New member
הפעם הראשונה שלי היא בגיל 21.

סבלתי הרבה לחץ מהחברה, כאילו הייתי הולך עם כמה חברים ושניים היו עולים לבית זונות ואומרים "בוא, עלינו!" ואני כזה "אמממ, לא... סבבה אני אחכה לכם." ואני מאוד מרוצה שאכן חיכיתי להם, כי בגיל 21 פגשתי את החברה הראשונה שלי, אמרתי לה שאני בתול וזה שיגע לה את השכל... שכבנו במשך שעה וחצי ולא גמרתי פעם אחת בגלל הלחץ, ואחר כך הלכנו לישון ביחד והתעוררנו ביחד והיה לנו אחלה סקס (יומי) ומערכת יחסים במשך שנתיים. קיצר, החיים הם לא סרט ידידי... אתה צעיר, אין לך מה לדאוג או להלחיץ את עצמך ואם אתה בקטע של "יו! כל מי שאני מכיר כבר זיין מגיל 14 או 16 או לא יודע מה... ואני לא, ואני אזיין כל אחת רק כדי להגיד שהזדיינתי. אתה תמכור את עצמך בזול, ואתה תשלם ביוקר (תרתי משמע, גם!). זאת דעתי. !Saw me

מדריך לביישן איך להתחיל עם בחורה

קודם כל אל תלך לזונה. זה לא נקרא לעשות סקס אלא להשפיך בתוך חור, ואת זה אתה יכול לעשות גם עם תפוח...(ככה עשה פיליפ רות בגיל ההתבגרות בספר שלו "מה מעיק על פורטנוי")... נראה לי שאתה טיפוס קצת מופנם, לא מאלו שיילכו למועדון ויתחילו עם בחורות. למזלך אנחנו חיים בשנת 2006 ומזה כמה שנים יש המצאה מופלאה שנקראת האינטרנט. לדעתי כדאי לך לנסות את מזלך בצ'אטים. דווקא נראה לי שיש לך פוטנציאל טוב למצוא שם בחורה כי ממה שהבנתי רוב הגברים שם מתחילים עם בחורות בצורה פתטית שלא עושה לבנות חשק להגיב אפילו למשפט הפתיחה שלהם. הנה כמה עצות ידידותיות למתחיל: 1. כמו שכתבו אחרים פה - אל תרדוף אחרי הסקס ואל תשאל אותה ישר אם בא לה לאונן איתך ביחד בטלפון...תזרום והשאר יגיע מאליו... 2. תאונן פעם או אפילו פעמיים לפני שאתה נכנס לצ'אט. אם החרמנות תשלוט במקלדת פחות סביר שייצא מזה משהו. 3. תהיה אמיתי ואל תנסה לשחק מישהו שאתה לא. תגיד למי שאתה מדבר איתה את האמת שאתה בתול, גם אם אתה חושב שהיא מבישה (היא לא!). אם יש משהו שנשים שונאות זה שמשקרים להן... 4. אל תיפגש עם אף אחת לפני ששוחחת איתה בטלפון ווידאת שאין משהו חשוד במבטא שלה ובפרטים שהיא מספרת על עצמה. פגישה ראשונה אך ורק בבית קפה או מקום ציבורי אחר, וקח איתך פלאפון. כשאתה נפגש עם מישהי אל תתבייש לבקש ממנה מסמך מזהה ותוודא שלא שיקרה לך בפרטים (אני לא צוחק - אסור לבטוח באף אחד בקלות, וכבר שמעתי על מישהי שפירקה את משפחתה בגלל רמאי !!!). אל תשכח את הנער המסכן ההוא אופיר (לא זוכר שם משפחה) שהחרמנות הרגה אותו. אם תרצה עוד טיפים תגיד...

TheSverd

New member
המממ...

אני אשמור על זכות השתיקה, אני חדש, לא כדאי לצאת התבטואיות חריפות

א1ר

New member
אתה רק בן 18 לא? לאן אתה ממהר?

יש לך את שארית חי'יך.לדעתי קודם מצא אהבה אמיתית כדי שכל העינין עצמו יעשה עם רגש ולא רק כי אתה רוצה לסים עם זה. פעם ראשונה מאהבה זה הכי טוב לדעתי. מקוה שתמצא את שאהבה נפשך במהרה.

SeazeR

New member
אני חייב לציין ...

שרובכם פשוט קרעתם אותי מצחוק
הרגעתם אותי ונוכחתי לראות שיש עוד הרבה כמוני .. הבעיה היא , שזה קצת מתסכל שאין סקס .. טוב , אני אפסיק לחכות לו והוא יבוא מתישהוא .. אני בטוח ! תודה לכולם על התגובות .. אשמח לעוד תגובות כמובן

בחורצ'יק...

תאמין לי, הכל יהיה בסדר. אני לא חושב שאתה טיפוס של ישר ללכת על זה, בגלל זה הרבה אנשים לא מצליחים להגיע להזדמנות הזאת כמו במצב שאתה נמצא כרגע. אני יכול להציע לך כמה דברים. ברגע שיש לך הזדמנות לקשר אל תחשוב על הסקס אלא תתרכז יותר בקשר עצמו, כלומר היום יגיע, אל תנסה להגיע אליו דבר נוסף הוא כנראה שאתה גם תיפוס ביישן... ותתקדם טיפין טיפין, כלומר תציב לך מטרה קטנה לאותו היום ותתחיל לדבר עם מישהי שאתה לא מכיר בכל יום, אפילו סתם... אתה יכול להתחיל עם סתם שאלה הכי פתטית בעולם כמו "סליחה מה השעה"... תאמין לי היא לא תשאל את עצמה באותו הרגע אם אתה שואל אותה כדי להתחיל איתה או כדי לדעת מה באמת את השעה, ומשם תנסה לדחוף עוד מילה ולהמשיך... ואם לא ייקרה שום דבר באותו ניסיון, תמיד תהיה לך את התשובה, לא נורא מחר יהיה ניסיון נוסף בשבילי, בסוף זה יצליח לך חבוב...! אם תהיה מזליסט, אוליי אותה בחורה חרמנית רצח...
, לכן המציאו את הדבר הדימיוני הזה, "תקווה". אז שיהיה לך בהצלחה, ואל תאבד תקווה!

SeazeR

New member
חייל ..

תודה רבה לך , רוממת את מצב הרוח שלי :) אתה צודק , אני באמת ביישן בצורה רצינית .. אני גם חסר ביטחון עצמי מספיק .. צריך לעבוד על זה .

november76

New member
הכל היה בסדר

אתה עוד תזיין... ותזיין... ותזיין.... אל תדאג.

למעלה