מה זפה יומלדת ?

אה נכון! ../images/Emo93.gifשכחתי..

להביא
או עוגה?

SimsY

New member
את יכולה לעשות את זה ???

אני אהיה חייב לך חבל"ז - זאת תהיה המתנה הכי יפה שיכולה להיות ליומלדת שלי.

beenINSANE

New member
אווווווווווף../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

נורא רציתי לבוא אבל דווקא אז אני בתל אביב. טוב אלקטרוני לא נורא...

Ez sLeeP

New member
מה אלקטרוני?

אנחנו! עזבי את העברי לידר הזה. מה איתנו?!.. ת"א, חיפה. זה מרחק נסיעה של שעה. לא מתקבל על הדעת. אני רוצה את נוכחותך. ואם לא, אז לפחות התחייבות (בכתב, וגם עירבון) שתהיי במפגש הבא. לפחות זה.

beenINSANE

New member
well

הייתי מתה לבוא אבל... אני חייבת להיות בת"א דווקא ביום הזה, הבטחתי לחברה שלי. למפגש אני אבוא. בלי נדר.

הודעה חשובה מאוד../images/Emo6.gif ומשמחת!!!

כל מי שבא עברי מופיע בגן האם אלקרוני+ האנשים החדשים מה שאומר שהוא מופיע 75 דקות אתם קולטים!!!!!!!!!! שעה ורבע עברי!! אני בשוק טוטליטארי!!!!!!

../images/Emo108.gif../images/Emo48.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo21.gif|גאווה

ד"א זה ממקור מאוד אמין (הליקון)!!

beenINSANE

New member
דייייייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif

למה למה למה את עושה לי את זה
אני רוצה לבוא... אני לא יכולה לבוא... אוף
החיים לא הוגנים. פויה

Ez sLeeP

New member
פרטים..

לאתר הפסטיבל הסרטים (הבינלאומי?) בחיפה - הקליקו כאן..
והטלפון הוא: 12-12-33-27-28.. נתקלתי במקרה במודעה בדרכי הביתה מחורב.. תודה נושי על הקפה הגרגי המשובח!.. אני מקווה שנפלה טעות, והאתר אינו מעודכן.. כי לא ממש רשומה שם ההופעה של עברי ביום חמישי. כל המשקים לקום בבוקר - אנא, התקשרו למספר ותבררו. צירפתי את לוח האירועים המיוחדים ("אירועי חוצות" כפי שהם קרויים באתר) בתמונה.. אולי אני עייף מידי כדי להבחין בפלא. :/ נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
הממ.. אופס. זה לא עבד.

אז הנה יצירת אומנות שלי ושל הפיינט-בראש. שילוב מוצלח, הלא כן?

Ez sLeeP

New member
טוב, אזעקת שווא.

האתר שלהם פשוט לא מעודכן. לפחות אנחנו יודעים בבטחה שזה המופע האלקטרוני, ע"פ מענה השיחות האוטומטי שלהם.. ררר.. 9:00 בערב.

למעלה