מה זה ניהול חרדה

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
מה זה ניהול חרדה

העובד הסוציאלי שמטפל בי אמר שיטפל בי בטכניקה של ניהול חרדה.
הוא ניסה להסביר לי מזה אבל לא תפסתי.
עקרונית במקומות שאין חרדה כמו חוג לציור וחוג לכתיבה יוצרת.
אני מרגיש בריא (אין צפצוף באוזניים אין מחשבה זמזומית והמחשבה טובה) עכשיו גם בדרך כלל גם שאני נמצא מחוץ לבית זה כך (לא תמיד)
אבל בבית חוץ משאני מתעסק במחשב יש בעיות אלו בדרך כלל)
התקפי חרדה אין לי כבר כי אני שותה נס קפה יום יום והוא מונע אותם. ללא נס קפה יש לי כ 2 התקפי חרדה קלים לשבוע.
מהדברים שההייתי נמנע נשארו 4 נסיעה בין עירונית ראית סרטים למבוגרים נסיעה למקום לא מוכר לבד.וזוגיות יתר הדברים התגברתי
מחשבות טורדניות חוזרות יש לי 3 היתר כבר נדירות
לגבי פסיכוזה אני סובל ממנה רק אם אני 3 ימים לא שנה ( מחרדה עזה בדרך כלל)וכדור שנה פותר זאת ולמעשה הרופא אמר לי שכדור שנה ושום תרופה אחרת זה מה שהייתי צריך לקבל בבית חולים. אבל בינתיים אני ממשיך בזריקות
פלוקסניזול.

אז מה זה ניהול חרדה?

ניהול חרדה anxiety management

אלה דרכים להתמודד עם חרדה
ways to manage stress
זה כולל זיהוי החרדה,
הבנה של מה שגורם לה
טכניקות של התמודדות עם החרדה
דרך הקטנתה או קבלתה.

יורם כיצד מפחיתים חרדה או כאב

אחרי שמזהים אותם, אצלי זה לא עובד, יש עוד דרך להבין זאת, כי אני מבינה אותה, אך לא יכולה להקטין אותה, או לקבל אותה, כי היא מפחידה.
&nbsp
אודה לך על תשובתך.

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
פעם בשבוע ביום שלישי

חוץ מזה יש לי גם חונך פעמים בשבוע מסל שיקום.
בזכות העבודה שלהם ואלוהים נרגעתי בהרבה.
עכשיו אני עובד על לא לשמוע בצורה מודגשת רעש של מזגנים מהשכנים בבבית.
מנסה חלק מהיום להדליק רדיו- ולא להיות לללא שום קול כמעט בבית חוץ ממזגנים והקומפרסור של המקרר כל היום. בתיקווה שהקשב לרעש של מזגנים ירד ואני לא אשמע אותם.
זה הבעיה האחרונה שנשארה לי בבית במחשבה חוץ מהתקפי חרדה כאשר אני לא שותה נס קפה. כאשר אני רגוע מאוד למשל בחוג לציור או לכתיבה יוצרת גם אין רעש של מזגנים. אבל הם אמיתיים. הם מהשכנים.

למעלה