מה זה פה?!?!?!

אלדר

New member
מה זה פה?!?!?!

אפשר לחשוב שיש כאן השתלטות בפורום!!! אף אחד לא כותב פה כמעט !!!! למה תמיד אתם פוחדים לענות או לשאול אם לא הבנתם?? אני דרך אגב מכיר את הרגש הזה של מה יקרה מה יגידו עלי אם אני יענה!! למי הכפט בכלל?? תענו כולם ולא רק כמה אנשים שונים!! אני יודע שיש פה הרבה יותר מאלה שכן כותבים!! אני כותב פה ממש מעט ``זמן`` ככה שאני לא מכיר את כולם אבל למה אתם לא כותבים?!?! יש בטח משהו שאתם לא יודעים?!?! או שאתם רוצים לדעת ואתם לא מעיזים לשאול!! בשביל זה יש פורום!! תשאלו תענו תגיבו בקיצור תחיו יותר!!! זה נראה שכל מה שאומרים בפורום כל מי שקורה ולא מגיב כאילו מסכים אם מה שכתבו אם אני יכתוב עכשיו שכולם מפגרים ואתם לא תגיבו אתם באמת מקבלים את זה??? מה זה פה? למה אתם לא עונים? כותבים? שואלים?? יש פה השתלטות מצד מישהו בפורום הזה!!!!!! ואגב זה לא אני!! (משום מה אני שואל ומגיב הרבה כדי לדעת ולתקן ולראות אם יש עוד משהו שחסר וכולי... אני לא משטלת כאן!!) בבקשה מכולם לענות ולכתוב יותר בפורום!!?? אור ואהבה לכולם אבל ממש כולם שבפורום ומחותה לו... ובמיוחד לטליה מנהל הפורום הגדול הזה... תודה לכולם וגם לאלה שכותבים וגם לאלה שלא כותבים..... תודה לכולם... שלכם tksr

אלדר

New member
ודרך אגב זה מאוד חשוב לי שתבינו...

כתבתי את זה כי היה משעמם לי וסתם כי איתה לי מחשבה כזו אז העלתי אותה לפורום... בבקשה אל תשפטו אותי על זה! על מה שכתבתי וכי כתבתי ופגעתי בכך או שלא!! אבל זה איתה הודעה בכוונה טובה יותר וממש לא ניסיתי לפגוע במישהו ואם פגעתי במישהו אני מבקש סליחה עכשיו ומייד!! סליחה לכל מי שנפגע אם יש כאלה... ואם רוצים להגיב בבקשה אני עצמי מעדיף שלא יגיבו להודעה הזו...

Tal_Ya_Tal

New member
היי TKSR B-) , אם אתה רוצה,

היי TKSR B-) , אני מאד מקוה שלא תיפגע מהערתי. (מפני שאני יודעת עד כמה אתה רגיש) א ב ל, אם אתה רוצה שיתיחסו לכל מה שאתה כותב ברצינות, עליך להתיחס ב ע צ מ ך ברצינות לכך B-) אם אתה כותב רק מפני שמשעמם לך וכמו ילד קטן מחפש `תשומי` זה בסדר. אבל אל תתפלא אם אנשים יגיבו בהתאם. נכון, שכתבת את ההודעה מתוך `כוונה טובה`. אני מבינה שרצית לדרבן אותנו לענות לך. אבל אתה יודע מה אומרים:`` הדרך לגיהינום רצופה כוונות טובות`` נא לא לשכוח !!!! בכל זאת מודה לך שוב ושוב על שמירת הגחלת. גם אם זה היה רק מונולוג אישי שלך מה היינו עושים בלעדיך?!?! :) L&L TALYA

אלדר

New member
לא יודע אבל היית מוכנה לנסות????

סתתםםם (זה היה בקשר למשפט האחרון שלך) טוב טליה את צודקת קצת ושוב ממה שכתבתי לא הבנת את הכל!! למה זה קורה? אני אף פעם לא אמרתי שאני רוצה שיענו לי על השאלות וההודעות!! אני כותב ומי שרוצה עונה או מוסיף! ואני אומר שאלה שלא כותבים בפורום או רק מידי פעם יכתבו יותר זה חשוב לחלוק שיטוף כזה וכולם צריכים לכתוב! ולא רק לי או על מה שאני כותב טליה!! אני אמרתי על הכל!! את התכוונת רק אלי אבל זה הי רחוק ממה שאני כתבתי !!!! ואני ממש לא כתבתי את זה כדי לקבל צומי! אני כתבתי כי היה לי די משעמם אבל אין קשר כי מייד אחרי זה אני ניסיתי לישון (זה לכך כמה שעות אבל לא חשוב) היה משעמם וצף לי רעיון אז כתבתי אותו כמו שכבר הסברתי!!! אני בשום מקום לא מחפש צומטיות!! אני בכלל נגד זה?!?! ולמאן האמת יש לי סגנון כתיבה מיוחד כפי שכבר שמת לך לכולם זה נראה כאילו אני לא מתייחס ברצינות לתשובות ולהודעות שלי!! אבל זו רק מראית עין כי אני מאוד רציני לכל מה שאני כותב!! אבל כתור תאומים אני לא מופתה מזה הנפש שלי צעירה תמיד למרות שלאחרונה התבגרתי מאוד וזו איתה דוגמה!! אז טליה זה רק סגנון כתיב ולא מה שעומד מאחורי זה!!! אני מטעה אחרים סתם לכיף ושוב פעם למה אף אחד כמעט לא מבין אותי? ואת מה שאני כותב? למה אף אחד כבר לא יכול לרדת עד סוף דעתי בהודעות שלי???????? אור ואהבה לכולם... שלך tksr

למעלה