מה זה נינג´יטצו

מה זה נינג´יטצו

לי זה נשמע שם לפלפי למדי אני חושב שזה מתאים לאנשים שלא התבגרו רוחנית או במילים אחרות - לילדים !!! אצלנו לא צריכים שמות שלקוחים מתוך סרטים כדי להביא תלמידים לנו יש עוצמה פנימית המקרינה רוחניות מוסרית גלובלית!!! אנחנו לא רק מבלבלים את המוח אלא גם מעלים את המודעות הפנימית מעל היישויות העצמיות ! אז אנא הפנימו בבקשה

frodo1

New member
תפסיק להשוויץ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

נין ג´טסו זה לא ללפלפים כמוך, יא אפס
חתיכת שחצן, אתה לא התבגרת רוחנית, יא זבל קטן
דרך אגב, נין ג´טסו זה לא שם מסרט, יא טמבל
מה אתה מתלהב מעצמך, הא יא זבל
אתה חושב שבגלל שמישהו בן שתים עשרה וחצי הוא ילד קטן, הא חתיכת ** ****

התשובה שלך לא פחות טובה מהשאלה

התשובה שלך לא פחות טובה מאופי השאלה מה יצא לך? זה כמו לחטוף סטירה ולהחזיר אגרוף. אם אתה מתאמן באמנות לחימה אזי יש לך את היכולת לטוב מזה.

frodo1

New member
סליחה על ההתפרצות

כשאני כועס אני לא שולט בעצמי. פשוט התרגזתי שאתה יורד על הנין ג´יטסו. שוב סליחה על ההתפרצות.

budoka

New member
ככה יותר טוב

חבל להתרגז. הצנתור אחר-כך כואב. בפעם הבאה, כשאתה נוגס באוסובוקו, תוודא שהוא לא מוכן מפרה משוגעת.
ד"ש למריו מתומר.

frodo1

New member
סליחה

אני frodo 1 ובטעות השתמשתי בניק של אח שלי.

budoka

New member
מריו, תלמיד של יעקב, כיום דתי

בנוי כמו סמיטריילר. מה אתה אומר? מכיר או לא?

אוסובוקו בקארי...

אוסובוקו הוא אחד מסמל המטבח האיטלקי .והעולם עסוק בלקלקל אותו... אז לא להתפשר -אסו בוקו מכינים מעגל ,לא מהודו ,מהרגל האחורית ,לא מהקידמית ,מהשוק ולא מהירך .אחרת יוצא סתם צלי . אז אוסובוקו למה לקלקל?????

yanivtil

New member
אוסובוקו איטלקי???

אני דווקא מכיר אותו כיפני... יניב.

הששת בודק הששת יודע

אוסובוקו הינו מאכל איטלקי ראה בבליוגרפיה:ישראל אהרוני,שאול אברון "בישול איטלקי" עמוד 160 הששת מבשל הששת יודע.

budoka

New member
אולי ששת יבשל לסחבק?

סחבק נהיה רעב מכל הדיבורים האלה...

הששת ישמח לבשל

אוסו בוקו אני פחות אוהב אבל עוף בעגבניות (עמוד 154)בהחלט לענין.ומכיון שאנחנו בפורום אומנויות לחימה סיפור על איך התחלתי לבשל. במסגרת שבה התאמנתי היה נהוג להביא אוכל לשמחות. והמהדרין בישלו בעצמם. המורה שלי האותה התקופה אמר יום אחד במהלך שיעור שבכדי לדעת להלחם כדאי ללמוד לבשל מכיוון שלומדים מינונים (כמה מלח ..)ותיזמונים (מתי להוריד מהאש..).גנבתי לאמי את הספריה והתחלתי מאורז שמהווה בסיס ספגט ומכאן כבר ניתן ליצור וריאציות ושיכלולים. מוסר השכל בסיס טוב תמיד חשוב אחר כך ניתן ליצור הרבה רטבים ותוספות.

אומן הלחימה צועד על קיבתו!

ואם לא, אז לפחות עושה עליה אוקמי לפעמים... אריאל שף גדול (מטר ו- 90) וגם די שמן.

WhiteBear

New member
מי אתה ../images/Emo35.gif

אני רואה שאתה לא מפרסם על עצמך שום פרטים. ולמרות שהשארת רק 4 הודעות, ניראה כאילו היית בפורום קודם לכן. אה כן, ואני מפנה אותך להודעות המנהל.

למעלה