מה זפה יומלדת ?

SimsY

New member
מה זפה יומלדת ?

ביום חמישי 16.10 (שזה גם היומלדת שלי
) יש הופעה של עברי לידר בגן האם בחיפה בכניסה ח ו פ ש י ת מה דעתכם שאולי זה יהיה המפגש ? זה אידאלי לדעתי. (מה גם שזה היומלדת שלי אז כולם יביאו מתנות
)

SimsY

New member
לא =עד= כדי כך רחוקה ....

תוך שעה אחת אתה בחיפה ...

צודק

בהנחה שיש לי אוטו (הנחה שגויה מיסודה...) או אולי הנחת שיש מי שיסיע ויחזיר אותי (שוב - לעת עתה אין) ככה שאין לי דרך להגיע (למרות שאני באמת שמת להגיע ובכיף הייתי בא לומר לך מזל טוב =ולו רק בשביל זה=)

הממ חיפה רחוק ממני

וחוצמזה יש הופעה של כוכב נולד באותו יום.. מישהו הולך לזה בירושלים?......

SimsY

New member
מה????

את משווה איזה שלושה צוציקים שהרייטינג ניפח אותם ועשה מהם פבווארטי לפחות למישהו שהכשרון שלו הוא אמיתי ובא ממקום אמיתי כמו עברי לידר ?? איך אפשר להשוות ? מלח-מים-מלח-מים, טפו טפו טפו, מי שנוגע בכחול יודע הכל, עט מחק ועפרון בידי לה לה לה וכו' וכו' וכו' זה כמו להשוות את אירלנד לפינלנד ! (למי שלא בעסק השוואת ארוויזיון קטנה, אירלנד המדינה הכי מצליחה מול פינלנד המדינה הכי פחות מצליחה)
אגב חיפה זה רק שעה נסיעה - גם ירושלים באותה מידה זה רחוק מתל אביב כמו חיפה אז ככה שזה ממש לא הכי נשמע הגיוני לוותר על עברי כדי ללכת לראות את שלושת "הכוכבים לרגע" האלה זה כמו להעדיף תאונת ריסוק עצמות על מסג' אירוטי .

Ez sLeeP

New member
למה שישקיעו בלבוא קרוב אליי? :-O

סתםםם..
אידיאלי, אבל זה רחוק מידי לאנשים, ואני לא חושב שיגיעו.

beenINSANE

New member
תלוי מאיפה...

לי למשל זה יוצא הרבה יותר ועם כל הרצון הטוב זה יהיה קצת קשה... אולי אם יהיו פרטים על ההופעה ונראה אם זה יהיה אלקטרוני או לא וכמה זמן זה יימשך, אז יהיה על מה לדבר...

beenINSANE

New member
הילה

חשבת פעם להיות תחקירנית? או מרגלת? כי בתור מחלקת המודיעין של הפורום את עושה יופי של עבודה

../images/Emo34.gifפרטים פרטים פרטים../images/Emo34.gif

טוב אז ככה מקום: גן האם בחיפה שעה: תשע בערב תחנת רכבת קרובה: חוף הכרמל (ומשם זה נסיעה קצרה באוטובוס) תאריך: 16.10.03 במסגרת פסטיבל הסרטים *המופע יהיה אלקטרוני *הכניסה חופשית

S

sunshineBK

Guest
תודה../images/Emo24.gif

אוף חבל שאלקטרוני...

למעלה