מה טוב ומה רע

אכן, בזכותך היתה לי תחושת דה-ז´בו

בזמנו העלתי את הסיפור הזה ב"הגיגים לשבת"... כל כך נכון.. ה-כ-ל תלוי בהתייחסות שלנו. הרי אין מציאות/אמת אובייקטיבית.

1מוטי1

New member
זה לא קטע שלי

שמרתי אותו מזמן - כנראה מכאן פשוט חשבתי שהוא מתאים לכל מטרה ובטח לתקופה היום...

toy toy

New member
נוכחות...

מוטי, ציינת שכשישתפר מצב העין תחזור לעניינים, רציתי לברך... נוכחותך בהחלט מוסיפה הרבה בפורום בימים האחרונים- כיף לנו!

motyka

New member
מוטי אינו שם נדיר

אני מזוהה כ motyka מוטי1 הוא מישהו אחר, שכנראה בעל אותו שם פרטי. מאחר ולא מילא כרטיס אישי - אין עליו נתונים. והעיין שלי עדיין חבושה, כך שאני יכול לאמץ אותה כחמש דקות לכל היותר בכל פעם.

toy toy

New member
לא קרה דבר...../images/Emo13.gif

ראשית איחולי החלמה מהירה... ותמיד שמחה לראות אותך כאן, ולמוטי השני- ברוך הבא לפורום...

Elishabb

New member
וזאת ההיזדמנות לציין שלמרות כל

הקשיים, מוטי פתח את האתר שלו באתר המפגש, בו ריכז חומרים שונים שיצר ברשת. כל הכבוד !!!

toy toy

New member
מוטי- מרשים ביותר...../images/Emo140.gif

מחסן האתרים שלנו הולך ומשתבח, כיאה לפורום הגאה שלנו. כל הכבוד.

מוטי, נהדר. עכשיו יהיה קל יותר ללמד

ילדים את מסתורי ה-WORD. אפשר יהיה לשלוח אותם, גם כשהם בבית, ולקבל תשובות.... ממליצה בחום להוסיף קישור "חזרה".. ב"קישוריות" וגם בחלקים האחרים. יש בתוך הדפים אבל אין מקישוריות אל הדף הראשי כל הכבוד

motyka

New member
אם השנתי נוכון - הוספתי

שורה עליונה בדף קישוריות. אשמח לביקורת על הכתוב

motyka

New member
לאלישע - חבל ש"הלשנת"

העסק עדיין בעבודה, ועוד לא רציתי לפרסם, כי יש לי עוד הרבה תיקונים אבל, את הנעשה אין להשיב, אז אשמח לביקורת על הקיים

Elishabb

New member
היי מוטי

מצטער ש"קילקלתי". הכוונה הייתה טובה. אגב - חלק מהיופי של בניית אתר זה לעקוב אחרי שלבי ההתפתחות שלו. אלישע

מוטי, גם בלי אלישע היינו מגלים

אני יכולה להעיד על עצמי, שלפחות פעם ביומיים... אני עוברת על כל האתרים של החברים שמקושרים באתר הבית של המפגש.. מעין שריטה שכזו.... אז אם אלישע לא היה מגלה... אבל כמו שאלישע אמר.. זה כל היופי, לראות את הפנים המתחלפות כל פעם עד לתוצר הסופי (בינתיים). אני מוצאת את עצמי חושבת... אם לזה הגעת במצב העיניים שלך עכשיו... מה יהיה..... הרבה בריאות ובהצלחה

motyka

New member
הסריטה שלי היא שאהי לא אוהב להראות

סריטה שלי היא שאהי לא אוהב להראות עבודה חלקית יש לי עוד די הרבה מה לעשות וקיוויתי שלא יגלו אבל בינתיים - קריאה נעימה, ואשמח להערות או שאלות

motyka

New member
אהי=אני

שוב עבדתי ללא זכוכית מגדלת, והתוצאה - שגיאת כתיב

1מוטי1

New member
אני ממש מבולבל...

עכשיו רק הבנתי שיש 2 מוטיים בפורום בכל מקרה כדי לא להתבלבל אני אהיה מוטי1 שבוע טוב לכולם (גם למוטי...)

למעלה