מה זה ניהול חרדה
העובד הסוציאלי שמטפל בי אמר שיטפל בי בטכניקה של ניהול חרדה.
הוא ניסה להסביר לי מזה אבל לא תפסתי.
עקרונית במקומות שאין חרדה כמו חוג לציור וחוג לכתיבה יוצרת.
אני מרגיש בריא (אין צפצוף באוזניים אין מחשבה זמזומית והמחשבה טובה) עכשיו גם בדרך כלל גם שאני נמצא מחוץ לבית זה כך (לא תמיד)
אבל בבית חוץ משאני מתעסק במחשב יש בעיות אלו בדרך כלל)
התקפי חרדה אין לי כבר כי אני שותה נס קפה יום יום והוא מונע אותם. ללא נס קפה יש לי כ 2 התקפי חרדה קלים לשבוע.
מהדברים שההייתי נמנע נשארו 4 נסיעה בין עירונית ראית סרטים למבוגרים נסיעה למקום לא מוכר לבד.וזוגיות יתר הדברים התגברתי
מחשבות טורדניות חוזרות יש לי 3 היתר כבר נדירות
לגבי פסיכוזה אני סובל ממנה רק אם אני 3 ימים לא שנה ( מחרדה עזה בדרך כלל)וכדור שנה פותר זאת ולמעשה הרופא אמר לי שכדור שנה ושום תרופה אחרת זה מה שהייתי צריך לקבל בבית חולים. אבל בינתיים אני ממשיך בזריקות
פלוקסניזול.
אז מה זה ניהול חרדה?
העובד הסוציאלי שמטפל בי אמר שיטפל בי בטכניקה של ניהול חרדה.
הוא ניסה להסביר לי מזה אבל לא תפסתי.
עקרונית במקומות שאין חרדה כמו חוג לציור וחוג לכתיבה יוצרת.
אני מרגיש בריא (אין צפצוף באוזניים אין מחשבה זמזומית והמחשבה טובה) עכשיו גם בדרך כלל גם שאני נמצא מחוץ לבית זה כך (לא תמיד)
אבל בבית חוץ משאני מתעסק במחשב יש בעיות אלו בדרך כלל)
התקפי חרדה אין לי כבר כי אני שותה נס קפה יום יום והוא מונע אותם. ללא נס קפה יש לי כ 2 התקפי חרדה קלים לשבוע.
מהדברים שההייתי נמנע נשארו 4 נסיעה בין עירונית ראית סרטים למבוגרים נסיעה למקום לא מוכר לבד.וזוגיות יתר הדברים התגברתי
מחשבות טורדניות חוזרות יש לי 3 היתר כבר נדירות
לגבי פסיכוזה אני סובל ממנה רק אם אני 3 ימים לא שנה ( מחרדה עזה בדרך כלל)וכדור שנה פותר זאת ולמעשה הרופא אמר לי שכדור שנה ושום תרופה אחרת זה מה שהייתי צריך לקבל בבית חולים. אבל בינתיים אני ממשיך בזריקות
פלוקסניזול.
אז מה זה ניהול חרדה?