מה חסר ?

ronik11

New member
מה חסר ?

שלום לכל חברי הפורום,

חבר שלי מעוניין לפתוח עסק בונקובר וטורונטו.
הוא כרגע בישראל ומבקש לדעת איזה מוצר או מספר מוצרים שמיוצרים בישראל יהיה לו כדאי לשווק ולמכור בשוק הקנדי הנ״ל ?

אשמח לקבל תשובות רציניות וענייניות.

תודה מראש על סבלנותכם ותשובותיכם.

michaelbl

New member
השאלה שלך אתה מזמין אנשים להסתלבט עליך

בחייך, איזה מוצר כבר מיוצר בישראל? וממה שמיוצר אם יש משהו ששווה ייצוא אתה יכול להיות בטוח שכבר מיוצא.
מה רצית? במבה?תפוזים? תמרים?מנורות כסף?כובעים שכתוב צהל?
איזה חנות של מוצרים מישראל כבר אפשר לפתוח?

michaelbl

New member
מה שנורא חסר לי זה סלט טונה פיקנטי

באץר היה של חברת נון והייתי מת על זה. היתה תקופה קצרה שאפשר היה למתוא את זה במחלקות הכשרות בסופר כאן, אבל לא עוד.
ניסיתי לקנות כל מיני שימורי טונה חריפים, ברוטב עגבניות, אבל כמיטב המסורת הקנדית זה סתם, טונה תפלה עם צ'ילי. הטעמים הקנדים מאד לא משהו.

אין על דגיר

יחד עם זאת, לפעמים כדאי להישאר עם הנוסטלגיה.
פעם קניתי שוקולד השחר בהתקף נוסטלגיה, זוועת העולמים.

sagi dekel

New member
הורדת פרופיל לזמן די ארוך

וגם חשתי בהנמכת רף הציניות והארס. איני רוצה להעלות נשכחות אבל אין יותר חמשירים? . זה כבר מעלה סימני שאלה. האם ההנהלה הצליחה להכניעך?. איך נפלו גיבורים. או שפשוט שומו שמיים אתה סובל מחוסר השראה והמוזה עזבה אותך לאנחות...

michaelbl

New member
שוקולד השחר תמיד היה מגעיל

הממרח של עלית היה הרבה יותר טעים. מה שכן היה מעולה היה אבקה להכנת שוקו קר שהשחר הוציאו. זה לא היה הצלחה מסחרית ואחרי שנה בערך הם הפסיקו עם זה, אבל זה היה הרבה יותר טוב משוקולית, עם טעם שוקולדי עשיר. אני עוד זוכר שכשקלטנו שזה עומד להעלם אז בכל סופר שמצאנו כמה קופסאות, קנינו ואגרנו. אגב, אבקת השוקו הכי טובה שעד עכשיו נתקלתי בקנדה היא של פרזידנטס צ'ויס, ונקראת משהו כמו עשיר וכהה או משהו דומה. כמה רמות מעל האחרים.
לגבי הטונה פיקנטי, זה ממש לא נוסטלגיה, קנינו את זה גם כמה פעמים כאן בקנדה כשמצאנו באיזור הכשר בנו פרילס, טעים

יש מלא עמבה בוונקובר, ורק עירקי ישים לב להבדל.

אני בהחלט רואה פה נישה ״עירקים בוונקובר שאין להם מי שישלח עמבה מהארץ״.

עמבה טובה גם בישראל קשה להשיג

וגם המעט שיש (בעיקר בשוק התקווה), נמכר במשקל ולא בקופסאות סגורות מהמפעל.
ככה שיהיה קשה לשלוח את זה.
&nbsp
מה שכן, מייטיבי לכת יכולים לקנות תערובת כבישה לעמבה (מכילה בעיקר חילבה ועוד תבלינים) ולכבוש בעצמם עמבה ממנגו או מפירות אחרים.
&nbsp
ומי שלא אכל עמבת נקטרינות, לא אכל עמבת נקטרינות מימיו!

rinam

New member
קונדומים כשרים אין בקנדה

למעלה