מה זה cubic zirconia בעברית?

• פותח הנושא i u
  • פורסם בתאריך

stardustit

New member
החלטתם לא להחזיר את הטבעת

מWALMART

i u

New member
../images/Emo6.gif לא, דווקא הטבעת שלו שקנינו

בוולמרט, זהב אמיתי (אבל מכוערת). עניין אותי כי כל העגילים שלי הם cubic zirconia ועניין אותי מה זה בדיוק. זה באמת נראה כמו יהלום. חיפשתי במורפיקס ולא מצאתי.

zoti

New member
זירקונית מרובעת ? ../images/Emo3.gif

לא יודע. אולי אבן זירקון ?

stardustit

New member
../images/Emo6.gif כזו השפעה יש לי עלייך?

מה שתי הנשים האחרות חושבות על כך? שמע, מה לעשות, יש הרבה דגים בים, חייבים להמשיך הלאה, לא? ההזדמנות ניתנה, התחלת עם כל מיני בעיות וטענות מוזרות מאוד, חייבים לחתוך את זה מתישהו...

על איזה שתי נשים את מדברת? ../images/Emo12.gif

נכון שאמרתי שאני נשוי לשתיים. אבל רק אחת מהן היא אישה בשר ודם...

על איזה שתי נשים את מדברת? ../images/Emo12.gif

נכון שאמרתי שאני נשוי לשתיים. אבל רק אחת מהן היא אישה בשר ודם...

stardustit

New member
תראה, בטח פספסת את אבחנתי

שהפכתי להיות קשת תפיסה. אז הנה שוב מקרה שאני מודה שאני לו מבינה מה קורה. אתה נשוי לשתיים, ורק אחת מהן היא בשר ודם? יענו?

את צודקת פעמיים

(מה קורה לי לאחרונה? הכל אצלי בשתיים
) את צודקת פעמיים: אכן פספסתי את אבחנתך שהפכת להיות קשת תפיסה, ואכן הבנת נכון שאני נשוי לשתיים, אך רק אחת מהן היא בשר ודם.

doram44

New member
קוראים לזה גם פה... זירקוניה.

זה אולי "יהלום" כי זה ממש לא אמיתי. והערך של זה פרוטות.

ליילה

New member
זה נכון שמדובר בחיקוי יהלום

זו בעצם אבן קריסטל שקוף, מלוטשת כיהלום, וקל מאוד להתבלבל בינהם, יש היום זירקוניות ברמה כלכך גבוהה שבחלק מהחנויות הם לא יודעים להבדיל בינם לבין יהלום בלי מיכשור. חלק מהזירקוניות האלו, לא עולות פרוטות, אלא משהו בסביבות 100-200 שקל, אבל זה כמובן רחוק מאוד מיהלום

סלסרו

New member
אם כל כך קשה להבחין בעין בלתי

מזויינת, למה לקנות יהלום אמיתי? הרי מספיק שאחרים יחשבו שזה יהלום..
חוצמזה, לדעתי הגיע הזמן להחרים את תעשית היהלומים לגמרי. אחוז לא מבוטל מהיהלומים כיום הם מגואלים בדם! דמם של אלפי אנשים הנהרגים מידי שנה בגלל יהלומים, דמם של ילדים המשועבדים לתעשית היהלומים באפריקה, דמם של קורבנות טרור השולטים במדינות אפריקאיות.. מחריד!! ולמי שלא יודע במה המדובר, הנה קישור מלא בדוחות וקישורים לנושא. חובה לקרא לכל מי שחושב על קניית יהלומים! צבי

stardustit

New member
מעניין אם הם מזכירים את חלקה של

צרפת.. או שגם כאן צרפת מצליחה לצאת נקיה כמו טפלון צדיק.

סלסרו

New member
מה בדיוק חלקה של צרפת ביהלומים?

יתכן שהפעם צרפת לא תצא נקיה - יש יותר מדאי אינפורמציה הקושרת את צרפת עם סאדאם וטרור בעולם בסדר גודל של מאות מיליארדי פרנקים. ולזונות האלה יש את החוצפה להאשים שהמניעים של ארה"ב לחיסולו של סאדאם הם כלכליים!

למעלה