מה זה peer discipline?
A A Raider Gone Rogue New member 20/2/04 #2 ../images/Emo12.gif משמעת אצילית? אני מניח (על פי לוגיקה) שהכוונה למישהו שממושמע היטב בצורה אצילית או אולי בצורה מתנשאת... אפשר את כל המשפט?
../images/Emo12.gif משמעת אצילית? אני מניח (על פי לוגיקה) שהכוונה למישהו שממושמע היטב בצורה אצילית או אולי בצורה מתנשאת... אפשר את כל המשפט?
ט טרודי New member 20/2/04 #3 אצילית? יעני, Peer of the Realm וכאלה? לדעתי peer כאן פירושו "קבוצת השווים". כמו בביטוי peer pressure. ובהקשר הזה הייתי מניחה שמדובר במשמעת שנאכפת ע"י הקבוצה, להבדיל ממשמעת שנאכפת ע"י סמכות חיצונית.
אצילית? יעני, Peer of the Realm וכאלה? לדעתי peer כאן פירושו "קבוצת השווים". כמו בביטוי peer pressure. ובהקשר הזה הייתי מניחה שמדובר במשמעת שנאכפת ע"י הקבוצה, להבדיל ממשמעת שנאכפת ע"י סמכות חיצונית.
A A Raider Gone Rogue New member 20/2/04 #4 נשמע יותר טוב באמת כפי שאמרתי, ההסקה שלי הייתה על פי לוגיקה (ואיכשהו התרגום של Peer כעמית נשכח ממני )
נשמע יותר טוב באמת כפי שאמרתי, ההסקה שלי הייתה על פי לוגיקה (ואיכשהו התרגום של Peer כעמית נשכח ממני )
D DaFi DuCk New member 21/2/04 #5 הנה כל המשפט../images/Emo26.gif The English teacher decided to teach us what he called "creative peer discipline".
הנה כל המשפט../images/Emo26.gif The English teacher decided to teach us what he called "creative peer discipline".