מה זה מנתק הצתה???

יגאל M3

New member
אכן חד עין ורב תבונה הינך.

שוב אתה רוצה לקבל נשיכה מהבימר? לא הספיק לך פיק הברכיים אחרי שיצאת מהבימר 323 מודל 85 שעשתה לך בית ספר בשינויי כיוון?(ד"א תקן בכתבה על ה 328) את התמונה של ה290 לא תמצא באתר ההוא,בכל מקרה את הקישור אליו לא מצאתי. אם אתה רוצה לכבד את ספריותיך בתMונות אתה צריך רק לבקש. הנה אחת מאתמול, ליד הבית, אחת בלילה ללא פלאש, חצי מעלה מעל האפס, (עכשיו 4 מתחת....) לאחר שחזרתי מנסיעה קצרה של 120 ק"מ בחיפוש פורשה-ים. יגאל. הולך לבנות החלקרח בגג.

© DrorZi

New member
לא הגזמת

אולי אתה נבהלת, אותי היא נשכה, אני מודה, אבל לחלוטין ידעתי למה לצפות ולא קרה משהו שהיה יותר גרוע ממה שרציתי. וזה לא שלא רציתי. ןאם רק היה לי כסף היתי מחפש אחת כזו בדיוק כדי ללמוד לנהוג כמו שצריך.
דרור זי, סדום ערד למעלה למטה שעתיים היום.

magician

New member
מה הסיבה לסטיה של 5.08% ב../images/Emo133.gif

באוטו ברמה כזאת M3 ,הסטיה גבוהה, אני כותב מתוך ידיעה והבנת הנושא, אלא אם הקטנת את הקוטר הכללי של הצמיג עם הגנט...או אי כיול או תקלה אחרת!

יגאל M3

New member
סטיית תקן

מתברר שהסטייה הזו היא מינימלית ,במכוניות אחרות עם מחשב שמציג מהירות בזמן אמת נרשמה סטייה של כ 10 אחוז, אז אני לא דואג. אני בטוח שהמחשב מחשב מהירות אמיתית והמד עדיין עובד בצורה מיכנית השראתית.

מנתק הצתה - פועל על המצתים

מגביל מהירות - פועל על המצערת כיוון שקל הרבה יותר לדעת כמה דלק המכונית צריכה כדי לשייט ב 250 קמ"ש (זה תמיד יקרה בהילוך הגבוה) ולכן מחשב ניהול המנוע יכול לא להגדיל את כמות הדלק ובכך לשמר את המהירות ולא לעבור אותה. הקורסיקה - מקרה פרטי - אינה מוגבלת אלקטרונית למהירות מסויימת. הדיון היה לגבי גרמניות שיכולות לעבור 250 קמ"ש מבחינה מכנית, אבל לא עושות את זה בגלל רסן אלקטרוני. שם השיוט ב 250 חלק ורציף, גם אם המכונית בירידה קלה מאיצה עד 252 קמ"ש לפני שמחשב ניהול המנוע מקטין עוד יותר את כמות הדלק בתאי השריפה ...

למעלה