מה חוויתי???

LucidGuess

New member
שמעתי פעם ציפצופים שחבל על הזמן

באחת הפעמים כשניסיתי ווילד, בדיוק כשהתחילו הוויברציות החזקות, התחלתי לשמוע ציפצוף/זימזום ממש מחריש אוזניים ( בשתי האוזניים או רק באחת אני כבר לא זוכר ) זה היה כל כך חזק ועוצמתי שלא יכולתי להמשיך והייתי חייב להפסיק את הווילד באמצע רק בגלל זה. LucidGuess

דנה^^

New member
עכשיו גם הזכרת לי עוד שאלה

איך בדיוק אפשר להגדיר את הדרך לחלום הצלול? אני התחלתי כשהלכתי לישון בווילד, אבל אני לא זוכרת שראיתי את החלום נבנה מול העיניים, ליתר דיוק, אני לא זוכרת כלום מהרגע שהגעתי לאלפיים ומשהו ועד שראיתי את המראה הראשון, אולי זה מה שנבנה? אין לי מושג.. בכל אופן, גם מילד זה לא בדיוק.. כנראה שאני אוכל לדעת רק אחרי שאני אנסה שוב :)

LucidGuess

New member
דנה דנה

אוף כמה שאלות יש לך היום.
אם מהרגע שהתחלת את התהליך ועד החלום הצלול היית כל הזמן מודעת, אז זה ווילד ( חלום צלול מתוך מעירנות ) אבל אם איבדת בשלב כלשהו את המודעות והיא חזרה פתאום בחלום את זה כבר נקרא DILD ( נדמה לי שזה אומר חלום צלול ספונטאני בלי סיבה מיוחדת, פשוט פתאום את מבינה שזה חלום ). LucidGuess

Variety

New member
תגובה

אני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה DILD כי בכל זאת זה מערנות, אפשר לדעתי לקרוא לזה שילוב בין 2 השיטות. כי בכל זאת היא התחילה כווילד. חלומות פז, Variety-

LucidGuess

New member
אני לא בטוח ...

כי בסה"כ היא איבדה את המודעות בשלב מסויים, ואתה לא יודע כמה זמן עבר עד שחזרה לה המודעות, מה אם המודעות העצמית חזרה לה רק אחרי 10 דקות, גם אז אתה עדיין מחשיב את זה כווילד? אני אישית לא חושב, לדעתי ווילד זה רק אם מהתחלה ועד החלום הצלול לא מאבדים אפילו לשניה אחת את המודעות העצמית, אחרת זה כבר DILD. LucidGuess

דנה^^

New member
אהה!!! ו...........

עוד משהו ששכחתי לספר.. אני זוכרת כמה פעמים (לפני שכל המראות החלו) שחשבתי לעצמי "אולי אני כבר בחלום? לנסות לפתוח עיניים?" וחשבתי שלא כדאי, כי אם זה לא חלום אז מה שניסיתי הלך.. יכול להיות שבאחת מהפעמים החלטתי כן לפתוח עיניים ואז ראיתי את עצמי במיטה באותו מצב. נשמע הגיוני, לא? <באותה הזדמנות הגעתי למסקנה שכשמייחסים יותר מדי חשיבות לפרטים מסויימים אז שוכחים פרטים אחרים..>

למעלה