אכן כן... איך את מסבירה את ההעלמות שלך מהשטח?!?!?!?
P Paranoid Eyes New member 16/10/05 #23 חייזרים חטפו אותי.. התקרחנות מטורפת... חמודים החייזרים האלה.. Voice Of Code_We Are Free I Am Free As Well מה איתך?
חייזרים חטפו אותי.. התקרחנות מטורפת... חמודים החייזרים האלה.. Voice Of Code_We Are Free I Am Free As Well מה איתך?
מ מתושלח הזקן New member 16/10/05 #24 אם חייזרים חטפו אותך אז סבבה... אבל רק אם הם באמת באמת חטפו אותך!!! הכל טוב, את יודעת. space tribe- R U normal
אם חייזרים חטפו אותך אז סבבה... אבל רק אם הם באמת באמת חטפו אותך!!! הכל טוב, את יודעת. space tribe- R U normal
P Paranoid Eyes New member 16/10/05 #28 באמת באמת חטפו אותי! ולא אני לא יודעת! Silent sphere_On the Run
M MULAN30 New member 16/10/05 #25 הרגע דיברתי עם תמיר.. והוא מוסר לכולם ד"ש חם.. הם מצויים בדיוק בעיצומם של חגיגות ה 30 לעיר רמאללה.. וכאות הוקרה כל משפחה מקבלת תלוש לקנייה בהנחה "מיטת סוכנות" חדשה. הלוואי על כל אחד ראש עיר כזה!!!
הרגע דיברתי עם תמיר.. והוא מוסר לכולם ד"ש חם.. הם מצויים בדיוק בעיצומם של חגיגות ה 30 לעיר רמאללה.. וכאות הוקרה כל משפחה מקבלת תלוש לקנייה בהנחה "מיטת סוכנות" חדשה. הלוואי על כל אחד ראש עיר כזה!!!
P Paranoid Eyes New member 16/10/05 #26 ../images/Emo6.gif חנקת! רק בגלל זה עוברת עכשיו לרמלה! איי איי
T TֱAֱMֱIֱR New member 16/10/05 #29 ../images/Emo6.gif ס'תלבט עליי חופשי אה... זהו אין "מישלוחי מנות"
P Paranoid Eyes New member 16/10/05 #32 האמת אין לי מושג, סתם לא היה לי מה לכתוב. נו בחייאת תמיר אתה לא מבין שכולם פה חולים לך על התחת?
O orberman New member 16/10/05 #35 תמירההההה../images/Emo68.gif איפה את באמת? שתקת קצת מאמי חח אבל יופי שאת פה געגעתי מה איתך מותק? איך בחיי הסקס הסוערים? Metalogic - Expander חחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעע
תמירההההה../images/Emo68.gif איפה את באמת? שתקת קצת מאמי חח אבל יופי שאת פה געגעתי מה איתך מותק? איך בחיי הסקס הסוערים? Metalogic - Expander חחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעע
M MULAN30 New member 16/10/05 #39 נו באמת שלוש רבים החמישי זוכה! קומפלט גופייה לבנה , כפכפים כחול לבן. אבי ביטר וספסל נייד! כל זה בחבילה אחת.. תחי אנשיי הספסלים~~~!!!!!!!!!!!!!!
נו באמת שלוש רבים החמישי זוכה! קומפלט גופייה לבנה , כפכפים כחול לבן. אבי ביטר וספסל נייד! כל זה בחבילה אחת.. תחי אנשיי הספסלים~~~!!!!!!!!!!!!!!